Dacote Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 [quote name='frania77']Witam!!![/QUOTE] Witam;) [quote name='frania77']fajowy piesio, kachaniutki:loveu: [/QUOTE] Po jutrze Do niej jadę, to przekażę:loveu: [quote name='frania77'],a wąż hmmm:crazyeye: , raczej bałabym się go wypieścić ;-)[/QUOTE] Mogę cię wyręczyć:diabloti: Quote
Dacote Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 [quote name='Minerva']Hej Wam sobotnio :) Hej! O fotach zapomnij:diabloti:. To nie galeria:diabloti: Nie no, mogę dać jedną, ale nie więcej, bo takie wysłanie 20 fot bluetoothem to kupa roboty:roll: Może coś zamówisz w Signatures&Avatars Studio?:evil_lol: Quote
Minerva Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Tosa_Inu&Husky']Hej! O fotach zapomnij:diabloti:. To nie galeria:diabloti: Nie no, mogę dać jedną, ale nie więcej, bo takie wysłanie 20 fot bluetoothem to kupa roboty:roll: Może coś zamówisz w Signatures&Avatars Studio?:evil_lol: Nie galeria? A co :lol:? Żabcia :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Na razie nie mam potrzeby, ale może kiedyś skorzystam ;) Quote
Dacote Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='Minerva']Nie galeria? A co :lol:?[/QUOTE] Stworaczkowy Świat:diabloti: [quote name='Minerva']Żabcia :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE] :loveu: [quote name='Minerva']Na razie nie mam potrzeby, ale może kiedyś skorzystam ;)[/QUOTE] :placz: To co, może jak dam fotki? Bo przesłałam:cool3: Quote
Minerva Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 To co, może jak dam fotki? Bo przesłałam:cool3: A bardzo chętnie lukne na nie :D Quote
Dacote Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [quote name='Minerva']A bardzo chętnie lukne na nie :D Hm.. OK:eviltong: Naprawiają Cyfrę więc niedługo będą ładniejsze :multi: Nasz zegar samochodowy:multi: Ostatni spacer w schronisku - Baltazar:loveu: Jeszcze dogonię ogonek i jadę do nowego domu:multi: Z Febe i Funią Z psiakami i Edytą Quote
Dacote Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Ciąg Dalszy Nastąpił :D Dobermany (nie ze schroniska) Jaki piękny Las:loveu::loveu::loveu: Słodki pychol:loveu: Ta ukochana paszcza:evil_lol: Quote
Dacote Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 I Żabkowe zdjęcia w zaspie:loveu: Moje dziecko:loveu: To się powtarza:diabloti: Ups, przestraszyłam ją:oops: No ale i tak kocham moją Mikę:loveu: "Mika, tam patrz! Tam! Widzisz! Pokazuję Ci palcem! Tak, tam masz patrzeć!":evil_lol: Quote
Dacote Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Aj, zapomniałam :roll: Otóż tu jest wyjaśnienie, dlaczego raz Żaba, a raz Mika :P http://klub.pies.pl/blogs/entry/Mika-czy-aba- Ktoś może skomentuje? :P Quote
Dacote Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Filmik :D [video=youtube;sn2uayQY91g]http://www.youtube.com/watch?v=sn2uayQY91g[/video] A jak ktoś skomentuje, to wieczorem będzie kilka fot. Tata pojachał do schroniska, a ja siedzę u babci :p Quote
wiki4 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Filmik super :p Takim energiczny :lol: Miłego weekendu :D Quote
Dacote Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Dubel:oops: Poniżej widoczny jest post zdublowany Quote
Dacote Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [quote name='wiki4']Filmik super :p Takim energiczny :lol: Miłego weekendu :D[/QUOTE] Zaszczyciłaś mnie swoją obecnością :D Weekend jest miły, tata był w schronisku, jutro będą foty, ale ostrzegam, że na większości psiak się załatwia, obwąchuje żółte plamy moczu lub się tarza w śniegu :roll: No cóż, nie wybrał sobie psa sam. Tęsknie z Żabą, ale z odległości 220 km nie będę jechać na godzinę do schroniska. A tata w domu, obudziłam go o ósmej rano wrednym telefonem i po dwóch godzinach dostałam MMSa z Filipkiem:loveu:. Super tata, prawda? :eviltong: Quote
Minerva Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Hej Wam, u nas nowe zimowe foty, zapraszamy! Quote
Dacote Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='Minerva']Hej Wam, u nas nowe zimowe foty, zapraszamy![/QUOTE] Jak tata przestanie gadać ze znajomymi, to zabiorę mu telefon i dostaniecie fotki :D Quote
sunshine Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 O kurcze blaszka:D ty masz pytona :D P.S dlaczego nie mozesz przygarnąć żaby?:( Quote
Minerva Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Hej Wam. Fajna sygnaturke macie :D :D Zapraszamy na foty. PS. Kiedy dodasz jakieś wężowe czy coś :D Bo ostatnio był filmik i pustki... :mad: Quote
Dacote Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 sunshine napisał(a):O kurcze blaszka:D ty masz pytona :D P.S dlaczego nie mozesz przygarnąć żaby?:( Mam pytonka:loveu: Wyjaśnienia na stonie nr 1. Minerva napisał(a):Hej Wam. Fajna sygnaturke macie :D :D Zapraszamy na foty. PS. Kiedy dodasz jakieś wężowe czy coś :D Bo ostatnio był filmik i pustki... :mad: Nie dodam węża, bo siedzi w domu sam, 210 km od mojego miejsca przebywania. Tata skończył gadać już godzinę po poście, ale ja leeń jestem xd Szarik I Filipek. Sesja wąchająca: Sesja tarzająca: Sesja stojąca: Reszta teraz, czy na czarną godzinę?:cool3::eviltong: Quote
G&R Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 No proszę. ^^ Mamy tutaj istne piękności. Zenuś to chyba najcudowniejszy z gadów, jakie ukazały się moim oczom. I schroniskowe piękności. Nic dodać, nic ująć. Ludzie po prostu nie zdają sobie sprawy z tego, że za murami przytuliska znajdują się łakome ludzkich uczuć skarby. Quote
Dacote Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 G&R napisał(a):No proszę. ^^ Mamy tutaj istne piękności. Zenuś to chyba najcudowniejszy z gadów, jakie ukazały się moim oczom. Nie przesadzasz? ;> G&R napisał(a):I schroniskowe piękności. Nic dodać, nic ująć. Ludzie po prostu nie zdają sobie sprawy z tego, że za murami przytuliska znajdują się łakome ludzkich uczuć skarby. Niestety... Jak będę miaa fundusze, to zafunduję schronisko i przygarnę Żabkę. Bo przeszkodą jest blok :( Quote
Minerva Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 http://i46.tinypic.com/2wohdz7.jpg Jaki MisioPysio :loveu: :evil_lol: Quote
Dacote Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 [quote name='Minerva']http://i46.tinypic.com/2wohdz7.jpg Jaki MisioPysio :loveu: :evil_lol: Misio, który ciągnie na smyczy. Nie polecam, kiedyś go już na smyczy miałam, ale że data chłop duży to sobie poradził z Filipkowym ciągnięciem, bo jedną ręką psiaka podnieść może :evil_lol: Quote
Recommended Posts