Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Neva']York w klasie użytkowej , a to mi dopiero:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Co Cie tak smieszy jesli mozna wiedziec?
Jakos nie przypominam sobie, zebym GDZIEKOLWIEK i KIEDYKOLWIEK pisala ze bede wystawiala yorka :roll:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja również nie rozumiem, z czego się śmiejesz Neva?

[quote name='Anusia & Alutka'] Tato zdecydowal ze najpier trzeba psiakom zrobic dyplomy uzytkowosci zeby wystawiac w klasie uzytkowej.[/quote]
Anusiu uważam, że to bardzo dobry pomysł!:klacz:

Posted

[quote name='Marca_Besi']
Anusiu uważam, że to bardzo dobry pomysł!:klacz:[/QUOTE]

Tak, pomysł świetny, ale sunia jest teraz w świetnej formie, więc troszkę szkoda...
Poza tym myślałam, ze uda mi się poznać dogomaniaków :D

Posted

widział ktos to moze [URL]http://www.camparis.de/[/URL]
niewiem czy to zagrywka tej niemieckiej hodowli....bo piesek ten jest piekny...
az przykro czytac

Posted

[quote name='duszek01']jestem w szoku:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:[/quote]

Pierwszy raz cos takiego widze:roll::roll: Co na to Decoris?

Posted

Tak sobie wlasnie przegladam strone Decoris i widze, ze jest planowany miot na marzec wlasnie po Camparis IB MR.MAGIC. Ciekawe jakiego rodzaju wady maja szczenieta:roll:

Posted

Jest to zagrywka Pani Acermann przy udziale osoby z Polski która robi wszystko żeby dokuczyc Pani Anecie.
Znam bardzo dobrze tego psa ogladałam nawet ostatnio szczenie po nim.
Uwazam ze jest to chora prowokacja :mad:

Posted

widze ze ktos tu niezle namieszal i nawet wiem kto bardzo dobrze.

A Pani Ackermann ciekawe jakie ma podstawy aby osadzac tego psa, niech lepiej zajmie sie swoimi przereklamowanymi yoreczkami.
Jestem pewna ze za takie oszczerstwo Pani Sobkowska- Dopierala Aneta wytoczy proces pani Ackermann.

kazdy po czasie pozna sie w koncu na pani Ackermann.

Posted

[quote name='tree']widocznie Decoris nie ma zamiaru wyrażać opini na ten temat, a tak swoją drogą jeżeli Pani Ackerman pisze coś takiego na swojej stronie to znaczy, że ma silne argumenty a może nawet dowody na to że z psem jest coś nie tak :grab:

tym bardziej, że pies pochodzi z jej hodowli doskonale zna jego rodowód i jakie :Rose: siedzą

podała oficjalnie na stronie, że więcej informacji udzieli za jakiś czas a w tej chwili można jedynie się zastanawiać co w tej sytuacji zrobić :???:[/quote]

BZDURA!!!:mad: :zly7: Kazdy kto jest wtajemniczony bedzie wiedzial ze to żałosna zagrywka Pani Ackermann i pewnej pani z Polski z ktora Pani Aneta byla w dobrym kontakcie a ta byla fałszywa i obłudna. Ba! jets nadal bo Ackermance pewnie tez narobi za plecami.

Posted

Argumenty ma takie że chce Pani Sobkowska zniszczyc ale nie moge tego zrobic wprost.
Tak rodowody tych psow zna doskonale zwlaszcza ze czesto prawdziwi rodzice sa inni niz ci w rodowodzie.
A osoba która najpierw oczerniala Pani Nazimek przed Pani Acermann a teraz robi to samo z osoba ktora ja wylansowała w ten sposob sama sobie wykopie dołki pod siebie.

Posted

A pozatym gdyby byla taka pewna siebie to by wstawila wyniki badan na strone- ale takich orginalnych zapewne nie posiada. I chyba nie wie jaka jest kara obecnie za wyrzucane oszczerstwa.

Posted

[quote name='tree']Nie można stwierdzać, że to bzdura bo różne choroby siedzą w rasie :stormy-sad: a my w Polsce nawet nie zdajemy sobie z tego sprawy bo nikt tego nie ujawnia :scared: :stormy-sad: :stormy-sad: :stormy-sad:[/quote]

To ciekawe niby jakie szczenieta po tym psie przenosza choroby genetyczne? I do tego jakie? I po jakich sukach? Niech lepiej Pani Ackermann sobie szykuje solidne dowody bo w niezle bagno sie wkopala.
Jezeli sam IB MR.MAGIC nie byl przebadany i pani Ackermann nie ma orginalu wynikow badan to wysuwanie takich oszczerstw jest po prostu skandalem.

Po prostu uwazam ze jezeli taki cos jest juz napisane na stronie to powinny byc odrazu zaswiadczenia ze jest to prawda. Bo w slowa ludzi, jeszcze takich o ktorych wiele osob nie ma dobrego zdania uwazam ze powazny, rozumny czlowiek nie powinien wierzyc bez dowodów. A niestety takie nie potwredzone slowa moga zepsuc dobre imie psa i wlasciciela- tutaj takze sedziego na bardzo dlugi czas.

Posted

Jak znów nie wierzycie pentu to potwierdze to ja, czyli osoba która ma psa z hodowli Decoris po dwóch psach z hodowli Camparis a między innymi IB MR MAGIC. Zapewne Pani Aneta wszystko wyjaśni, a co po niektóre osoby przestaną snuć wizję.
A owszem niektórzy są w to wtajemniczeni i wiedzą co się dzieje, ale nikt z nas nie jest upoważniony do udzielania wyjaśnień w tej sprawie, więc cierpliwości..
pozdrawiam
MAciek
hodowla Passion Club

Posted

Przykre jest to, że jak ktos ma sukcesy i ładnego psa to zaraz znajdą się "życzliwi" gotowi obrzucic gnojem i popsuć opinię... :angryy: :mad: :shake:
Jeśli się ma dowody to w Związku Kynologicznym jest komisja hodowlana na której mozna przedstawić zarzuty!
zastanawia mnie tż osoba o nicku Tree która nagle się nam tu pojawiła... i zawzięcie broni osoby błotolubnej... Nie dziwi was to?

Posted

[quote name='duszek01']Nie wiem czy tu chodzi o zazdrosć:cool1:[/QUOTE]

No to zapewne skoro wiesz o co chodzi w całej sprawie, to nie musisz rzucać podtekstów, tylko poprostu poczekaj na oficjalne stanowisko hodowli, bo plotek jest wiele, nawet bardzo

Posted

nie komentuje tego co tu przeczytałam,bo niby po co?
Adwokatem nie jestem , bo pewnie sama zainteresowana lepiej to uczyni.
A jezeli chodzi o zazdrosc,to tak juz jest ,ze jak ktos coś złego powie to pewnie z zadrosci:razz: .Czasem tak jest,ale często nie;)

Posted

[quote name='duszek01']Nie wiem czy tu chodzi o zazdrosć:cool1:[/quote]

Obawiam się, że właśnie chodzi o zazdrość...
Forma na to wskazuje.
Na zarzuty jak pisałam jest komisja hodowlana albo sąd.
Kulturalny człowiek tak sprawy nie załatwia. :shake:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...