nikusia Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Edyto, A możemy się jakoś umówić o konkretnej godzinie w jakimś miejscu? Bo my bardzo chcemu zobaczyć Twoją sunię :)
NNikka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 GRATULACJE!!! Pamietam wasze początki... Super Maciek! Brawo urocza Toleczka! :multi:
edi,feti,gusia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Weronisiu,ja bede pewnie koło 10:00 i przy ringu dla starszych yorków,bo Gumisia jest w klasie posredniej a yorki sa podzielone na 2 ringi.Ale bede sie bardzo spieszyc wiec pewnie uciekne juz po 11:00 :-)
grygy Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='NNikka']GRATULACJE!!! Pamietam wasze początki... Super Maciek! Brawo urocza Toleczka! :multi:[/QUOTE] Bardzo dziękujemy :) No Tola to przecież wychowała się z dogo ;) Tu zdobywałem informacje i znacie ją od małego szczeniora :evil_lol:
Yoko Ono Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Witam, jestem tu nowa i bardzo sie cieszę że w końcu znalazłam takie fajne forum. Chciałam sie pochwalić moją Yoko Ono Bukolika która zdobyła III lokatę w Łodzi w klasie młodzieży. Zdjęcia przesle niedługo. Pozdrawiam
yoreczka Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='Yoko Ono']Witam, jestem tu nowa i bardzo sie cieszę że w końcu znalazłam takie fajne forum. Chciałam sie pochwalić moją Yoko Ono Bukolika która zdobyła III lokatę w Łodzi w klasie młodzieży. Zdjęcia przesle niedługo. Pozdrawiam[/quote] [COLOR=black]Witaj :)[/COLOR] [COLOR=black]Nasze gratulacje !!! Szkoda tylko że się nie poznałyśmy, sporo było dogomaniaków :) Cieszę się że spotkałam Edytkę choć na krótko ale zamieniliśmy kilka słów :D[/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] [COLOR=black]Kochani zapraszam do nas na pogaduchy :):):)[/COLOR]
Yoko Ono Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Witam, na pewno będe częstym gościem na forum, Super! też bardzo chętnie spotkam sie z kimś z forum przy okazji jakiejś innej wystawy. Pozdrawiam.
yoreczka Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='Yoko Ono']Witam, na pewno będe częstym gościem na forum, Super! też bardzo chętnie spotkam sie z kimś z forum przy okazji jakiejś innej wystawy. Pozdrawiam.[/quote] A gdzie się wybierasz na wystawy ;)
edi,feti,gusia Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Mariolko,ja tez sie bardzo ciesze ze moglam chwilke Ci zająć i dziekuje ze uczesanie Gumisi :-)
yoreczka Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Edytko lubie robic przy naszych pociechach a tym bardziej czesać, a twoja sunia jest spokojna i sama przyjemnoć ją czesać więc nie masz za co dziękować :) do następnego razu ;) ;) ;)
Yoko Ono Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Mariolko, przegapiłam termin zgłoszenia na wystawe do Radomia, a poza tym moja Yoko Ono dostała cieczki, jedziemy na pewno do Płocka, następnie Warszawa itd.. nie wspominając o Poznaniu ;)) Pozdrawiam Monika
melinda:-) Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 mam małe pytanko bo teraz wszystkie wystawy sa na dworze i z pogadą roznie bywa :stormy-sad: wiec co trzeba brac jakies półnamiociki na wystawy zeby schronic sie w razie nie pogody bo co zacznie padac to nasze yoraski zmokna-tak sie pytam bo nie długo bede chciała w szczeniaczkach spróbowac swoich sił i sie zatsanawiam co trzeba zabrac ze soba....
