Koperek Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 "Fiordo"- mały tricolorek na krzywych łapkach z obciętym ogonkiem, którego zostało 3/4 :loveu: Oszołomek, wariatuńcio, ale zarazem ciapciak łągodniejszy od baranka. Kompletne zero dominacji, nie wspominając agresji! Na smyczy bonanza:evil_lol: i absolutne niezwracanie uwagi na przewodnika. Natomiast w boksie idealny kompan wpatrzony w oczy odwiedzających:p CO Z TAKIM ANCYMONKIEM ZROBIĆ???????????????? Quote
xmartix Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 o jaki kurdupelek! a wiadomo skąd się chłopak wziął w schronie i ile ma latek? Quote
Koperek Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 [quote name='xmartix']o jaki kurdupelek! a wiadomo skąd się chłopak wziął w schronie i ile ma latek? Znaleziony 18 kwietnia i do tej pory siedzi. A to drugie to już sobie sama odpowiedziałaś:p Dzięki za allegro xmartix! :modla: Quote
xmartix Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 1 roczny mix welsh corgi !!! do pokochania (641585732) - Aukcje internetowe Allegro Quote
xmartix Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 jakby ktoś miał pomysł na więcej treści do allegro to piszcie, weny nie mam, i tylko taki coś stworzyłam jak wyżej.. Quote
monika083 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 ale slodki :loveu: taki maly bysiorek:evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Koper, zwróciłaś uwagę na jego tylne łapki? Mi się mocno nie podobają :shake: Są jakby za "sztywne" i zbyt wyprostowane.... Poza tym chłopak cud mniut ;) Quote
Koperek Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 ulvhedinn napisał(a):Koper, zwróciłaś uwagę na jego tylne łapki? Mi się mocno nie podobają :shake: Są jakby za "sztywne" i zbyt wyprostowane.... Tzn. nic szczególnego nie zwróciło mojej uwagi, aczkolwiek tak bardzo dokładnie się nie przyglądałam, żeby coś wnioskować. A obserwowałaś go w ruchu?? Quote
ulvhedinn Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Tak. Jak dla mnie ma dziwne stawy skokowe, co prawda umie się wspiąć na tylne łapki, ale podskoczyć solidnie to już nie bardzo, a całość łapek jest zdecydowanie zbyt słabo ukątowana w wszystkich punktach..... może sobie przesadzam, ale zazwyczaj oko mam dobre.... no i szczerze się przyznam, że mi ostatnio chłopak wpadł w oko dość mocno więc sie pogapiłam :oops: jest cudownie wręcz pokraczny i do tego tricolorek..... Quote
Koperek Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 A może to po prostu taka jego uroda? Skoro wszystkie cztery ma takie pokrzywione. Podskakiwać to on rzeczywiście nie bardzo ma jak, ale czy widziałaś kiedyś skocznego Corgusia??:evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Owszem, nawet na filmiku na agility ;) Przednie to on ma "przepisowo" krzywe, a tylnym to sie jeszcze poprzygladam! Quote
Korenia Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 On jest booski :loveu: Patrzysz na takiego 'ancymonka' i banan na twarzy gotowy! Jako, że nie mógł usiedzieć 3 sekund na doopce zdjęcia do kitu.. ale na krzywe nóżki można sobie popatrzeć :eviltong: Quote
xmartix Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 no jest extra! fajnie Korenia że zdjęcia porobiłaś pieskom z wrocl schronu;) Quote
xmartix Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Reksiu, Ty się nie pogubiłaś widzę a ja już nie pamiętam o niektórych wątkach, tyle ich :shake: allegro ma ode mnie Quote
Reksiu21 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Ja to robie tak, ze wchodze na liste subskrypcji, i lece od tylu po wszystkich watkach na ktore juz dluzej nikt niewchodzil.:evil_lol::evil_lol:;) Quote
GoskaGoska Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 nie wiem czy pisalam, ale piesek trafil na stroné schroniska , oby mu to pomoglo Quote
xmartix Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 dziewczyny jest chętny pan (pan Piotr) na adoptowanie Fiorda, może po niego przyjechać w sobotę, jest aż z Leszna, jest lekarzem weterynarii :p ma swoją przychodnię i nie dopytałam czy klinikę czy co, bo chce tego psa właśnie tam żeby był, jutro się dowiem szczegółów, mieli już psa znajdę tam ale umarł do schronu chce przywieźć też karmę czy któraś się orientuje czy Fiordo jest jeszcze w schronie? i jak się w schronie nazywa? znacie kogoś z Leszna? to byśmy wysłały kogoś na zwiady jak się dowiem nazwę lecznicy Quote
GoskaGoska Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 jesli to na to byl na 1 stronie schroniska wiec tu jest jego nr i imie - ale ze byl na 1 stronie to moze go nie ma: 637-09 Fiordo 1 rok, malutki, przypomina rasę welsh corgi. Był znaleziony. Żywa iskierka. Uroczy ruchliwy piesek. Wesoły, miły i ciekawski wiercipięta. Idealny piesek nawet do małego mieszkania. Lubi być aktywny. Quote
xmartix Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 a chłopak jest już w domu, parę dni temu podobno go adoptowano więc ten pan co do mnie dzwonił już nie będzie jechać do wro jakbyście słyszały o jakimś corgim lub mixie corgiego to dajcie znać, pan Piotr jest nadal chętny na tego typu pieska Quote
GoskaGoska Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 szkoda ze uparl sie na tego typu - bo ja weterynarzowi to bym chétnie tego z lapká wcisnela:evil_lol: Quote
Recommended Posts