tymuś Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 [quote name='azalia']Oj tymuś,tymuś skoro jak się wcześniej zadeklarowałeś nie rzucasz słów na wiatr,to proszę Cię dotrzymaj obietnicy i zabierz Lolcię.[/QUOTE] nie przypuszczałem że Murzyn tak szybko odejdzie....interesuję się losem Loli ; zawszę patrzę jak sobie radzi ale muszę zrobić górę , mam dwa pokoję i kuchnię , małe dzieciątko półroczne i trzy psy , papugi i żółwia .................. musi się zrobić trochę luzu , a na dzień dzisiejszy żeby nie być gołosłowny zaproponowałem pokrycie kosztów hoteliku żeby już mogła być bezpieczna lecz po konsultacji z Mysią stwierdziła że na jej wybiegu nic jej na razie nie grozi
asikowska Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Lola ma się dobrze:) dalej obszczekuje wszystkich i wszystko i jest Panią wybiegu:)
Mysia_ Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Lolunia ma chore serduszko... Jutro czekają ją badania w Klinice... Trzymajcie mocno kciuki.
tymuś Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 [quote name='Mysia_']Lolunia ma chore serduszko... Jutro czekają ją badania w Klinice... Trzymajcie mocno kciuki.[/QUOTE] boże złoty!!! nie wbijaj mi szpili następnej już i tak mam wyrzuty sumienia:-( powiedz mi Gosiu a skąd o tym wiesz były jakieś objawy??odp proszę juuuuuuż............
Mysia_ Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 kaszel - taki typowy u sercowców :-( dzisiaj była badana osłuchowo... Niestety jest źle :-( ale konkrety poznamy jutro.... Bardzo się boję :-( Niby jest w dobrej kondycji, ale z serduszkiem nie ma żartów...
tymuś Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Gosiu jak możesz i dasz radę pisz mi na bieżąco co z nią jak będą jakieś leki potrzebne to sfinansuję moja Kasia płacze teraz jak jej to powiedziałem postaram się tam być u was w niedzielę
wapiszon Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 [quote name='Mysia_']Lolunia ma chore serduszko... Jutro czekają ją badania w Klinice... Trzymajcie mocno kciuki.[/QUOTE] Czyżby kardiomiopatia rozstrzeniowa :(
Mysia_ Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 na razie dostaje furosemid, digoxin i antybiotyk Synulox.. Oby dobrze zareagowała na te leki... Jutro jeśli będę mieć chwilkę napisze Wam więcej szczegółów
Bjuta Posted June 16, 2012 Author Posted June 16, 2012 Mysiu, ta pani, co niby ją miała wziąć i takie potoki łez wylewała, zamilkła?
Mysia_ Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 [quote name='Bjuta']Mysiu, ta pani, co niby ją miała wziąć i takie potoki łez wylewała, zamilkła?[/QUOTE] ostatnio mówiła, że jakoś w czerwcu będzie wracała z Francji... Chciała wziąć Lolę + innego psiaka...
__Lara Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 [quote name='Mysia_']ostatnio mówiła, że jakoś w czerwcu będzie wracała z Francji... Chciała wziąć Lolę + innego psiaka...[/QUOTE] Ale byłoby cudownie....
tymuś Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 biedna Lolcia nawet się dziś nie dała pogłaskać uciekała ode mnie na 10m biedna a tak chcialem ja wypieścić miałem smalłyki w zanadrzu a ona uciekała :-(
maarit Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 [quote name='tymuś']biedna Lolcia nawet się dziś nie dała pogłaskać uciekała ode mnie na 10m biedna a tak chcialem ja wypieścić miałem smalłyki w zanadrzu a ona uciekała :-([/QUOTE] Wokół Loli dużo ostatnio się działo, pewnie dlatego.
Mysia_ Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 [quote name='maarit']Wokół Loli dużo ostatnio się działo, pewnie dlatego.[/QUOTE] biedna dostaje codziennie zastrzyki, więc też wcale jej się nie dziwię :-(
__Lara Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 [quote name='Mysia_']biedna dostaje codziennie zastrzyki, więc też wcale jej się nie dziwię :-([/QUOTE] A co się stało??? :( :( :(
__Lara Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 [quote name='Bjuta']Kłopoty z serduchem :([/QUOTE] OJ :( Biedna Lola :(
Mysia_ Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Przepiszę Wam opis wizyty w Klinice: Duszności wydechowe, tachypnoe, osłuchowo galop tętno nieregularne, nitkowate, ledwo wyczuwalne EKG tachycardia około 200 rytm zatokowy poe prawego i lewego/zwłaszcza przedsionka powiększenie lewego przedsionka i poszerzenie światła lewej komory potwierdzone w echu
maarit Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 [quote name='Mysia_']Przepiszę Wam opis wizyty w Klinice: Duszności wydechowe, tachypnoe, osłuchowo galop tętno nieregularne, nitkowate, ledwo wyczuwalne EKG tachycardia około 200 rytm zatokowy poe prawego i lewego/zwłaszcza przedsionka powiększenie lewego przedsionka i poszerzenie światła lewej komory potwierdzone w echu[/QUOTE] Brzmi strasznie...
AtaO Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Dokładnie, brzmi groźnie.... Lola nie poddawaj się, Sunieczko....
tymuś Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 to chyba z teknoty za Murzynem organizm się popdał z tej beznadzieji wynikającej z braku towarzysza życia:-(
Recommended Posts