edi,feti,gusia Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Rzeczywiście wyniki dość kontrowersyjne,ale ja uważam,że to dobrze.Trochę więcej adrenaliny,a nie jak zwykle wszystkie miejsca w ten sam sposób obsadzone.Trzeba cieszyć się sukcesami wygranych a przegrani nigdy nie są przegranymi,mogą jedynie być niezauważeni,niedocenieni.Wszak z tak wspaniałymi psami czeka ich jeszcze nie raz podjum!!!!Czego WSZYSTKIM z całego serca życzę. Malwinko.już Ci gratulowałam jak Cię nie było,ale jeszcze raz to zrobię:GRATULACJE 2 MIEJSCA.Zasłużyłaś swoją ciężką pracą na laury i tak jak pisałam Lord to barzdo dumny i elegancki przedstawiciel rasy.Jeszcze raz Gratulacje. :kciuki: :BIG:
Yorkies Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Jej kochani dziękuje za gratulacje bardzo mi miło z tego powodu ze ktoś docenił tyle pracy jaką włozyłam... :oops: Teraz czeka nas w ta niedzielę Rzeszów i mam nadzieję że pójdzie tak dobrze jak w sopocie a może i nawet lepiej... :roll: 8) Bo naprawdę miałam na tej wystawie tyle zaskoczeń zaróno pozytywnych jak i tych negatywnych... :-? pozdrawiam :fadein:
NNikka Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 [quote name='grygy']NO ja mówiłem, ze wystawa kontrowersyjna :lol: Kolejne anomalie TARIK Du Domaine de Monderlay przegrywający z DEUS'em Limelight Joreta :roll:[/quote] Maciek dlaczego anomalie? Nie bądz taki dramatyczny... Przecież wiesz, że co sędzia to inny wybór... :wink:
grygy Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 No tak, jedni się kompromitują, a inni nie :lol: :lol:
yoreczka Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Witajcie :) po dlugiej przerwie :( Czy ktoś wie kto sędziuje radom i do kiedy są przyjmowane zgłoszenia.
kasja Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 [b]Yorkies[/b] gratulujemy sukcesu , drugie miejsce na międzynarodówce to nie byle co :wink: zważając też na jej kontrowersyjność. Buziaki dla Lorda :D
Yorkies Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 kasja, Dzięki za miłe słowa :oops: No to teraz w niedzielę jedziemy do Rzeszowa Lord skończy reproduktora 8) Więc trzymajce kciuki :wink: a wybiera się ktoś jeszcze na ta wystawę? pozdrawiam :fadein:
Yorkies Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 [b]A oto wyniki z SOPOTU 8) [/b] [b][size=6]PSY[/size][/b] [b]Klasa szczeniąt[/b] 1. BAFLO Contenders 2. ETERNAL LOVE Trixi [b]Klasa młodzieży[/b] 1. QOCCLE'S YOURSONG 2. LORD OF THE DANCE Yorex 8) 3. PICCOLO Bakarat [b]Klasa pośrednia[/b] 1. COSMOPOLITAN Yorex 2. MONTE CARLO de Villar 3. SCHEAKESPIRE Lazuryt 4. ZODIAK Lazuryt [b]Klasa otwarta[/b] 1. UKAIALI de la Pam' Pommeraie 2. Camparis IB MR MAGIC 3. DEXTER Anafari 4. ANDES Lacrima Caesia [b]Klasa championów[/b] 1. DEUS Limelight Joreta 2. TARIK Du Domaine Monderlay 3. TRAVOLTA [b][size=6]SUKI[/size][/b] [b]Klasa szczeniąt[/b] 1. MELISSA Dignitas Regia 2. NICOLE Eminentia Canis [b]Klasa młodzieży[/b] 1. WIECZORYNKA Jantarowa Fuga 2. ODYSSEIA Bakarat 3. Kraj-Dan LILKA VON DAN 4. ILUZJA Magiczna Gwiazda [b]Klasa pośrednia:[/b] 1. DEMI Liberi Gaias 2. GAGA z M-7 3. LADY PUNK Bakarat 4. WHEEL OF FIRE Apage no i ja mam tylko tyle bo tzreba było jechac jakby ktoś miał kalsę otwartą suk byłabym wdzieczna... w każdym bądź arzie BOB zgarnął UKAIALI de la Pam' Pommeraie :roll: pozdrawiam :fadein:
Itka Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 [b]Malwinka[/b]co to za pies Trawolta.Ciągle występuje w wynikach z wystaw, ale nie ma przydomka i nic mi to nie mówi.Proszę napisz po jakich jest rodzicach i kto jest właścicielem.Prosze.
