Burchardt Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 A czy ktokolwiek wybiera się 01.04 do Nowego Dworu Mazowieckiego?.
herbina Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Burchardt']A czy ktokolwiek wybiera się 01.04 do Nowego Dworu Mazowieckiego?.[/quote] ponad 80 yorków jest zgłoszonych :roll: między innymi i moja sunia ;)
Burchardt Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='herbina']ponad 80 Super, to może się poznamy?.:oops:
herbina Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Oczywiście, będę wystawiała Mgiełkę - suki, klasa pośrednia. Czy będziesz z pieskiem czy tylko jako widz?
martyna. Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Ja się wybieram :) z Odyseuszem i Tesską ale ona jedzie tylko na MP;)Bedę prawdopodobnie w rózowym garniturku ;)
pingwinek=] Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 i jak juz mowilam w innych tematach ja tez tam bede :)
Burchardt Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='herbina']Oczywiście, będę wystawiała Mgiełkę - suki, klasa pośrednia. Czy będziesz z pieskiem czy tylko jako widz?[/quote] Chętnie wybrałabym się z Tupkiem, ale on nie jest wystawowy, więc nie wiem czy będę mogła z nim wejść na teren wystawy?.
Anusia & Alutka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Witam o poranku. Czyli w Opolu będę tylko ja i Goldenmanka? :hmmmm:
melinda:-) Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 cos Ty zawsze jest duzo yorasków zgłoszonych-napewno bedzie wiecej ludzi dopiero sie wszyscy pokaza-jeszcze termin zgłoszen jest otwarty wiec pewnie sie ludzie zastanawiaja;) My nieiwem czey bedziemy :razz:
Anusia & Alutka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Yorasków napewno będzie mnóstwo, tylko zastanawiam sie czy kogoś z forum poznam :) Koregra ma blisko, może uda się jako widz :cool3:
koregra Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Yorasków napewno będzie mnóstwo, tylko zastanawiam sie czy kogoś z forum poznam :) Koregra ma blisko, może uda się jako widz :cool3:[/quote] No postaram się być, ale na razie nic nie obiecuję bo może w podróży poślubnej będę :razz:
koregra Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Nic egzotycznego:evil_lol: Nasze Bieszczady i Tatry Troszkę tu i tam :eviltong: Jak się uda. A z moim rocznikiem jeszcze Suwałki lub Białowieża
koregra Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Dzięki że mi przypomniałaś o tym wszystki bo musze już zdecydować i cosik zaklepać :loveu:
melinda:-) Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 no najlepiej odrazu wyjechac bo poznije sie odkłada i odkłada...wiem cos o tym;) my mielsismy swoj szczesliwy dzien we wrzesniu i poznije moj mezulek byl po tudiach to dostał prace to niemogl zabrac uropu i tak zwlekamy ale mamy juz na szcesnie zaplanowany weekend majowy to bedzie takie wyrwanie od rzeczywistosci jedziemy do Rzymu a przy okazji Wenecja;) ( ja juz była pare razy ale Wenecja mi sie strasznie podoba tak jak Rzym i zawsze mozna cos nowego okryc a moj mezus niebyl wiec dlatego tez jedziemy) a własnie a jaka masz sukienke?
Anusia & Alutka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Odwoluje moja obecnosc na wystawie w Opolu. Nastapila mala zmiana planow ;)
koregra Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Odwoluje moja obecnosc na wystawie w Opolu. Nastapila mala zmiana planow ;)[/quote] a ja już planuje i planuje że się spotkamy :mad:
edi,feti,gusia Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 koregra!gratulacje!!!zycze Ci wspaniałego slubu i spełnienia wszystkich slubnych marzen.Że tez ja przeoczyłam takie nowinki.Pokaz koniecznie zdejcia po ślubie. Ja jade do Nowego Dworu i raczej na pewno do Grudziądza :-)
Anusia & Alutka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='koregra']a ja już planuje i planuje że się spotkamy :mad:[/QUOTE] Oj :( Tato zdecydowal ze najpier trzeba psiakom zrobic dyplomy uzytkowosci zeby wystawiac w klasie uzytkowej. Ale napewno sie spotkamy kiedys :D
Neva Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 York w klasie użytkowej , a to mi dopiero:evil_lol::evil_lol:
Recommended Posts