kasja Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Hej, a może tak ktoś napisze nam jak było w Głogowie ;) , taka tu cisza, że aż dziwnie
yoreczka Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='edi,feti,gusia']kto sie wybiera na wystawe w Gdansku 19 lutego?Czy spotkam jakiewgos yorkofołka?[/quote] Edytko my będziemy ;)
madziulka Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 My się wybieramy trzymać kciuki za wszystkich yorkofiołków z dogo w Rzeszowie -5 lutego :) madziulka&tiko
edi,feti,gusia Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Waldku,to fajnie,wreszcie sie spotkamy w Gdansku i bede miała okazje zobaczyc na zywo Twoja sliczna sunie?Wystawiasz Ja prawda? Mariolko-na Ciebie zawsze mozna liczyc!Kogo wystawiasz?i w jakich klasach?pewnie spotkamy sie na ringu:razz: bardzo sie ciesze
waldek2 Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='edi,feti,gusia']Waldku,to fajnie,wreszcie sie spotkamy w Gdansku i bede miała okazje zobaczyc na zywo Twoja sliczna sunie?Wystawiasz Ja prawda? Mariolko-na Ciebie zawsze mozna liczyc!Kogo wystawiasz?i w jakich klasach?pewnie spotkamy sie na ringu:razz: bardzo sie ciesze[/quote] Tak, będę z Holly. Teraz szykujemy się do Bydgoszczy.
grygy Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='madziulka']My się wybieramy trzymać kciuki za wszystkich yorkofiołków z dogo w Rzeszowie -5 lutego :) madziulka&tiko[/QUOTE] No to się spotkamy :evil_lol:
yoreczka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='edi,feti,gusia']Waldku,to fajnie,wreszcie sie spotkamy w Gdansku i bede miała okazje zobaczyc na zywo Twoja sliczna sunie?Wystawiasz Ja prawda? Mariolko-na Ciebie zawsze mozna liczyc!Kogo wystawiasz?i w jakich klasach?pewnie spotkamy sie na ringu:razz: bardzo sie ciesze[/quote] oj można można ;) wystawiam 3 sunie [COLOR=#8b0000][B]Lagoon of Love Cud Natury [/B][/COLOR][COLOR=black][B]-[/B] klasa młodzieży,[/COLOR] [COLOR=#8b0000][B]Korsykanka Bakarat[/B] [/COLOR][COLOR=black]- klasa pośrednia,[/COLOR] [COLOR=#8b0000][B]Cayenne Cud Natury[/B] [/COLOR][COLOR=black]- klasa otwarta[/COLOR]
madziulka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='grygy']No to się spotkamy :evil_lol:[/quote] Na to wygląda -miejmy nadzieję że zbytnio nie zaśnieży :shake: jak na razie za oknem nieciekawie . A tak wogóle jak wyglada sprawa widzów na wystawach ? kupuje się gdzieś bilety wstępu itd? NIe byłam do tej pory na takiej wystawie więc nie mam zielonego pojęcia.
AlKil Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='yoreczka']oj można można ;) wystawiam 3 sunie [COLOR=#8b0000][B]Lagoon of Love Cud Natury [/B][/COLOR][COLOR=black][B]-[/B] klasa młodzieży,[/COLOR] [COLOR=#8b0000][B]Korsykanka Bakarat[/B] [/COLOR][COLOR=black]- klasa pośrednia,[/COLOR] [COLOR=#8b0000][B]Cayenne Cud Natury[/B] [/COLOR][COLOR=black]- klasa otwarta[/COLOR][/quote] Witam. Ponieważ mieszkam kilkaset metrów od miejsca gdzie w Gdańsku będzie wystawa, też się wybiorę. Mój maluszek jeszcze za młody, ale chętnie podejrzę jak się wystawia pieska i poznam Was osobiście. Pozdrawiam
yoreczka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='AlKil']Witam. Ponieważ mieszkam kilkaset metrów od miejsca gdzie w Gdańsku będzie wystawa, też się wybiorę. Mój maluszek jeszcze za młody, ale chętnie podejrzę jak się wystawia pieska i poznam Was osobiście. Pozdrawiam[/quote] superrrrrrrrrrrr :) zapraszam do naszego stolika
yoreczka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [IMG]http://www.cudnatury.pl/informacje_zyczenia/IMG_2163a.jpg[/IMG] [IMG]http://www.cudnatury.pl/informacje_zyczenia/IMG_2166a.jpg[/IMG]
AlKil Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='yoreczka']superrrrrrrrrrrr :) zapraszam do naszego stolika[/quote] Zajrzę na pewno! Pozdrawiam.
Panula Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [SIZE=3]Kochani! [/SIZE] [SIZE=3]Niedawno dzwonil Macius ([B]Grygi[/B]) radosna informacje:[/SIZE] [SIZE=3][B]Toleczka[/B] wygrala z wszystkimi innymi yorkami w Rzeszowie zdobywajac rzecz jasna tytul BOB[/SIZE]!!:multi: :multi: :laola: WIELKIE GRATULACJE!!!!!
edi,feti,gusia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 wspaniała nowina!ale zazdroszcze Mackowi emocji i szczescia!GRATULACJE DLA PIEKNEJ TOLI I MACKA
yoreczka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Maćku wielkie brawa :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
julita104 Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Brawo!!!!!!! Wszak nie mogło byc inaczej! Moja Tolusia przesyła serdeczne usciski łapki dla swojej imienniczki! (i pomysłodawczyni imienia - tylko pozazdroscic takiego pierwowzoru) :Cool!::Cool!::cool2:
Alka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [B]Maćku, szczere gratulacje !!! :laola: Ucałowania dla Toleczki,:buzi: dzielna dziewczyna !:klacz: za zwycięstwo [IMG]http://img445.imageshack.us/img445/9586/toast4ds.gif[/IMG] [/B]:cunao:
elena Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Wielkie brawa dla [B]Tolusi [/B]i [B]Maćka[/B] :klacz: :klacz: :klacz: i kolejnych sukcesów !!!
madziulka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 GRATULACJE DLA TOLUSI :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Deborah Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Sezon dopiero sie rozpoczął a tu taka nowina. Maciek - gratulacje dla Ciebie i Toli :) :multi: :multi: :multi: :multi:
yoreczka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 W przyszłą niedziele w Pomenadzie są walentynki dla yorków może jakieś spotkanko.;) Kto będzie :???:
Magdalena1 Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Maciuś i ode mnie serdeczne gratulacje!!!!! Nie mogło być inaczej przecież ;) :loveu: Buziak dla pięknej Toli :loveu:
Recommended Posts