Magdalena1 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Mona ja również trzymam kciuki!! za wszystkich zresztą trzymam, uda się,musi. Takie wydarzenie. Aha i poprawka nie do 16 :razz: chyba nie macie zamiaru opuścić BISów z najpiękniejszymi psami ;) ja to już doczekać się nie mogę by obejrzeć te "najpiękniejsze" i to wszystkich ras tego dnia :loveu:
melinda:-) Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 faktycznie masz racje Magda cos zle doczytalam dopiero piekni z pieknych beda wybierani o 16:30 to do zobaczenia w piatek;)
Magdalena1 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Marta o ile dobrze kojarzę,to byłas w Zabrzu i stałaś obok Edi,tak? :) że tez ja tak późno się zorientowałam :lol:
melinda:-) Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 tak tak bylam ,zgadza sie;) i znów z Mela bylysmy najmłodsze na ringu, ale niestety nie mialam okazji Was poznac bo bardzo sie nam spieszylo a oprocz tego to zimno nas sparalizowalo,myslam ze zamarzne tam a co dopiero psiaki:razz: no wiec bede miec okazje dopiero w piatek Was poznac i bardzo sie z tego ciesze;)
Magda Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 [SIZE=1]A ja nie chce zapeszac, ale chyba bede....los sie do mnie usmiechnal[/SIZE]:loveu: [SIZE=1]Pociąg o 5:46 i o 10 w Poznaniu:multi::multi:[/SIZE]
Magdalena1 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Marta to się bardzo cieszę ;) tez z miłą chęcia Cię poznam,w końcu mamy przyrodnie rodzeństwo ;) Edytka miała okazje bo stałyście obok siebie, ja niestety troszke dalej :roll: Magda to super,że i Tobie jednak się uda.
martynkao Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Witam czy nie ma ktos z Was moze miejsca w samochodzie ?? Jedna osooba i beagl. ?? oczywiscie na piatek ! dorzucam sie do paliwa ! jestem z wawy w ostaniej chwili zostalam wystawiona:/ a pociagi nie pasuja mi .. bo moge sie spoznic:(
melinda:-) Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 weim wiem;) Ty bylas z tym młodym kawalerem w szczeniaczkach;) teraz pewnie tez w Poznaniu bedziesz miała stresika (bo wystawiasz kawalera no nie;) )ale pozniej wkoncu poznam Ciebie i innych yorkomaników;) ;) ;) a wystawa tuz tuz juz zostały dwa dni:-)))) troche czasu spedzimy na tych halach targowych wiec ubierzcie sie ciepło bo nigdy nic niewiadomo jak bedzie:razz:
Magdalena1 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 tak,tak Martuś będę z Bławatkiem, zobaczymy jaki cyrk maluch odstawi :lol: no a w Zabrzu byłam z Bajką w Twojej klasie, stąd kojarzę ;) do zobaczenia :) musze pogromadzić wszystkie dokumenty,by czegoś nie zapomnieć :lol:
Cytrynka343 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 I jak wystawiający macie stresa? Pieski już wypapilotowane???:cool3:
duszek01 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 [quote name='Cytrynka343']I jak wystawiający macie stresa? Pieski już wypapilotowane???:cool3:[/quote] Pewnie cały czas chodza w papilotach, a teraz wręcz przeciwnie trzeba bedzie te papiloty zdjąć:cool3:
vanilia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Nasze forumowe yoreczki, trzymamy za Was mocno kciuki jutro!!! Powodzenia!!! I napiszcie koniecznie jak najprędzej, jak było! Trzymajcie się!
Magda Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Hihi......a ja mam nadzieję, ze Was jakoś poznam:evil_lol: Madzie to poznam, bo widziałam ją na zdjęciach, ale reszte.... Do jutra!:multi:
Moniś Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Powodzenia Kochani!! Zgarnijcie wszystko ! ;) I przywieźcie nam mnóstwo fotek!
Cockerek Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Nooo, pewnie już większość jest po. Niezmiernie jestem ciekawa jak wrażenia. No i fotki prosimy, fotki :cool3:
Mona4 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Niedzwonią,nie piszą:crazyeye: napewno dobrze sie bawią i opijają zwycieztwo:evil_lol: Paweł
Magda Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Uff.....ja wlasnie wrocilam z wystawy (ale jeszcze nie do domu:lol:). Oczywiscie spotkal mnie pech i pociag mial opoznienie az 3 godziny:angryy: Wysiadlam w Poznaniu po 13 i od razu bieglam na wystawe z nadzieja, ze jeszcze cos zobacze. Niestety nie udalo mi sie z nikim porozmawiac i nawet nie wiem jakie sa lokaty. Powiem tylko, ze bylo tyle psow, ze nie wiedzialam gdzie mam patrzec:evil_lol: Yorki piekne!! Raj dla prawdziwego yorkomaniaka:loveu: Najwiecej czasu spedzilam na ogladaniu pokazow agility i przeszlam caly dzial karm, zabawek itp. Nawet porobilam zakupy:cool3: Czekam na jakies zdjecia, bo niestety nie mam ze soba aparatu... Ale bylo tylu fotoreporterow, ze na pewno zobaczymy jakies zdjecia
Mona4 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Relacja z Wystawy POZNAN 2006 W Galeri !! Piekne Fotki:lol: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33928[/URL]
Mona4 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 [B][SIZE=4][COLOR=#ff0000]No to jestesmy:lol: [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=#ff0000]Zwyciezcą świata została Suczka.[SIZE=5]KISS ME KATE of Padawi. [/SIZE][SIZE=4]Z Niemiec[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=#ff0000]Zwycięzcą świata Poznań 2006 zostal Pies. [SIZE=5][SIZE=4]Champion[/SIZE] LAFIT bohemia Platina.[/SIZE][SIZE=4]Z Czech.[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=#ff0000]Gratulacje dla wszystkich tych wygranych i przegranych:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: [/COLOR][/SIZE][/B] Filmik [URL]http://video.google.pl/videoplay?docid=-6231049396296635508[/URL]
NNikka Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 [LEFT]Wystawa rewelacja! Yorki przepiekne![/LEFT]
agnes & maja Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 witajcie ! aż łezka się kręci na widok pięknych yorkasków szkoda że nie było nas na wystawie , zazdrościmy wam wrażeń :placz: .pozdrawiamy:lol: :lol: :lol: ;)
Daga_i_Oskar Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]a może ktoby tak kilka fot wstawił co :razz:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
herbina Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]a może ktoby tak kilka fot wstawił co :razz:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Na razie zapraszam na Yorkland, tam nieco fot wstawiłam i jeden filmik, który juz tu Mona4 pokazała, więcej fot i filmików w poniedziałem, bo na razie mam dużo pracy
duszek01 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Ja tez byłam.Udało mi sie poznac Edytke.Bardzo sympatyczna dziewczyna;) .Niestety nie mam zadnych fotek ,bo mój Tomek zapomniał aparatu,mimo ,ze postawiłam mu pod samym nosem:mad: Ogólnie było bardzo fajnie,piekne Yoreczki:loveu: Jedyne co mnie denerwowało to bieganie z jednego ringu do drugiego ,no i to zamieszanie;) Przyznam jednak ,ze taka wystawa robi wrazenie i warto sie wybrac:p
Recommended Posts