Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[b]Klaudia,[/b] jeszcze tylko weekend przetrwamy i juz bedzie marzec na karku, a przez nauke ta polowa marca minie mi tak szybko, ze ani sie nie obejrze, a tu juz piatek bedzie (mam na mysli 18) :)

Posted

Ja to bym sie cieszyła gdyby ten cholerny snieg chciał stopnieć do tego 18, ale jakoś tego nie widze, bo na chodnikach takie bryły lodu sie proobiły, że ciężko się chodzi,a jak na złość dzisiaj rano nie wiem po co śnieg sypał wrr. Już mi się chepie tą zimą, mam jej serdecznie dosyć !!!

Posted

[b]Alutka napisała:[/b]

[quote] :angel: Od dziesięciu lat moimi ulubieńcami są yorki.Mam ich aktualnie
pięć
[/quote]

Alutka, koniecznie jak będziesz na forum napisz coś więcej o swoih psiaczkach :wink: A czy ty równieć będziesz wystawiać w Katowicach jakiegos psiaka, bo może będziemy ze sobą konkurować... :wink: 8)

No dziewczynki to Katowice coraz bliżej... ciekawe jak tam moja siostra radzi sobie z rysunkami dla was, dla niej to hyba niebyt dobrze że ten zas tak szybko leci... 8) :wink:

pozdrawiam :fadein:

Posted

No Daga, ja już nie mogę się doczekać a zarazem derenwuje się ranga tej wystawy... w końcu także nie chciałabym wypaść głupio też przezd wami.... :roll:

Posted

Alutka to mam nadzieję że będziemy miały okazję pogadać w Katowicach, mogłabys powiedzieć jak nazywa sie twoja suka, żebym łatiwej się znalazła... :wink:
Bo ja wsyatwiam psa w klasie młodzieży- LORD OF THE DANCE Yorex :D

pozdrawiam :angel:

Posted

:lol: yorkies moja suczka jest malutka dlatego nazywamy ją
:drinking: {-M } Alutka tota, która ma dużo CWC brakuje
jej dużego z międzynarodowej. Napewno rozpoznasz :wink:

Posted

Ja również się cieszę...

a co to za przesądy wystawowe bo ja jeszcze takowych nie słyszłam a farta mi się przyda choć odrobinka bo ostatnio mam non-sop pecha... :(

Posted

:roll:Specjalnych przesądów wystawowych nie ma oprócz jednego
życzenia powodzenia. Lubuę jak ni ktoś powie " połamania pazura ".
Nie lubię też jak się zachwycają i mówią ona wygra, to akurat jest
odwrotnie. Nie lubię też coś zapomnieć i się wrócić, ale to chyba znasz
bo to dotyczy nie tylko wystaw. Raz zapomniałam zabrać psa na wystawę. To była heca :D :D :oops: pa pa

Posted

:o Yorkies jak chcesz poznać moją suczkę to zerknij na www,cudnatury,ol
[url]http://www.cudnatury.pl[/url] -foto- migawki z wystaw 2004 Rybnik 2004
zdjeia PA O3O111 i PA O#O112 tam właśnie została Zw.Rasy :D

Posted

:angel dziękuję za słowa uznania, cieszę się, ze Wam się moja suczka podoba. Miała wtedy dopiero 18 miesięcy.

: :lol: Dobrego nigdy za wiele

Posted

[quote name='Alutka']:angel dziękuję za słowa uznania, cieszę się, ze Wam się moja suczka podoba. Miała wtedy dopiero 18 miesięcy.

: :lol: Dobrego nigdy za wiele[/quote]

to mój tyle własnie ma a nawet do ziemi włoski mu jeszcze nie urosly ;) ale ma wysokie dosyc lapeczki ;)

Posted

Alutko twoja sunia jest śliczna, a ja miałam okazję już ją gdzies widzieć i domyslam się już kim jesteś... :wink: :)

więc do zobaczenia w katowicach :D

Posted

Daga&Oskar :lol:
Czy solidnie nawijasz na papiloty ? I czy dajesz witaminki ?
Jeśli piesek jest troszkę wyższy, to normalne, ze trzeba więcej
czasu, aby włos urósł aż do ziemi.Będzie dobrze.

Dobrego nigdy za wiele.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...