stereo Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Postarajcie się w miarę możliwości mieszać w sztafetach psy openowe i zerówkowe. Oczywiście nie ma takiego obowiązku, ale chciałybyśmy uniknąć sytuacji, gdzie psy openowe stworzą kilka sztafet, a zerówkowicze zostaną bez slalomującego elementu :p. Pati, a jakiej wielkości zawodników poszukujesz? Quote
CASIA&ttb Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 myślę że moja babcia zadebiutuję w zerówkach na tej imprezie-jakby co to my chętne dołączyć się do jakiejś sztafety(my "L") :cool3: Quote
PATIszon Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 stereo napisał(a): Pati, a jakiej wielkości zawodników poszukujesz? Lardzow, bo eski juz mamy dawno skompletowane :evil_lol: Quote
Magda i Saga Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='PATIszon']Halo, sztafeta pt: "Wiódł Ślepy Kulawego Drapiąc Się Za Uchem" zgloś sie!:evil_lol: Przekażę komu trzeba, bo ja wypadam z racji wzrostu. My mamy Czterech Pyrkieterów :-) A do L mogę dołączyc, jak mnie kto kce Quote
PATIszon Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Magda i Saga napisał(a): A do L mogę dołączyc, jak mnie kto kce Ja zglosilam Kenie w weteranach, o ile mozna to chce do sztafety ja dac. Quote
Ludek Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 PATIszon napisał(a):Ja zglosilam Kenie w weteranach, o ile mozna to chce do sztafety ja dac. Można. Sztafeta to dodatkowy bieg. Quote
dog_master Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Sajko napisał(a):Dog_master, dla klasy weteranów będą obniżone przeszkody 'skokowe'. Pozostałe zostają w standardowych wymiarach. Dzięki :) Quote
wendka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Magda i Saga napisał(a): My mamy Czterech Pyrkieterów :-) Rozumiem, ze "lapaczem" jednego Pyrketiera w drodze rewanzu bedzie Ania Grzywkowa? :jumpie::jumpie::jumpie: Quote
tamer Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Gdyby komyś brakowało eMki do sztafety, to my jesteśmy chętne :diabloti: Quote
Ludek Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 PATIszon napisał(a): Chce sztachete!!!!! :cool3: Drewnianą czy metalową:grins: Quote
Magda i Saga Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 wendka napisał(a):Rozumiem, ze "lapaczem" jednego Pyrketiera w drodze rewanzu bedzie Ania Grzywkowa? :jumpie::jumpie::jumpie: No pewnie powinna:diabloti: Ale z racji że nas Czterech nie Dwóch Pyrkieterów będzie sama se połapię:evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 A robimy sztafetę "gończe górą"? :razz: Mamy Sagę, Gotę i Unę. A czwartego, hmmm, jest Rosa na Śląsku, jeszcze nie startowała, albo ja spróbuję Borę namówić, żeby jumping pobiegła, do października powinna dać radę... Quote
ewka i haker Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 ja szukam chętnych do sztafety z Hakerem tylko my bieg bez slalomu kola i huśtawki Quote
stereo Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Jedenaście LA2 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Chyba strasznie dawno nie byłam na zawodach :shake: Quote
wendka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 stereo napisał(a):Jedenaście LA2 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Chyba strasznie dawno nie byłam na zawodach :shake: Wiesz, na Pucharze Ras bylo ok 40 wiec teraz to luzik :evil_lol: Quote
stereo Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Ale tam bym nawet nie liczyła na żaden wpis :eviltong: Quote
wendka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Ale tutaj u Lukaczow ja osobiscie tez na wiele nie licze :cool3: Nie chce nikogo zniechecac, ja sie szalenie ciesze, ze bede mogla znow wyprobowac swoich sil na ich torkach :multi: Quote
Wafelek Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 A ja mam taką małą prośbę - możecie wrzucić info, że formularz zgłoszeń już działa i linka do tegoż formularza do pierwszego, informacyjnego posta....? :cool3: Albo chociaż link do waszej strony, że tam on jest ;-) ów formularz tak szybko utonął w sztafetowych dywagacjach, że przegapiłam, że jest już w ogóle czynny :oops: (tak sobie czekam, przecież miał być 22 czerwca...;-) ) - a za chwilę w ogóle go nie będzie można odkopać. No chyba że to o to chodzi, żeby nie wszyscy go zauważyli :diabloti: Quote
Meguś Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Sztafeta tak, a może każdy z psów z innej klasy od 0 do A 3, jedynie wzrostowe ograniczenia. Quote
Sajko Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Meguś napisał(a):Sztafeta tak, a może każdy z psów z innej klasy od 0 do A 3, jedynie wzrostowe ograniczenia. Meguś, tak, dowolna liczba zawodników z dowolnej klasy. Jeden pies musi poradzić sobie ze slalomem, 2 ze strefówkami. Nie będzie zupełnie huśtawki. Wafelek- zrobione;) Jak się zgrupujecie w sztafety już po zgłoszeniu ale przed zawodami- bardzo prosimy o info mailem, żebyśmy mieli jak najwięcej info przed zawodami:cool3: Quote
Sable Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Mam dostępną sztafetowo Skę na dowolny bieg ;) No i się szykuje mocna sztafetka Lkowa aussikowa :multi: Quote
Astro&Marta Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='PATIszon']Halo, sztafeta pt: "Wiódł Ślepy Kulawego Drapiąc Się Za Uchem" zgloś sie!:evil_lol: Jakoś dla mnie to brzmi- jestem ślepa i mam dwie kulawe eLki :D tylko czy Czesław do października bedzie chociażby strefowy to nie wiem. Quote
Magda i Saga Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Nie Marta, za duża jesteś, to jest smallikowa sztafeta Catty, Kimi, Maya i Candy Quote
Astro&Marta Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 a ja myślałam, że to Keniowa sztafeta:( buuu Quote
Recommended Posts