Yoko Ono Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Kochani! pomocy, potrzebuje papierki do papilotów, gdzie moge je kupić, dzwoniłam chyba wszędzie nawet w YC nie mają. Potrzebuje chociaż tylko z 5 szt. Poradzcie, proszę Pzdr Monika
Yorkies Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 WITAM, trochę mnie tu nie było ale nadrabiam zaległości po mału :evil_lol: [quote name='melinda:-)']mam małe pytanko bo teraz wszystkie wystawy sa na dworze i z pogadą roznie bywa :stormy-sad: wiec co trzeba brac jakies półnamiociki na wystawy zeby schronic sie w razie nie pogody bo co zacznie padac to nasze yoraski zmokna-tak sie pytam bo nie długo bede chciała w szczeniaczkach spróbowac swoich sił i sie zatsanawiam co trzeba zabrac ze soba....[/quote] Warto ze sobą brać na wysawy odbywające się na powietrzu chociaż parasol ogrody bo nie tylko chroni nasze pociechy przed deszczem, ale również przed słońcem bo wiadomo, że za długie przebywanie psiaka na słońcu może mieć przykre konsekwencji w postaci udaru, przegrzania, itd ;) pozdrawiam
Yorkies Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 [quote name='Yoko Ono']Kochani! pomocy, potrzebuje papierki do papilotów, gdzie moge je kupić, dzwoniłam chyba wszędzie nawet w YC nie mają. Potrzebuje chociaż tylko z 5 szt. Poradzcie, proszę Pzdr Monika[/quote] niestety tak to jush jest z dostepnościa papilotów u nas :roll: w sklepie internetowym bocian są dostępne jedynie foliowe, a jeśli zalezy ci na papierowych to radzę szukać na wystawach, przy naszym ringu- innej możliwości raczej nie ma ;)
Yoko Ono Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Yorkies, bardzo dziękuję za informacje, na wystawach szukałam i też nie było. ale znalazłam w necie jakiś sklepik i przyślą mi papierki ze Szczecina. Pozdrawiam, Monika
beatkacg Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 [quote name='Yoko Ono']Yorkies, bardzo dziękuję za informacje, na wystawach szukałam i też nie było. ale znalazłam w necie jakiś sklepik i przyślą mi papierki ze Szczecina. Pozdrawiam, Monika[/quote] prosze podaj namiary na ten sklepik, bo ostatnio u nas (w Szczecinie) znalazłam tylko foliowe, a osobiście wolę papierowe. dzięki
herbina Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 A mnie nie udało się nigdy namierzyć papierków i papilotuję moją suczkę w kawałki jedwabnej chustki (czyli w to co z chustki zostało :cool3:) ale tego było za mało więc dokupiłam jedwabiu i tak sobie jakoś radzę :lol:
Yoko Ono Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 beatkacg, niestety spisywałam sobie rózne strony ze sklepikami na karteczce i wyrzuciałm karteczke :(( i niestety te papierki co ja zamówiłam też są foliowe. na papierowe musze jeszcze troszke poczekać, bo wiem że będa w YC Pozdrawiam, Monika
beatkacg Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Yoko Ono']beatkacg, niestety spisywałam sobie rózne strony ze sklepikami na karteczce i wyrzuciałm karteczke :(( i niestety te papierki co ja zamówiłam też są foliowe. na papierowe musze jeszcze troszke poczekać, bo wiem że będa w YC Pozdrawiam, Monika[/quote] szkoda że też foliowe papiloty dostałaś, ja dzwoniąc do "yorkowego" sklepu w Szcz. i pytając o papier do papilotów usłyszałam że owszem jest, po dotarciu na miejsce okazało się że to folia do papilotów, z braku papieru kupiłam folię. Na razie raz zawijałam w folię, zobaczymy jak bedzie wyglądała po zdjęciu i czy rzeczywiście będzie się nadawała do kolejnego użycia. Pozdrawiam
Yoko Ono Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Słuchajcie, mam kłopot, kupiłam olej palmowy do papilotów firmy JSB i zdziwiła mnie jego konsystencja, w słoiczku olej jest jak wosk, myślałam że to będzie jak żel lub coś w tym stylu, zaczełam sie zastanawiać czy przypadkiem nie mam przeterminowanego oleju, (oczywiście nie ma daty ważności). Powiedzcie, jaką konsystencje powinien mieć olej palowy firmy Iv San Bernard ?? Pozdrawiam, Monika
nane Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 olej palmowy jest tak jakby podobny do smalcu (oczywiście wizualnie) i rozpuszcza się w dłoni pod wpływem ciepła :cool3:
duszek01 Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Mam olej palmowy jest on stałej konsystencji;) Tez sie troche zdziwiłam jak to zobaczyłam:cool3:
grygy Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 hehe moje reakcja na ten olej była podobna :evil_lol: :evil_lol:
Yoko Ono Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Dzięki za odpowiedzi, troszke mnie uspokoiliście, więc chyba z tym moim jest wszystko wporządku. ale jak to nakładać na włoski?? tak paluchem ;) Pozdrawiam, Monika
Recommended Posts