yoreczka Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Witajcie :) Malwinko masz błąd wynikach psy klasa otwarta trzeci był Tom Sawyer Yorex Top Ten Itka Trawolta to piesek z rosji jest po Boss - Telmba Anfara wł E. Suvorova
Yorkies Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Ups przepraszam za pomyłkę... pisałam z katalogu a w nim lokaty zapisywały 3 różne osoby więc haos niezły :wink: Mariolu a nie masz może wyników z otwartej suk? Jestem ciekawa jak poszło jednej znajomej suczce bo liczyłam na lokatę :wink: 8) A piesek Travolta jest to rosyjski champion i tam najwidocznije hodowle rządzą sie swoimi zasadami i przydomków brak :wink: pozdrawiam :fadein:
yoreczka Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 Lista zgłoszonych yorków do Torunia :) [color=darkblue]Psy klasa szczeniąt [/color] BAFLO Contenders COMPLEMENT Nesjana ETERNAL LOVE Trixi EXCALIBUR Bakarat LITTLE LIVERA ze Zgierza [color=blue]Psy klasa młodzieży [/color] MAJRO Marsyl PICCOLO Bakarat QERR Top Ten VASCO Cardea YARIS Lazuryt Qoccle's YOUR SONG [color=blue]Psy klasa pośrednia[/color] GIPSY KING Clarus Camparis IB MR. MAGIC MONTE CARLO de Villar NICK Lestes SWING-BLUES Sam Urok ZODIAK Lazuryt [color=blue]Psy klasa otwarta[/color] ARNI z Ewrysemo GARDEN Oskar HONEY BOY Yorex NIGHT PRINCE Bargest [color=blue]Psy klasa championów [/color] ARIN Offerta [color=blue]Psy klasa weteranów [/color] BAFFI Montezuma II [color=blue]Suki klasa szczeniąt[/color] CLEA DAFNE Jantarowa Fuga DASHA Lazuryt [color=blue]Suki klasa młodzieży [/color] AMBER Sapphire AMBRA Contenders BETINA Top Ten CARMEN ELECTRA Lazuryt DAGNA Dalcer DEBORA Jasieńczyk DZIUNIA FIFI Rajket GRETA Solanus HATOR z Łęczyckiego Grodu HUBERTUSKA z Końskiego Raju (FCI) I'M SWEET Kosmaty Skrzat Kraj-Dan LILKA VON DAN MARTYNKA Meus Amicus M-LARA Marsyl PRIMAVERA Perła Pomerania TINA-SZALONA DZIEWCZYNA Herbu Bawaria VILLANELLA Restart WIECZORYNKA Jantarowa Fuga ZŁOTOWŁOSA Herbu Bawaria [color=blue]Suki klasa pośrednia [/color] CHEERY LADY Milord DAYSY Buda Rozmaitości FABIA Teofilanka FIGA Teofilanka KAMEA Quipo KEIRA Astro LADY PUNK Bakarat MELISANA Oskar RAFIA Cień Wilka SHAKIRA Lazuryt UMBERTA Sarmacja (FCI) VERONA SILVER Matricaria XTRA FANTASY Yorex XYMENA Lazuryt ZŁOTA RYBKA Herbu Bawaria [color=blue]Suki klasa otwarta [/color] BUŹKA Też Terierek DALIA Rebellis DAMA DE COEUR Oskar DARLING Bakarat FIGA Culmensis GAGA z M-7 IGA Skansen Anary KAJA od Waldiego LINDA EVANS Herbu Bawaria MONTANA de Villar ORADEA Aksedi SYNTIA Rajska Dolina WERONA Aksedi
yoreczka Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 Yorki zgłoszone do Rzeszowa [color=blue]Psy klasa młodzieży[/color] 279. LORD OF THE DANCE Yorex [color=blue]Psy klasa pośrednia[/color] 280. TIFFANY'S MAJOR Apokryf 281. TOFI Biały Skrzat [color=blue]Psy klasa otwarta[/color] 282. ENDI Altona 283. LIDER W.D.Dlaumor 284. YORIK Nemezja [color=blue]Suki klasa młodzieży[/color] 286. AIDA z Prądna 287. CHERIE Y.T. Fangor 288. D-PARTITA Abawit 289. DIUNA Nesjana 290. DORKA Sfora Pati 291. FABIENNE Liberi Gaias 292. FAME Damy i Huzary 293. FEDERICA Kliejnot Lussi 300. DA GANA Perły Lublina [color=blue]Suki klasa pośrednia[/color] 294. BIANKA Truskaweczka 295. DELTA Sfora Pati 296. MONA LISA Akcent Mł.Ch.Pl, 297. Allora STELLA ALPINA [color=blue]Suki klasa otwarta[/color] 298. AISLE Rino 299. C-HABANERA 301. DEMI Liberi Gaias Zw.Mł 302. EMI Altona 303. SHADOW LINE SHARON z Muchowieckiego Igloo 304. WENECJA Aksedi
Daga_i_Oskar Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote]SYNTIA [b]Rajska[/b] Dolina [/quote] ale fajnie doczytac się włąsnego nazwiska w czyimś przydomku :D
NNikka Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Arin OFFERTA został najlepszym psem! Czeka na porównanie z najlepszą suką!
