Wind Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 [B]dbsst,[/B] Pewnie i tu i tam :cool3: [B]Ka-Ka,[/B] Zapomnialam Ci odpisac ;) Oczywiscie, ze bede na tych pokazach :-) I beda zdjecia :-) Quote
dbsst Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 [quote name='Wind'][B]dbsst,[/B] Pewnie i tu i tam :cool3: [B]Ka-Ka,[/B] Zapomnialam Ci odpisac ;) Oczywiscie, ze bede na tych pokazach :-) I beda zdjecia :-)[/quote] nio to czeeeeeeeekamy :D chce sie pozytywnie zdolowac ;) Quote
LAZY Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Strona cudowna! Juz dodana do ulubionych, coby oczka nia cieszyc:multi: Quote
PIKA Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Cudna strona :multi: Odwaliliście kawal dobej, baaardzo potrzebnej roboty :multi: Quote
Agga Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 WInd piekna strona. Niech się szybko zapełnia. A wszczegolności galeria slubna:loveu: :lol: Quote
dbsst Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Beatko a kim jest Kasia Winter ona jest PRZESLICZNa juz mialam sie kiedys spytac i zapomnialam masz moze jeszcze wiecej jej fot :D Quote
tajdzi Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 a ja trochę nie w temacie, bo gratulacje z okazji otwarcia przepięknej stronki już Beatce przesłałam na maila... Chciałam podziękować za wczorajsze instrukcje przez telefon :) Jest, jest jest aparat :) Quote
Evelina Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 [B]Wind[/B] Wlasnie wpadlam na pomysl hasla pochwalnego dla Twoich fotek :evil_lol: [CENTER][B][COLOR="Navy"]Windą do nieba ...[/COLOR][/B] :oops: :evil_lol: :lol:[/CENTER] Quote
dbsst Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 [quote name='tajdzi']a ja trochę nie w temacie, bo gratulacje z okazji otwarcia przepięknej stronki już Beatce przesłałam na maila... Chciałam podziękować za wczorajsze instrukcje przez telefon :) Jest, jest jest aparat :)[/quote] i tak malo sie chwalisz no wiesz huuuuuuuuura :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: EVELINA to jest to czego mi brakowalo WINDą DO NIEBA strzał w 10 :D Quote
Basia&Safi Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Przepraszam ze z takiego daleka cytuje i wracam do przeszlosci :) ale skoro bylas na tym meczu [QUOTE]Mialy byc zdjecia zimowe, wiec beda :-) Korzystajac z zaproszenia na mecz hokeja Zaglebie - Podhale zrobilam pare fotek w koncu facetom :D Jak wiecie, plci brzydszej jak na lekarstwo w moim portfolio, wiec skutecznie nadrobilam zaleglosci :-)[/QUOTE] To ja zapraszam na mecz GKS TYCHY (obecnego mistrza Polski w hokeju :cool3: :) super foteczki Quote
Wind Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 [quote name='dbsst']Beatko a kim jest Kasia Winter ona jest PRZESLICZNa juz mialam sie kiedys spytac i zapomnialam masz moze jeszcze wiecej jej fot :D[/QUOTE] Kasia Winter to modelka :-) Bardzo sympatyczna i bardzo ladna :-) Rowniez Dogomaniaczka, ma cudnego Dogue de Bordeaux :-) Stronka wkrotce powiekszy sie o czesc outdoor'owa ;) i wtedy bedzie mozna obejrzec Ja w innych odslonach, jak rowniez inne Dogomaniaczki :loveu: Quote
Wind Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 [quote name='Evelina'][B]Wind[/B] Wlasnie wpadlam na pomysl hasla pochwalnego dla Twoich fotek :evil_lol: [CENTER][B][COLOR="Navy"]Windą do nieba ...[/COLOR][/B] :oops: :evil_lol: :lol:[/CENTER][/QUOTE] :loveu: :loveu: :loveu: Pooba mi sie :-) Ale jeszcze musze popracowac, nad tym "do nieba" :cool3: Wiosna juz wkrotce, wiec strzezcie sie nieobfotografowane Dogomaniaczki :evil_lol: Quote
Wind Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 [quote name='basiulka22tychy']Przepraszam ze z takiego daleka cytuje i wracam do przeszlosci :) ale skoro bylas na tym meczu To ja zapraszam na mecz GKS TYCHY (obecnego mistrza Polski w hokeju :cool3: :) super foteczki[/QUOTE] Skoro Mistrz, to niezla musi byc klasa na meczach :-) Pozyjemy zobaczymy :-) Wszystko moze sie zdarzyc :cool1: Quote
