Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Mona ja również trzymam kciuki!! za wszystkich zresztą trzymam, uda się,musi.
Takie wydarzenie. Aha i poprawka nie do 16 :razz: chyba nie macie zamiaru opuścić BISów z najpiękniejszymi psami ;) ja to już doczekać się nie mogę by obejrzeć te "najpiękniejsze" i to wszystkich ras tego dnia :loveu:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak tak bylam ,zgadza sie;) i znów z Mela bylysmy najmłodsze na ringu, ale niestety nie mialam okazji Was poznac bo bardzo sie nam spieszylo a oprocz tego to zimno nas sparalizowalo,myslam ze zamarzne tam a co dopiero psiaki:razz:
no wiec bede miec okazje dopiero w piatek Was poznac i bardzo sie z tego ciesze;)

Posted

[SIZE=1]A ja nie chce zapeszac, ale chyba bede....los sie do mnie usmiechnal[/SIZE]:loveu: [SIZE=1]Pociąg o 5:46 i o 10 w Poznaniu:multi::multi:[/SIZE]

Posted

Marta to się bardzo cieszę ;)
tez z miłą chęcia Cię poznam,w końcu mamy przyrodnie rodzeństwo ;)
Edytka miała okazje bo stałyście obok siebie, ja niestety troszke dalej :roll:

Magda to super,że i Tobie jednak się uda.

Posted

Witam czy nie ma ktos z Was moze miejsca w samochodzie ?? Jedna osooba i beagl. ?? oczywiscie na piatek ! dorzucam sie do paliwa ! jestem z wawy w ostaniej chwili zostalam wystawiona:/ a pociagi nie pasuja mi .. bo moge sie spoznic:(

Posted

weim wiem;) Ty bylas z tym młodym kawalerem w szczeniaczkach;)
teraz pewnie tez w Poznaniu bedziesz miała stresika (bo wystawiasz kawalera no nie;) )ale pozniej wkoncu poznam Ciebie i innych yorkomaników;) ;) ;)
a wystawa tuz tuz juz zostały dwa dni:-))))
troche czasu spedzimy na tych halach targowych wiec ubierzcie sie ciepło bo nigdy nic niewiadomo jak bedzie:razz:

Posted

tak,tak Martuś będę z Bławatkiem, zobaczymy jaki cyrk maluch odstawi :lol:
no a w Zabrzu byłam z Bajką w Twojej klasie, stąd kojarzę ;)
do zobaczenia :) musze pogromadzić wszystkie dokumenty,by czegoś nie zapomnieć :lol:

Posted

[quote name='Cytrynka343']I jak wystawiający macie stresa? Pieski już wypapilotowane???:cool3:[/quote]
Pewnie cały czas chodza w papilotach, a teraz wręcz przeciwnie trzeba bedzie te papiloty zdjąć:cool3:

Posted

Nasze forumowe yoreczki, trzymamy za Was mocno kciuki jutro!!! Powodzenia!!! I napiszcie koniecznie jak najprędzej, jak było!
Trzymajcie się!

Posted

Hihi......a ja mam nadzieję, ze Was jakoś poznam:evil_lol: Madzie to poznam, bo widziałam ją na zdjęciach, ale reszte....

Do jutra!:multi:

Posted

Uff.....ja wlasnie wrocilam z wystawy (ale jeszcze nie do domu:lol:). Oczywiscie spotkal mnie pech i pociag mial opoznienie az 3 godziny:angryy: Wysiadlam w Poznaniu po 13 i od razu bieglam na wystawe z nadzieja, ze jeszcze cos zobacze. Niestety nie udalo mi sie z nikim porozmawiac i nawet nie wiem jakie sa lokaty. Powiem tylko, ze bylo tyle psow, ze nie wiedzialam gdzie mam patrzec:evil_lol: Yorki piekne!! Raj dla prawdziwego yorkomaniaka:loveu:

Najwiecej czasu spedzilam na ogladaniu pokazow agility i przeszlam caly dzial karm, zabawek itp. Nawet porobilam zakupy:cool3:

Czekam na jakies zdjecia, bo niestety nie mam ze soba aparatu... Ale bylo tylu fotoreporterow, ze na pewno zobaczymy jakies zdjecia

Posted

[B][SIZE=4][COLOR=#ff0000]No to jestesmy:lol: [/COLOR][/SIZE][/B]

[B][SIZE=4][COLOR=#ff0000]Zwyciezcą świata została Suczka.[SIZE=5]KISS ME KATE of Padawi. [/SIZE][SIZE=4]Z Niemiec[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B]

[B][SIZE=4][COLOR=#ff0000]Zwycięzcą świata Poznań 2006 zostal Pies. [SIZE=5][SIZE=4]Champion[/SIZE] LAFIT bohemia Platina.[/SIZE][SIZE=4]Z Czech.[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B]

[B][SIZE=4][COLOR=#ff0000]Gratulacje dla wszystkich tych wygranych i przegranych:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: [/COLOR][/SIZE][/B]

Filmik [URL]http://video.google.pl/videoplay?docid=-6231049396296635508[/URL]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]a może ktoby tak kilka fot wstawił co :razz:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

Na razie zapraszam na Yorkland, tam nieco fot wstawiłam i jeden filmik, który juz tu Mona4 pokazała, więcej fot i filmików w poniedziałem, bo na razie mam dużo pracy

Posted

Ja tez byłam.Udało mi sie poznac Edytke.Bardzo sympatyczna dziewczyna;) .Niestety nie mam zadnych fotek ,bo mój Tomek zapomniał aparatu,mimo ,ze postawiłam mu pod samym nosem:mad:
Ogólnie było bardzo fajnie,piekne Yoreczki:loveu: Jedyne co mnie denerwowało to bieganie z jednego ringu do drugiego ,no i to zamieszanie;) Przyznam jednak ,ze taka wystawa robi wrazenie i warto sie wybrac:p

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...