Rauni Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Dziewczęta, a w jakiej wielkości Wy tej sztachety szukacie, bo się pogubiłam, czy to largowa czy shelciakowa ma być? Bo jak largowa, to hiena chętnie :lol:. Quote
Ewa3 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='stereo']Żeby dorobić się literki, trzeba wysłać potwierdzenie wpłaty na mail klubowy :p[/quote] Potwierdzenie juz dawno wysłane, ale jesli nie ma literki to chyba trzeba wyslac jeszcze raz:) Quote
Astro&Marta Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Rauni']Dziewczęta, a w jakiej wielkości Wy tej sztachety szukacie, bo się pogubiłam, czy to largowa czy shelciakowa ma być? Bo jak largowa, to hiena chętnie :lol:.[/quote] Largowa:D i szelciaka jakiegos chyba tez szukam:P i nadal szukam noclegu moze ktos napisze gdzie nocuje? Quote
Michał&Eli Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [QUOTE]i szelciaka jakiegos chyba tez szukam:P [/QUOTE] Marta, Ewa&Haker nie jadą więc my(Eli,Keri,Jimmy) szukamy czwartego jeśli się nie myle;). Więc bardzo chętnie. Zwałasza jeśli masz nazwę sztachety:razz:. Quote
Guest ajsonowa Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Jesli komus brakuje jednego Large'a do sztafety to ja chetnie, bo sie za pozno ogarnelam i jestem sama :eviltong: Quote
Ludek Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Ewa3']Potwierdzenie juz dawno wysłane, ale jesli nie ma literki to chyba trzeba wyslac jeszcze raz:)[/quote] Niestety nie dotrało. Wyślij prosze jeszcze raz. Lista jest zaktualizowana. Wszystkie potwierdzenia, które dotarły są uwzględnione. Quote
wendka Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Lidka, Wy o takich przyziemnych rzeczach rozmawiacie jak potwierdzenia :cool3: Zdradz lepiej kto u Was odpowiada głową za czarowanie pogody :mad: Quote
wix Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Ja rowniez wyslalam potwierdzenie. Do poniedzialku nie bede miala dostepu do neta wiec mam nadzieje, ze doszlo. Quote
Astro&Marta Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Michał&Eli']Marta, Ewa&Haker nie jadą więc my(Eli,Keri,Jimmy) szukamy czwartego jeśli się nie myle;). Więc bardzo chętnie. Zwałasza jeśli masz nazwę sztachety:razz:.[/quote] Ale ja tylko jednego ew 2 szelciaków szukam(2 bo nie wiem jak Elka) Quote
Astro&Marta Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='ajsonowa']Jesli komus brakuje jednego Large'a do sztafety to ja chetnie, bo sie za pozno ogarnelam i jestem sama :eviltong:[/quote] Hieny i wilki w kropki :D Ja jestem za. Quote
Aussie Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 To ja wam proponuję nazwę Stars & Stripes ;-) Quote
plinka Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Czyli mamy komplet do sztachety :multi: Quote
Ludek Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='wendka']Lidka, Wy o takich przyziemnych rzeczach rozmawiacie jak potwierdzenia :cool3: Zdradz lepiej kto u Was odpowiada głową za czarowanie pogody :mad:[/quote] Niektóre funkcje jeszcze są nieobsadzone. Szukamy ochotnika. Quote
Magda.P Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Ludek']Niektóre funkcje jeszcze są nieobsadzone. Szukamy ochotnika.[/quote] Ochotnika, któremu, w razie czego, nie szkoda rozstać się z życiem :evil_lol: Quote
Michał&Eli Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [QUOTE]Ale ja tylko jednego ew 2 szelciaków szukam[/QUOTE] No to ponawiamy zapytanie. Czwarty smalik do sztachety Eli, Keri, Jimmy. Nazwa mile widziana;) Quote
Felki Ghandi i Jazz Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Michał, Wiem, że z listy rezerwowej weszła Ania z Lillą. Podejrzewam, że one mogą nie mieć jeszcze sztachety :lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Ja mam pytanie do Zuzanny i Żakliny :razz: Jak tam nasza sztafeta i kto jest czwarty? :eviltong: Quote
Rauni Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Astro&Marta']Hieny i wilki w kropki :D Ja jestem za.[/quote] [quote name='plinka']Czyli mamy komplet do sztachety :multi:[/quote] :multi::multi::multi: [quote name='Aussie']To ja wam proponuję nazwę Stars & Stripes ;-)[/quote] Dobre, dobre, co Wy na to? Quote
Astro&Marta Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Felki Ghandi i Jazz']Michał, Wiem, że z listy rezerwowej weszła Ania z Lillą. Podejrzewam, że one mogą nie mieć jeszcze sztachety :lol:[/quote] ej no Lila jest z nami właśnie :P Quote
kar0lla Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Magda.P']Ochotnika, któremu, w razie czego, nie szkoda rozstać się z życiem :evil_lol:[/QUOTE] Tym bardziej, że telewizor nie wróży dobrze... Quote
Astro&Marta Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Rauni']:multi::multi::multi: Dobre, dobre, co Wy na to?[/quote] ta.. nawet wzięłam słownik do reki bo jakoś wg mojego prostego tłumaczenia nic mi to ciekawego nie dawało i mój collins pokazuje mi to samo co myślałam... czyli zapewne to znaczy coś innego niż myśle :P:oops::shake: Ja jestem raczej za polskimi nazwami, chyba, że tłumaczenie będzie intrygujące:P Quote
Aussie Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Astro&Marta']ta.. nawet wzięłam słownik do reki bo jakoś wg mojego prostego tłumaczenia nic mi to ciekawego nie dawało i mój collins pokazuje mi to samo co myślałam... czyli zapewne to znaczy coś innego niż myśle :P:oops::shake: Ja jestem raczej za polskimi nazwami, chyba, że tłumaczenie będzie intrygujące:P[/quote] Oj tam, jakimś słownikiem będziesz se głowę zawracać ;-) A wystarczy zaguglować... [url=http://pl.wikipedia.org/wiki/Flaga_Stan%C3%B3w_Zjednoczonych]Flaga Stanów Zjednoczonych – Wikipedia, wolna encyklopedia[/url] :eviltong: Quote
Astro&Marta Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 No super a co to ma wspólnego z nami albo chociaż z psami??? Bo nadal wiem tyle ile wiedziałam:P Quote
Aussie Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Nazwę można odczytywać na różne sposoby - mi się skojarzyło jak napisałaś o kropkach i hienie (a hiena jak wiadomo pręgowana) - spots & stripes, co skojarzyło się z nazwą flagi, co z kolei można zrozumieć jako gwiazdy (takie filmowe czy sportowe) i pręgowana hiena (biedula, wychodzi, że tylko ona nie jest gwiazdą ;-)) - generalnie kwestia luźnych skojarzeń ;) Quote
Guest ajsonowa Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Rozumiem, ze zostalam zakwalifikowana do sztefety, w ktorej sklad wchodza Astro, Eri, Mika? ;) Moja hiena pregowana nie jest, ale jak hiena wyglada jak najbardziej :diabloti: Quote
Recommended Posts