Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='azalia']Oj tymuś,tymuś skoro jak się wcześniej zadeklarowałeś nie rzucasz słów na wiatr,to proszę Cię dotrzymaj obietnicy i zabierz Lolcię.[/QUOTE]

nie przypuszczałem że Murzyn tak szybko odejdzie....interesuję się losem Loli ; zawszę patrzę jak sobie radzi ale muszę zrobić górę , mam dwa pokoję i kuchnię , małe dzieciątko półroczne i trzy psy , papugi i żółwia .................. musi się zrobić trochę luzu , a na dzień dzisiejszy żeby nie być gołosłowny zaproponowałem pokrycie kosztów hoteliku żeby już mogła być bezpieczna lecz po konsultacji z Mysią stwierdziła że na jej wybiegu nic jej na razie nie grozi

• Replies 876
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='Mysia_']Lolunia ma chore serduszko... Jutro czekają ją badania w Klinice... Trzymajcie mocno kciuki.[/QUOTE]

boże złoty!!! nie wbijaj mi szpili następnej już i tak mam wyrzuty sumienia:-( powiedz mi Gosiu a skąd o tym wiesz były jakieś objawy??odp proszę juuuuuuż............

Posted

kaszel - taki typowy u sercowców :-( dzisiaj była badana osłuchowo... Niestety jest źle :-( ale konkrety poznamy jutro.... Bardzo się boję :-( Niby jest w dobrej kondycji, ale z serduszkiem nie ma żartów...

Posted

Gosiu jak możesz i dasz radę pisz mi na bieżąco co z nią jak będą jakieś leki potrzebne to sfinansuję moja Kasia płacze teraz jak jej to powiedziałem postaram się tam być u was w niedzielę

Posted

[quote name='Mysia_']Lolunia ma chore serduszko... Jutro czekają ją badania w Klinice... Trzymajcie mocno kciuki.[/QUOTE]
Czyżby kardiomiopatia rozstrzeniowa :(

Posted

na razie dostaje furosemid, digoxin i antybiotyk Synulox.. Oby dobrze zareagowała na te leki... Jutro jeśli będę mieć chwilkę napisze Wam więcej szczegółów

Posted

[quote name='Bjuta']Mysiu, ta pani, co niby ją miała wziąć i takie potoki łez wylewała, zamilkła?[/QUOTE]

ostatnio mówiła, że jakoś w czerwcu będzie wracała z Francji... Chciała wziąć Lolę + innego psiaka...

Posted

[quote name='Mysia_']ostatnio mówiła, że jakoś w czerwcu będzie wracała z Francji... Chciała wziąć Lolę + innego psiaka...[/QUOTE]

Ale byłoby cudownie....

Posted

biedna Lolcia nawet się dziś nie dała pogłaskać uciekała ode mnie na 10m biedna a tak chcialem ja wypieścić miałem smalłyki w zanadrzu a ona uciekała :-(

Posted

[quote name='tymuś']biedna Lolcia nawet się dziś nie dała pogłaskać uciekała ode mnie na 10m biedna a tak chcialem ja wypieścić miałem smalłyki w zanadrzu a ona uciekała :-([/QUOTE]
Wokół Loli dużo ostatnio się działo, pewnie dlatego.

Posted

[quote name='maarit']Wokół Loli dużo ostatnio się działo, pewnie dlatego.[/QUOTE]

biedna dostaje codziennie zastrzyki, więc też wcale jej się nie dziwię :-(

Posted

Przepiszę Wam opis wizyty w Klinice:

Duszności wydechowe, tachypnoe,
osłuchowo galop
tętno nieregularne, nitkowate, ledwo wyczuwalne
EKG tachycardia około 200
rytm zatokowy
poe prawego i lewego/zwłaszcza przedsionka
powiększenie lewego przedsionka i poszerzenie światła lewej komory potwierdzone w echu

Posted

[quote name='Mysia_']Przepiszę Wam opis wizyty w Klinice:

Duszności wydechowe, tachypnoe,
osłuchowo galop
tętno nieregularne, nitkowate, ledwo wyczuwalne
EKG tachycardia około 200
rytm zatokowy
poe prawego i lewego/zwłaszcza przedsionka
powiększenie lewego przedsionka i poszerzenie światła lewej komory potwierdzone w echu[/QUOTE]

Brzmi strasznie...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...