Marca_Besi Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Ok, nic się nie stało :), a po pracy to lepiej odpocznij!
Magdalena1 Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 a ja sie muszę pochwalić,że w pracy mama mi wydrukowała już te wizytówki i dała objemki(bo w pracy duzo takich mają,np na konferencje). Waldku,ślicznie to wygląda,naprawdę...co byśmy bez Ciebie zrobili :wink: a i jeszcze ja mam na takim blado żółtym kolorze i jasnym morelowym,bo na białym podobno nie za dobrze to wyglądało(piesek podobno sie troche rozlewał..no nie wiem,bo to mama robiła) ale te kolorki są śliczne i wizytóweczki wspaniałe,ale my jesteśmy genialni :lol:
Daga_i_Oskar Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 [quote name='Yorkies']Dziś otrzymałam potwierdzenie z Katowic :D [b]nr startowy 1990[/b] RING NR 6 :D jeszcze tylko 2 tygodnie... :wink: pozdrawiam :fadein:[/quote] malwinko zaraz ide looknąć na tych konkurentów Lorda bo niestety nazwy mi nic nie mówia ;)
Magdalena1 Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 wiecie co,tylko jedna rzecz mnie przeraża,że 87 yorków będzie oceniac tylko jedna,biedna sędzina...nawet podziału na psy i suki nie ma..przecież to będzie strasznie długo trwało i może odbić się na ocenach psich..nio,zobaczymy jak to będzie,ja na pewno jadę i moja koleżanka Zorka,ta co wklejałam jej suni Coco zdjęcia do galerii. a jadę z Asią i Tomkiem od Nilusia i Ramzesika..juz się doczekac nie mogę.
Yorkies Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Witajcie, Wię co do wystawy to rzeczywiście konkurencja jest przeogromna... :roll: i dużo psów... więc doczekac końa będzie tzreba byc cierpliwym (ciekawe jak to wyperswaduje tacie, mam nadzieję że wrazie zego mogę liczyć na waszą pomoc... :evilbat: ) a le szczęściem w nieszczęściu jest to że wchodze na początku... :roll: pozdrawiam :fadein:
Daga_i_Oskar Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Malwi bedzie dobrze jeszcze edziesz zadowolona z Twojego i z Lordzika debiutu ;)
kinia_w Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 A czy ja też mogę poprosić? Prawdopodobnie wybiorę się do Katowic jako widz i chciałabym wiedzieć, którym psiakom kibicować :) kinia_w - Karolina
Śliczna Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Waldku! Ja też będę i bardzo prosze o wizytówkę!! Śliczna = Magdalena.
Panula Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Waldku, widze tez mnie!!! Bardzo dziekuje - jestes niezastapiony!!!! [img]http://www.gifownik.pl/gify_0205/rozmaite/kwiaty/30.gif[/img]
tygrysek-kr Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 No no Waldku kawał dobrej roboty zrobiłeś BRAVO No a do wystawy coraz bliżej a ja wczoraj dostałam grafik w pracy na cały marzec i 18 MAM WOLNE HURRAAAAA wiec bede na 10000% :P
Marca_Besi Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Ja już sobie wydrukowałam :D . Waldku ogromnie dziękuję!!!
Marca_Besi Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Kochani do wystawy zostało 12 dni!! A oto mój identyfikator!: [img]http://www.album.com.pl/szulala5490/119737.jpg[/img]
Yorkies Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Marcelinko, twój identyfikator wyszedł super, mój jest nieco inny bo mam taki zwykły, bo chcę go doczepic do ulubionej smyczy... 8) :wink: pozdrawiam :fadein:
tygrysek-kr Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Marcela mam identyczy identyfikator tylko czarna smycz. Nie masz go czasem z kart narciarskiej ze skrzycznego ?? Bo ja zapomniałam oddać w tym sezonie karty i włąsnie mi został i go wykorzystałam hi hi :wink:
Gofi Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 [b]Marca[/b] twój identyfikator wyszedł bardzo fajnie :), i do tego logo DGM xD :lol: . Waldek bardzo ładnie to rozmiściłeś, gratuluje wyszło świetnie!
Marca_Besi Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 [b]tygrysek-kr [/b] Ja swój mam od taty, ale sprzedają u Nas w szkole i są właśnie z czarną lub niebieską tasiemką :) .
Marca_Besi Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Nie wiem czy ktoś na forum o tym już pisał, dlatego ja piszę :D . Yorki będą na 6 ringu, sędziowanie zaczyna się o 10:00. I będzie 88 Yorków!
Gofi Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 88 :o sporo, nie wiem jak ja byłam na wystawach to jakoś mniej ich było, albo mi się tak wydawało... chociaż może... :P :lol:
grygy Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Heh ciekawy jestem, ile bedzie trwało to całe ocenianie tylu yorków :o
Yorkies Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Słuchajcie to jeszcze nie ejst aż tak duzo jak na międzynarodową bo pamiętam że na krajówce w NDM bylo aż 95 yorków, ale na szczęście podzieli je na 2 ringi... :wink: i wszystko poszło sprawnie a tu się zejdzie.... 8) :wink: pozdrawiam :fadein:
Recommended Posts