Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ulvhedinn']Na zawsze oddała? Teoretycznie nie może, ale w praktyce nikt się tym nie martwi.... :roll: Kurcze szkoda, pies znów się tuła.....

Nie mam pojęcia na ile :angryy: mam tylko nadzieje, że nie odda go spowrotem do schroniska :angryy: tak jak swojego własnego psa :angryy:

Posted

xmartix napisał(a):
o weź ja przekonaj żeby psa oddała
tu tego weta miałaby o niebo lepiej!

Łatwo Ci mówić... mi psa napewno nie odda. Jak chcesz mogę Ci podać jej adres na pw i możesz iść i powiedzieć jej żeby go oddała. Bo mnie nawet słuchać nie chce. Jak ją widziałam z nim to żeby ze mną nie rozmawiać weszła do sklepu, a jej córka zabrała psa za sklep :angryy::angryy::angryy:

Posted

Rozmawiałam dziś z tą Panią co ma Fiorda u siebie. Okazało się, że jego właścicielka w ten sam dzień co go adoptowała dostała telefon, że jej ponad 80 letnia mama ciężko zachorowała i jest w szpitalu w stanie krytycznym, a że ona nie chciała go oddawać spowrotem do schroniska to zostawiła go jej. Jeszcze nie wraca, ponieważ stan jej mamy na to nie pozwala. W domu z tego co opowiadała ona i jej 10 letnia córka to Fiordo ma dość dobrze. Karmią go Pedigree. A jak się spytałam co będzie jeśli nie wróci ta co wyjechała to powiedziały mi, że one go sobie zostawią, bo się zastanawiały nad małym pieskiem, ponieważ nie mają zbyt dużo miejsca.

• 4 weeks later...
Posted

GoskaGoska napisał(a):
:shake:no tylko mogli by go karmic lepiej , bo niestety w tej karmi nic nie ma procz reklam, ale dobrze ze choc trafil do domku

heh Gosia ,pewnie z 80% psow w polsce jest karmionych pedigree itp.
Ludzie widza reklame i mysla ,ze to dobre jest,