AnnieXD Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Żabeeeeek... :loveu: Jaka ona piękna :loveu: Quote
Dacote Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 No, co tak hałasuje?? 'Ah, to tylko psy':mad: 'Sara, a tamten z Blacky'im to nie twój tata?' Wiewiórka:loveu: Za Budrysem!:diabloti: Quote
Dacote Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 AnnieXD napisał(a):Żabeeeeek... :loveu: Jaka ona piękna :loveu: A piękna piękna. Ale już nie mam więcej jej fot:diabloti: Przerywamy, żeby Dacote mogła odpocząć:diabloti: Quote
wiki4 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Śliczna. Fajnie, że aparat już naprawiony :lol: Quote
Dacote Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 wiki4 napisał(a):Śliczna. Fajnie, że aparat już naprawiony :lol: Teraz wszędzie z nim łażę ;). I fotografuję WSZYSTKO :D Quote
wiki4 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Dajj kwiatki :cool3: Hahahah ja tez wszędzie noszę, ale zazwyczaj zapomnę go naładować :evil_lol: Quote
Dacote Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 [quote name='wiki4']Dajj kwiatki :cool3: Hahahah ja tez wszędzie noszę, ale zazwyczaj zapomnę go naładować :evil_lol: Kwiaty mam dać? :cool3: Artystyczny punkt widzenia: Martwa natura w XXI wieku:diabloti: Quote
wiki4 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 czego przy pierwszych makro nie włączyłaś ? :lol: Quote
Dacote Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 wiki4 napisał(a):czego przy pierwszych makro nie włączyłaś ? :lol: Hę? :roll: Quote
Minerva Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 http://i42.tinypic.com/mkddz6.jpg Ał, daje po oczach, następnym razem wylącz flesz :D No i wiki ma racje, że lepiej by było na makro, kwiatki byłby ostre a tło rozmazane, tym czasem jest na odwrót ;) Ale próbuj, trening czyni mistrza :lol!: Quote
Dacote Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 [quote name='Minerva']http://i42.tinypic.com/mkddz6.jpg Ał, daje po oczach, następnym razem wylącz flesz :D Zrobiłam efekt oczo...wypadający xd [quote name='Minerva']No i wiki ma racje, że lepiej by było na makro, kwiatki byłby ostre a tło rozmazane, tym czasem jest na odwrót Ale próbuj, trening czyni mistrza Ale tu właśnie chodziło o to, by tło było ostre, a środek kwiatka nie :p Więcej zdjęć nie mam, ale przed Wielką Nocą jeszcze coś wrzucę :) EDIT: Niedawno zakończyły się prace nad filmem gdzie występuję z Żabą. Zapraszam do komentowania :cool3: [video=youtube;pDJRSMGAaaE]http://www.youtube.com/watch?v=pDJRSMGAaaE&feature=player_embedded[/video] Quote
WeronikaM Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 na filmiku widać, że jest przeurocza :loveu: Quote
Dacote Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='WeronikaM']na filmiku widać, że jest przeurocza :loveu:[/QUOTE] Nasz debiut filmowy :loveu: Quote
Minerva Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Fajnie, że wyprowadzasz Żabe na spacerki i wgl fajnie ma z Toba pewnie ;) Ślicznie podaje łapkę :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Dacote Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='Minerva']Fajnie, że wyprowadzasz Żabe na spacerki i wgl fajnie ma z Toba pewnie ;) Ślicznie podaje łapkę :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE] Sama ją nauczyłam, co się robi, jak ktoś mówi ''Daj Łapkęę'' Quote
Minerva Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Fajnie ^^ Na prawde rodzice się nie ugną i nie adoptują Żaby? Quote
Dacote Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='Minerva']Fajnie ^^ Na prawde rodzice się nie ugną i nie adoptują Żaby?[/QUOTE] Przekonaj ich sama. Mi nie ulegną:angryy: Quote
Minerva Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Tosa_Inu&Husky']Przekonaj ich sama. Mi nie ulegną:angryy:[/QUOTE] Mam do nich zadzownic? :lol: Quote
Dacote Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='Minerva']Mam do nich zadzownic? :lol:[/QUOTE] Zadzwonić, napisać, cokolwiek:cool3: Ale nie podam ci ich numerów i GG:eviltong: Quote
Minerva Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Tosa_Inu&Husky']Zadzwonić, napisać, cokolwiek:cool3: Ale nie podam ci ich numerów i GG:eviltong:[/QUOTE] Wszechwiedząca nie jestem, żeby znać ich numery telefonu xD Quote
Dacote Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='Minerva']Wszechwiedząca nie jestem, żeby znać ich numery telefonu xD[/QUOTE] Obdzwoń wszystkich ludzi z Brwinowa, może traisz:eviltong: Quote
WeronikaM Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 ja sie już zabieram do dzwonienia :cool3: :D i gwarantuje , że ich przekonam, ale oczekuje czegoś w zamian :evil_lol: Quote
Dacote Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='WeronikaM']ja sie już zabieram do dzwonienia :cool3: :D i gwarantuje , że ich przekonam, ale oczekuje czegoś w zamian :evil_lol:[/QUOTE] Kupię ci czekoladę:razz:. I lizaka:cool3: Quote
Dacote Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='WeronikaM']i królika :D okey :D[/QUOTE] Królik na obiad dla Zenka:diabloti: Quote
Recommended Posts