malawaszka Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 iiiiiiiiiiii to już trzymam :kciuki: a tą krew da sie tam na miejscu zrobić? pogadaj z wetem czy ten zapach to moze być coś nie tak czy trzeba robić badania czy wystarczy go ciachnac co? wiesz ile kaski mam wysłać do Fundacji na tą kastrację? Quote
Alicja Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol: biedny Oskarek [url]http://img22.imageshack.us/img22/3379/cccczzzz.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol: biedny Oskarek [URL]http://img22.imageshack.us/img22/3379/cccczzzz.jpg[/URL][/B][/COLOR][/FONT][/quote] nie wygląda na niezadowolonego :evil_lol: Quote
furciaczek Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 No citki dawajcie no Czikena do nowego domu bo mi cholera miejsce u mosii blokuje:evil_lol::evil_lol: Mosii, robimy tak jak mowilas...czyli dajemy go do tego weta. Jutro jakos zadzwonie i dogadamy wszystko:p Quote
mosii Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='malawaszka']iiiiiiiiiiii to już trzymam :kciuki: a tą krew da sie tam na miejscu zrobić? pogadaj z wetem czy ten zapach to moze być coś nie tak czy trzeba robić badania czy wystarczy go ciachnac co? wiesz ile kaski mam wysłać do Fundacji na tą kastrację?[/quote] spróbujemy zrobic tez krew ale najpierw wypytam weta, niech wywącha:evil_lol: o kaske pytaj fundacje, a i dobra wiadomosc, chłopak szybciutko we włos porasta juz nie wygląda na gołego :lol: Quote
malawaszka Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 [quote name='mosii']a i dobra wiadomosc, chłopak szybciutko we włos porasta juz nie wygląda na gołego :lol:[/quote] ufffffffffffff :multi::multi::multi: Quote
furciaczek Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='furciaczek']No citki dawajcie no Czikena do nowego domu bo mi cholera miejsce u mosii blokuje:evil_lol::evil_lol: Mosii, robimy tak jak mowilas...czyli dajemy go do tego weta. Jutro jakos zadzwonie i dogadamy wszystko:p[/quote] Sie zacytuje:lol: bo posty przeskakuja na poprzednie strony:roll: Quote
malawaszka Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 [quote name='furciaczek']No [B]citki[/B] dawajcie no Czikena do nowego domu bo mi cholera miejsce u mosii blokuje:evil_lol::evil_lol: [/quote] dobra [B]citka[/B] - robimy co możemy :lol: Quote
malawaszka Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 tu jest - taki dość surowy opis, ale nie miałam weny :oops: [url=http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1956679_sznaucer_olbrzym_roczny_pies_szuka_domu.html]SZNAUCER OLBRZYM roczny pies szuka domu[/url] a reszty nie skomentuję :evil_lol::evil_lol: Quote
furciaczek Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='malawaszka']dobra [B]citka[/B] - robimy co możemy :lol:[/quote] Przeczytalam zamist citka to cipka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czas sie polozyc chyba. Kto mi podesle tekst do ogloszen dla Czikena?? Albo gdzie go znajde? Uporam sie z wystwieniem mega bazaru dla CCtow (bedzie dvd, drukareczka do zdiec, cos na odchudzanko, cygaro kubanskie orginalne- przemycane:lol: i masa innych ciekawych rzeczy, sory za raklame:diabloti:) to pooglaszam sznupa:loveu: Quote
AMIGA Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Dopiero dzisiaj miałam czas na przeczytanie całego wątku. No i o malo nie padłam jak zobaczyłam tą pięęęęęękną fryzurkę :crazyeye::mdleje::mdleje: Trzymam w poniedziałek mocno kciuki za powodzenie oiperacji Quote
malawaszka Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Amiga super nie? :Kurczak w czapce: :roflt: Quote
mosii Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [quote name='malawaszka']Amiga super nie? :Kurczak w czapce: :roflt:[/quote] :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: dobre:cool3: Quote
Bliss Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 dajcie mu spokój - jest piękny :roll: i tego się trzymajmy :diabloti: kudły to tylko kudły - odrosną - moje diablę też wygląda jak owca po postrzyżynach a ja wszystkim mówię że tak miało być :evil_lol: chcemy domku i już!!! Quote
malawaszka Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 no ależ jemu nikt nie ulmuje urody - to nie jego wina, że trafił w ręce garncarza zamiast fryzjera :-x Quote
Bliss Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 to nie był garncarz :shake: to producent kasków był na pewno :mad: co nie zmienia faktu że psina szałowa i czeka na kogoś kto (oprócz nas oczywiście) dostrzeże jego urodę i cudną sznaucerzą chęć bycia kochanym :loveu: Quote
malawaszka Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 kasku też bym od niego nie chciała :evil_lol: Quote
weszka Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Bądź jutro dzielny kurczaku :loveu: [B]malawaszko[/B] jesteś w stanie zebrać np. w pierwszy post ogłoszenia gdzie jest Cziken? Nie chce mi się szukać po wątku :oops:, a chciałabym dorobić ale bez sensu dublować. Quote
malawaszka Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Weszka rób gdzie możesz - ja robiłam wcześniej więc jak zrobisz teraz to Twoje będą wyżej - zawsze to większa szansa :cool3: :loveu: zresztą ja nie robiłam mu jeszcze dużo ogłoszen - allegro, alegratka, cafeanimal i e-zwierzak bo... czekałam na zdjęcia w nowej fryzurce :megagrin: a teraz do ogłoszeń daję stare jak był zarośnięty :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 trzymaj się dzielnie chłopaku :kciuki: :loveu: Quote
AMIGA Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 I jak tu pracować ręcami, jak trzeba mocno trzymać kciuki??? Quote
malawaszka Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 trzym się kochany :kciuki: teraz będzie Ci znacznie lepiej :calus: Quote
Recommended Posts