Wind Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 [quote name='tajdzi']a ja trochę nie w temacie, bo gratulacje z okazji otwarcia przepięknej stronki już Beatce przesłałam na maila... Chciałam podziękować za wczorajsze instrukcje przez telefon :) Jest, jest jest aparat :)[/QUOTE] :multi: :multi: :multi: ALEZ SIE CIESZE! Czekam na pierwsze fotki! :-) Co ja mowie, doczekac sie ich nie moge :cool3: Quote
dbsst Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 [quote name='Wind']Kasia Winter to modelka :-) Bardzo sympatyczna i bardzo ladna :-) Rowniez Dogomaniaczka, ma cudnego Dogue de Bordeaux :-) Stronka wkrotce powiekszy sie o czesc outdoor'owa ;) i wtedy bedzie mozna obejrzec Ja w innych odslonach, jak rowniez inne Dogomaniaczki :loveu:[/quote] siem doczekac nie moge a co do Kasi Winter to nie dosc ze sliczna to jeszcze dogomaniaczka IDEAL :cool1: Quote
Magda Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Strona jest bardzo ladna i zrobiona z pomyslem. Rzeczywiscie ta kasia Winter jest cudowna:multi: Czekamy na fotki!! Quote
Ka-ka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 nareszcie doczekałam się Twojej stronki :multi: oczywiście-jakże mogłoby byc inaczej-piekna i bardzo klimatyczna ;) a w wolnej chwili mam nadzieję, iż wstawisz fotki z zeszłoweekendowych targów. chodzić nie ma po co, żeby nie popaść w zimową depresję ;) ale na stroje i klimat zawsze można popatrzec na fotkach :razz: [SIZE=1]P.S. jak będziesz kiedys robić wiosenna sesję jakiejś dogomaniaczki, to daj znać, podrzucę Ci Prestonka na 3 fotki na krzyż :cool3: (bo mi razem z kompem ukradli wszystkie zdjęcia Maleństwa, tj. jakieś 250-300.... :placz: ) a z niego jest wielece przystojny i łamiący nie wieście serca model :razz: [/SIZE] Quote
Evelina Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 A moze by tak ktos cos skrytykowal heee [IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/chytry.gif[/IMG] W glowie sie [B]Wind [/B]od tych pochwal przewroci i dopiero bedzie problem :evil_lol: Quote
Magda Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 A na mnie Wind byla dzisiaj zla:diabloti: Ale to przez moja nieuwage:oops: Nie mozna krytykowac, bo nie ma do czego sie przyczepic:eviltong: Quote
Wind Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 [quote name='Evelina']A moze by tak ktos cos skrytykowal heee [IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/chytry.gif[/IMG] W glowie sie [B]Wind [/B]od tych pochwal przewroci i dopiero bedzie problem :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Oj, oj, oj ... krytykowac to bedziecie jak zaczne frisbee fotografowac, co wcale nie jest takie proste :p A poki co popracuje jutro nad nowa galeria "Obedience" :-) [B]Magda,[/B] Nie skarzyc sie na Wind! :) :evil_lol: Tez moze miec nerwa na postronkach :evil_lol: :bigcool: Quote
Magda Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='Wind'] Oj, oj, oj ... krytykowac to bedziecie jak zaczne frisbee fotografowac, co wcale nie jest takie proste :p [/quote] No to juz sie szykujemy, ale znajac ciebie to i tak wybierzesz i pokazesz nam najlepsze fotki:evil_lol: Quote
Wind Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 [quote name='Magda_Miki']No to juz sie szykujemy, ale znajac ciebie to i tak wybierzesz i pokazesz nam najlepsze fotki:evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Gorzej jak nie bedzie z czego wybrac :cool1: Quote
Magda Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='Wind']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Gorzej jak nie bedzie z czego wybrac :cool1:[/quote] My tzn. dogomaniacy i tak nie znamy sie na profesjonalnych zdjeciach:lol: Oczywiscie nie wszyscy, wiec kazde zdjecie robione przez ciebie jest dla nas piekne. No dobra koniec tych komplementow trzeba sie brac do pracy:roll: Quote
Recommended Posts