Anetka83 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 dzień dobry :loveu: Trzymam mocno kciuki za Didi co by szybciutko wracała do zdrowia :thumbs: coś Was na spacerkach ostatnio spotkac nie mogę ;) Quote
Divi Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Dziekujemy bardzo, a co do spacerków to troche trasa się nam zmieniła. :) Quote
wiosna Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Ehh, biedna malutka. Dobrze, że jest pod dobrą opieką, trzymam kciuki aby szybciutko wracała do zdrowia. Wspominaliśmy sobie ostatnio z Patrykiem nasze "byłe" psiaki, i Divulkę maleńką, taką kochaną :loveu: Divi, wymiziaj ją od nas koniecznie :) Quote
Divi Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Didka wymizerowana :) A co do zdrowia to niestety nie cały czas leczymy, zmieniliśmy karmę na specjalną, brała antybiotyki, a jutro niosę jej siczki do badania zobaczymy jakie będą wyniki. Ale wet powiedział ze długie leczenie przed nami :(. Quote
Energy Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Czyli to nie jest zwykłe zapalenie pęcherza:shake: Maleńka:loveu:Divi wymiziaj ją proszę ode mnie:p Quote
lilith27 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 ja zapraszam i proszę o pomoc chociaż, aby banerek pobrać przepraszam za spam Quote
Divi Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Energy napisał(a):Czyli to nie jest zwykłe zapalenie pęcherza:shake: Maleńka:loveu:Divi wymiziaj ją proszę ode mnie:p Didunia nie ma zapalenia pęcherza tylko piasek w pęcherzu i na dodatek jakieś bakterie jeszcze.:-( Quote
Energy Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Divi napisał(a):Didunia nie ma zapalenia pęcherza tylko piasek w pęcherzu i na dodatek jakieś bakterie jeszcze.:-( Ale jest lepiej??? Quote
Divi Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Na pewno :) już nie pisak przy siusianiu, a z czasem będzie jeszcze lepiej. Quote
Energy Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Pewnie, ze będzie. Buziaczki dla malutkiej:loveu: Quote
fizia Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Bidulka, jak to dobrze, że jest u Was, bo w schronisku pewnie takie dolegliwości mogłyby nie zostać zauważone Quote
Divi Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Wet tez tak powiedziała, że w schronisku by nikt nie zauważył :-( powstały by kamienie i Didka by sie zamęczyła z bólu. A tak wyleczymy psinke i będzie oki:multi:. Quote
fizia Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 A ja widziałam dzisiaj DIDI :loveu::multi: Jest absolutnie fantastyczna!!! Mam tylko takie kiepskie zdjęcia...i nie oddają nawet w połowie Jej uroku a tu z tymczasową koleżanką Niezapominajką http://www.dogomania.pl/forum/f28/nie-zapomnijcie-o-niezapominajce-wszystkie-szczeniaki-w-domach-tylko-ona-zostala-146165/ Quote
Bjuta Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 No proszę! Wreszcie wiem skąd się wzięła Divi! Śliczny śierściuszek! Pozdrawiamy!!! Quote
Divi Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Już teraz nie taki śierściuszek bo Didka była u fryca i jest ostrzyzona na modelkę. Muszę powstawiać now zdjęcia , żebyście zobaczyli jaka piękność z niej. Quote
Bjuta Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 To była chyba sesja nocna :cool1: Śliczna babeczka! Quote
Nadziejka Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 [FONT=Book Antiqua]Witam cioteczki:loveu:Divi cudo no cudenko:bye::painting::buzi::tree1:cioteczko Divi jak sie ciesze zes o niunie tak zadbala ! Przeczytalam wateczek i raduje sie z wami calem sercem:multi:Pozdrawiam i was i czterolape:loveu:nki i zycze mnostwo zdrowka i wzajemnej milosci:multi:[/FONT] Quote
Recommended Posts