Yorkies Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Witajcie! Lord dostał ocenę doskonałą, pierwszą lokatę ze złotem no i zgarnął zwycięstwo młodzieży!!! No i ma już uprawnienia reproduktora 8) Wystawa była niestety jeszcze bardziej kontrowersyjna niż w sopocie... :roll:
baby Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='Yorkies']Witajcie! Lord dostał ocenę doskonałą, pierwszą lokatę ze złotem no i zgarnął zwycięstwo młodzieży!!! No i ma już uprawnienia reproduktora 8) [/quote] Tutaj również składam gratulacje dla Lorda i Ciebie! :laola: Ania i Wini Calineczka Orida Yorex :wink:
Yorkies Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Dziękuje serdecznie za gratulacje... naprawdę jak na taki upał to lrod spisał sie rewelacyjnie i jestem z niego dumna! Tylko szkoda że sędzina dziwnie oceniała ... np kolor sierści i rodzaj wlosa ocewniala nie zdejmując okularów przeciwsłonecznych... :roll: :-? no i piękne psy odpadały <wygrywające na międzynarodowych> a zostawały takie których właścicielki chyba nigdy w życiu prostownicy i koczka nie używały/robiły... :roll: :-? ale to poprostu nasze polskie realia i ja np. do pani Dmowskiej napewno się już nie wybiorę... :roll: pozdrawiam :fadein:
Alutka Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='"Yorkies"']Witajcie! Lord dostał ocenę doskonałą, pierwszą lokatę ze złotem no i zgarnął zwycięstwo młodzieży!!! No i ma już uprawnienia reproduktora 8) Idziecie jak burza ! G r a t u l u j e m y ! :BIG: Nieznam tej P. Sędziny , ale fajnie, że jesteś sprawiedliwa i umiesz to docemić i ocenić :klacz: :D dobrego nigdy za wiele
yoreczka Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Witajcie :) Malwinko jeżeli możesz podaj wyniki i daj kilka zdjęć.
Daga_i_Oskar Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [b]Malwinko[/b], ja nic nie mówie, ale wiedzialam od poczatku, ze bedzie taki wynik :lol: :lol: mimo to gratulujemy :lol: :lol: :lol: P.S czemu nie dalas mi zandego znaku ? P.S 1. czy spotkalas kogos z dgm ? P.S 2. ja takze prosze kilka fot Lorda i nie tylko jezeli takowe posiadasz :)
Itka Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [b]Malwinka[/b] Gratuluje,gratuluje i jeszcze raz gratuluje :klacz: :ylsuper: Zdjęcia to obowiązkowo.
Yorkies Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Jej, dziękuje wszystkim za tyle gratulacji i serdecznosci :oops: :D Bardzo mi miło z tego powodu... no i cieszę się że nareszcie coś ruszyło i same sukcesy póki co :wink: :D Wyniki zaraz wpisze i pewnie was zaskoczą 8) [quote]P.S czemu nie dalas mi zandego znaku ? P.S 1. czy spotkalas kogos z dgm ? P.S 2. ja takze prosze kilka fot Lorda i nie tylko jezeli takowe posiadasz [/quote] Nie dałam żadnego znaku bo mam chwilowo zablokowany kom no i nie miałam jak... Z dogomanii nikogo niestety nie spotkałam :roll: :-? A co do fot to z przykroscią stwierdzam że mój apaarta się poważnie zespuł i pojechałam bez no ale Monika z hodowli Liberi Gaias robiła jakieś foty Lordowi no i może dzięki jej uprzejmosci coś później wstawię :wink: pozdrawiam :fadein:
Daga_i_Oskar Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [b]Malwinko[/b], [img]http://medlem.spray.se/liviatn/images/Big/cid_brawo.gif[/img] Mam nadzieję, że P.Monika bedzie taka uprzejma i pozwoli na wklejenie kilku zdjec Lordzika :)
pumilo Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 A co ma prostownica i koczek lub jego brak, do tego jaki pies jest :roll: To co ma sędzia na wystawie oceniać? Umiejętność robienia koczka? Jak ktoś KONIECZNIE musi prostowac włos u yorka to chyba źle, no nie? Jak ktoś nie musi, to chyba lepiej.... ale może mi sie wszystko już myli :tard:
Recommended Posts