tygrysek-kr Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Dagusiu ja ci moge to wydrukowac przeciez juz pisalam i ci dam to na wystwie nie martw sie :wink: A co to za miejsce :-?
Daga_i_Oskar Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 [quote name='tygrysek-kr']Dagusiu ja ci moge to wydrukowac przeciez juz pisalam i ci dam to na wystwie nie martw sie :wink: A co to za miejsce :-?[/quote] to przepraszam. Musialm widocznie cos ominac gdzie to pisalas, ze w razie czego mi wydrukujesz, ale dam znac, bo moze do tego czasu ten moj kombajn ruszy ;) A o miejsc myslalam o tych schodach tam na gorze. Tak jak sa drzwi gdzie wpuszczaja na lodowisko jak chcesz sobie na lyzwach pojezdzic. Tam tak strasznie nie wieje, a kazdy kto bedzie szedl do kasy ( jak bedzie w tym samym miejscu co rok temu to te schody przeciez sa obok) to na pewno nas zauwazy ;) Co o tym sadzisz??
grygy Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 a rozmawiałem z mamą i najprawdopodobniej, będę też na międzynarodowej w Warszawie 8) :D
Daga_i_Oskar Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 [quote name='grygy']a rozmawiałem z mamą i najprawdopodobniej, będę też na międzynarodowej w Warszawie 8) :D[/quote] maciusa a jak cos czym tam jedziecie?? i na ile i jak dokladnie?? moze zabierzecie mnie z e soba bo chcialam jechac do madzi, ale pociagi cholernie drogie, a tak to za benzyne bym Wam zaplacila ;) eh sorki ze ja tak prosto z mostu pisze, ale co bede owijac ;)
grygy Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Daguś, nie wiem czym będę jechał, bo jeśli pojedzie z nami tata to pojedziemy samochodem, bo mama sie boi sama jechac tak daleko w trase, ale jeśli tata nie będzie chciał jechać to pojedziemy pociągiem :-? Więc jeśli pojedziemy samochodem to nie ma sprawy, możesz sie z nami zabrać, bo bedzie wolne miejsce, ale jak pojedziemy pociągiem to też sie możesz z nami zabrać, no tyle, że widze, że pociągiem nie chcesz jechac :( Dam Ci odpowiedź dokłądną gdzieś za tydzień, bo nie wiem jak się to wszystko ułoży oki?
smart Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Witam wieczorową porą. Waldku czy wymiar ident. można zwiększyć w pdf??
isabelle Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 [quote]Maciek rzeczwyiście zdaję sobie sprawę z tego że o kimś tam zapomniałam napewno... albo może zainteresowani niech się sami dopisują sami to potwierdzi ich zainteresowanie wystawami...[/quote] Oj zapomnialas, zapomnialas, np. o mnie. :wink: :P Wiec dopisuje sie sama: :D isabelle = Agata Wystawy mnie zupelnie nie interesuja, ale chcialabym poznac innych yorkofiolow i fajnie bedzie kibicowac znajomym. :wink: :D
Alka Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 O mnie też zapomnieliście :wink: Alka - Ala Mnie także miło będzie się z Wami spotkać :D
Yorkies Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 [quote]a rozmawiałem z mamą i najprawdopodobniej, będę też na międzynarodowej w Warszawie [/quote] A jednak Maciek udało ci się przekonać mamę... :D hip hip hura!!!! 8) :lol: ale będzie fajnie.... :evilbat: 0X pozdrawiam [b]sasasasasa[/b]
tygrysek-kr Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 [quote name='Daga&Oskar'] A o miejsc myslalam o tych schodach tam na gorze. Tak jak sa drzwi gdzie wpuszczaja na lodowisko jak chcesz sobie na lyzwach pojezdzic. Tam tak strasznie nie wieje, a kazdy kto bedzie szedl do kasy ( jak bedzie w tym samym miejscu co rok temu to te schody przeciez sa obok) to na pewno nas zauwazy ;) Co o tym sadzisz??[/quote] Jestem za Dagusiu jeszcze sie dogadamy kilka dni przed wystawa cio i jak. Waldku plik z wizytówką działa dziękuję :buzi:
waldek2 Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Witam wieczorową porą. Przepraszam i proszę o cierpliwość. Wróciłem bardzo późno (kompy mi sie sypały w pracy) i jestem zmęczony. Jutro mam wolne więc może mi się uda szybciutko choć trochę zrobić. [b]Konrad[/b] - nie, przynajmniej jakąś prostą metodą . Wykorzystałem możliwości *.pdf dlatego właśnie aby każdy miał to samo bezwzględu na oprogramowanie, drukarkę i umiejętnoci. W celu podniesienia jakości - logo dogomani tez wykonałem od początku ponieważ mapa bitowa dawała dużo błędów.
grygy Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 WAldku nie ma się co spieszyć :D Do wystawy jest jeszcze czas, niech yorkomaniacy się wyposażą w te koszulki na identyfiakatory, a wydrukowac potem ten identyfikator to już nie ma problemu. Ważne, że będą :D
elena Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 To ja się też dopisuję :D : elena = Lena W Katowicach będę na pewno, a dalej zobaczymy! A pomysł z identyfikatorami jest świetny! :D :D :D
tygrysek-kr Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 No ja już swoją wizytówkę wydrukowałam jest świetna indetyfikator bede mieć z pracy wiec jestem w 100% przygotowana na wysatwę oby tylko coś mi nie wypadło ale choćby sie waliło i paliło to muszę tam być :lol:
Yorkies Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 No ja też nie mogę się doczekać swojego identyfikatora... :D ja to pewnie korzystając ze sowjego daru przekonywania lub sprytu (podczas nieobecności sorka :evilbat: ) wydrukuje plakietki w szkole.... 8) pozdrawiam :evilbat:
NNikka Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Bardzo fajny pomysł z tymi identyfikatorami! Będę w Katowicach napewno! [b]NNikka - Monika[/b] Pozdrowienia dla wszystkich!
NNikka Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Acha i chciałam powiedzieć, ze będę miała prawdopodobnie jedno miejsce w samochodzie wolne. Gdyby ktoś chciał się dołączyć. :wink:
isabelle Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 A ja chcialabym sie dowiedziec kto z yorkofiolow wystawia pieski w Katowicach. Bo wiem na pewno, ze Malwina i Lena. I czy to juz wszyscy, czy jeszcze ktos?
Daga_i_Oskar Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Agatko z tego co pisala pewna pani Alutka (jak zle pisze prosze mnie poprawic) to ona takze wystawia swoja suncie. Pisala to chyba na kilku poprzednich stronkach ;) a tak to chyba juz nikt :( ale nie martw sie bedziemy mialy komu kibicowac ;) P.S dzisiaj juz moze bede miala mojego "kombajna" naprawionego to od razu wizytowke wydrukuje, jak bedzie sysko dzialalo :jupi:
Marca_Besi Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 [b]Waldku[/b] Ja zauważyłam mały błąd :) , bo mój nick to Marca&Besi, a nie Marca&Biesi.. :)
Yorkies Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Dziś otrzymałam potwierdzenie z Katowic :D [b]nr startowy 1990[/b] RING NR 6 :D jeszcze tylko 2 tygodnie... :wink: pozdrawiam :fadein:
waldek2 Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Marcelko Ups - jak wróce z pracy i znajdę siły to natychmiast naprawie swój błąd.
Recommended Posts