Marca_Besi Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Hih, też nie mogę się doczekać! Już coraz bliżej 18 marca!
Daga_i_Oskar Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 [b]Klaudia,[/b] jeszcze tylko weekend przetrwamy i juz bedzie marzec na karku, a przez nauke ta polowa marca minie mi tak szybko, ze ani sie nie obejrze, a tu juz piatek bedzie (mam na mysli 18) :)
tygrysek-kr Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Nio nio Daguś tak będzie ino fajnie by było jakby jeszcze ciepełko sie zrobiło chociaż to i tak w Spdku jest ale będzie milej jak słoneczko będzie świecić hehe
Daga_i_Oskar Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Ja to bym sie cieszyła gdyby ten cholerny snieg chciał stopnieć do tego 18, ale jakoś tego nie widze, bo na chodnikach takie bryły lodu sie proobiły, że ciężko się chodzi,a jak na złość dzisiaj rano nie wiem po co śnieg sypał wrr. Już mi się chepie tą zimą, mam jej serdecznie dosyć !!!
Yorkies Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 [b]Alutka napisała:[/b] [quote] :angel: Od dziesięciu lat moimi ulubieńcami są yorki.Mam ich aktualnie pięć [/quote] Alutka, koniecznie jak będziesz na forum napisz coś więcej o swoih psiaczkach :wink: A czy ty równieć będziesz wystawiać w Katowicach jakiegos psiaka, bo może będziemy ze sobą konkurować... :wink: 8) No dziewczynki to Katowice coraz bliżej... ciekawe jak tam moja siostra radzi sobie z rysunkami dla was, dla niej to hyba niebyt dobrze że ten zas tak szybko leci... 8) :wink: pozdrawiam :fadein:
dagmarcia Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Sister nie martw się jakoś sobie poradzę, a jak nie to zatrudnię ciebie... :evilbat:
Yorkies Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Ja się nie martwię... 8) :P a mnie lepiej nie zatrudniaj bo wyjdą z tego yorkury a nie yorki prędzej... :lol: 8) pozdrawiam :evilbat:
Daga_i_Oskar Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 [b]Dagus[/b] jak nie zdfazrysz na 18 to najwyzej wyslesz poczta :) a tak w ogóle doszly te moje fotki Oscarka?? [b]Malwinkio[/b] do wystawy tuz tuz ... juz to przezywam powoli hihi
Yorkies Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 No Daga, ja już nie mogę się doczekać a zarazem derenwuje się ranga tej wystawy... w końcu także nie chciałabym wypaść głupio też przezd wami.... :roll: pozdrawiam :fadein:
Alutka Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 :be WWerchug:W Katowicach oczywiście będę. Wvstawy to moje hobby. Wystawiamy suczkę w klasie otwartej
Yorkies Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Alutka to mam nadzieję że będziemy miały okazję pogadać w Katowicach, mogłabys powiedzieć jak nazywa sie twoja suka, żebym łatiwej się znalazła... :wink: Bo ja wsyatwiam psa w klasie młodzieży- LORD OF THE DANCE Yorex :D pozdrawiam :angel:
Alutka Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 :lol: yorkies moja suczka jest malutka dlatego nazywamy ją :drinking: {-M } Alutka tota, która ma dużo CWC brakuje jej dużego z międzynarodowej. Napewno rozpoznasz :wink:
Yorkies Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 To jesteśmy umówione mam nadzieję że rozpoznam sunię... widze że chcesz byc tajemnicza... 8) :lol: pozdrawiam :fadein:
Alutka Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Może troszkę tajemnicza. a więcej przesądna, Przepraszam Na pewno się poznamy, już się cieszę . :fadein:
Yorkies Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Ja również się cieszę... a co to za przesądy wystawowe bo ja jeszcze takowych nie słyszłam a farta mi się przyda choć odrobinka bo ostatnio mam non-sop pecha... :( pozdrawiam :fadein:
Alutka Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 :roll:Specjalnych przesądów wystawowych nie ma oprócz jednego życzenia powodzenia. Lubuę jak ni ktoś powie " połamania pazura ". Nie lubię też jak się zachwycają i mówią ona wygra, to akurat jest odwrotnie. Nie lubię też coś zapomnieć i się wrócić, ale to chyba znasz bo to dotyczy nie tylko wystaw. Raz zapomniałam zabrać psa na wystawę. To była heca :D :D :oops: pa pa
Yorkies Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Alutka to widze że większośc dotyczy zwykłych przesadów jak w życiu ja to przesądna nie jestem ale wlę uważać... 8) pozdrawiam :fadein:
Alutka Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 :o Yorkies jak chcesz poznać moją suczkę to zerknij na www,cudnatury,ol [url]http://www.cudnatury.pl[/url] -foto- migawki z wystaw 2004 Rybnik 2004 zdjeia PA O3O111 i PA O#O112 tam właśnie została Zw.Rasy :D
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Alutka śliczna sunia, ajaki długasny włos ... buziaki dla niej ;)
Alutka Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 :angel dziękuję za słowa uznania, cieszę się, ze Wam się moja suczka podoba. Miała wtedy dopiero 18 miesięcy. : :lol: Dobrego nigdy za wiele
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 [quote name='Alutka']:angel dziękuję za słowa uznania, cieszę się, ze Wam się moja suczka podoba. Miała wtedy dopiero 18 miesięcy. : :lol: Dobrego nigdy za wiele[/quote] to mój tyle własnie ma a nawet do ziemi włoski mu jeszcze nie urosly ;) ale ma wysokie dosyc lapeczki ;)
Yorkies Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Alutko twoja sunia jest śliczna, a ja miałam okazję już ją gdzies widzieć i domyslam się już kim jesteś... :wink: :) więc do zobaczenia w katowicach :D
Marta.. Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Będzie może ktoś z tutejszego grona na wystawie w Kaliszu ?? :lol:
Alutka Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Daga&Oskar :lol: Czy solidnie nawijasz na papiloty ? I czy dajesz witaminki ? Jeśli piesek jest troszkę wyższy, to normalne, ze trzeba więcej czasu, aby włos urósł aż do ziemi.Będzie dobrze. Dobrego nigdy za wiele.
Recommended Posts