Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

iiiiiiiiiiii to już trzymam :kciuki: a tą krew da sie tam na miejscu zrobić? pogadaj z wetem czy ten zapach to moze być coś nie tak czy trzeba robić badania czy wystarczy go ciachnac co? wiesz ile kaski mam wysłać do Fundacji na tą kastrację?

• Replies 245
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol: biedny Oskarek
[URL]http://img22.imageshack.us/img22/3379/cccczzzz.jpg[/URL][/B][/COLOR][/FONT][/quote]

nie wygląda na niezadowolonego :evil_lol:

Posted

No citki dawajcie no Czikena do nowego domu bo mi cholera miejsce u mosii blokuje:evil_lol::evil_lol:

Mosii, robimy tak jak mowilas...czyli dajemy go do tego weta. Jutro jakos zadzwonie i dogadamy wszystko:p

Posted

[quote name='malawaszka']iiiiiiiiiiii to już trzymam :kciuki: a tą krew da sie tam na miejscu zrobić? pogadaj z wetem czy ten zapach to moze być coś nie tak czy trzeba robić badania czy wystarczy go ciachnac co? wiesz ile kaski mam wysłać do Fundacji na tą kastrację?[/quote]
spróbujemy zrobic tez krew ale najpierw wypytam weta,
niech wywącha:evil_lol:

o kaske pytaj fundacje,

a i dobra wiadomosc, chłopak szybciutko we włos porasta juz nie wygląda na gołego :lol:

Posted

[quote name='furciaczek']No citki dawajcie no Czikena do nowego domu bo mi cholera miejsce u mosii blokuje:evil_lol::evil_lol:

Mosii, robimy tak jak mowilas...czyli dajemy go do tego weta. Jutro jakos zadzwonie i dogadamy wszystko:p[/quote]

Sie zacytuje:lol: bo posty przeskakuja na poprzednie strony:roll:

Posted

[quote name='furciaczek']No [B]citki[/B] dawajcie no Czikena do nowego domu bo mi cholera miejsce u mosii blokuje:evil_lol::evil_lol:
[/quote]

dobra [B]citka[/B] - robimy co możemy :lol:

Posted

tu jest - taki dość surowy opis, ale nie miałam weny :oops:

[url=http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1956679_sznaucer_olbrzym_roczny_pies_szuka_domu.html]SZNAUCER OLBRZYM roczny pies szuka domu[/url]

a reszty nie skomentuję :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']dobra [B]citka[/B] - robimy co możemy :lol:[/quote]

Przeczytalam zamist citka to cipka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Czas sie polozyc chyba.

Kto mi podesle tekst do ogloszen dla Czikena?? Albo gdzie go znajde? Uporam sie z wystwieniem mega bazaru dla CCtow (bedzie dvd, drukareczka do zdiec, cos na odchudzanko, cygaro kubanskie orginalne- przemycane:lol: i masa innych ciekawych rzeczy, sory za raklame:diabloti:)
to pooglaszam sznupa:loveu:

Posted

Dopiero dzisiaj miałam czas na przeczytanie całego wątku. No i o malo nie padłam jak zobaczyłam tą pięęęęęękną fryzurkę :crazyeye::mdleje::mdleje:
Trzymam w poniedziałek mocno kciuki za powodzenie oiperacji

Posted

dajcie mu spokój - jest piękny :roll: i tego się trzymajmy :diabloti:

kudły to tylko kudły - odrosną - moje diablę też wygląda jak owca po postrzyżynach a ja wszystkim mówię że tak miało być :evil_lol:

chcemy domku i już!!!

Posted

to nie był garncarz :shake: to producent kasków był na pewno :mad: co nie zmienia faktu że psina szałowa i czeka na kogoś kto (oprócz nas oczywiście) dostrzeże jego urodę i cudną sznaucerzą chęć bycia kochanym :loveu:

Posted

Bądź jutro dzielny kurczaku :loveu:

[B]malawaszko[/B] jesteś w stanie zebrać np. w pierwszy post ogłoszenia gdzie jest Cziken? Nie chce mi się szukać po wątku :oops:, a chciałabym dorobić ale bez sensu dublować.

Posted

Weszka rób gdzie możesz - ja robiłam wcześniej więc jak zrobisz teraz to Twoje będą wyżej - zawsze to większa szansa :cool3: :loveu: zresztą ja nie robiłam mu jeszcze dużo ogłoszen - allegro, alegratka, cafeanimal i e-zwierzak bo... czekałam na zdjęcia w nowej fryzurce :megagrin: a teraz do ogłoszeń daję stare jak był zarośnięty :evil_lol: