Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]dbsst,[/B]

Pewnie i tu i tam :cool3:

[B]Ka-Ka,[/B]

Zapomnialam Ci odpisac ;) Oczywiscie, ze bede na tych pokazach :-) I beda zdjecia :-)

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Wind'][B]dbsst,[/B]

Pewnie i tu i tam :cool3:

[B]Ka-Ka,[/B]

Zapomnialam Ci odpisac ;) Oczywiscie, ze bede na tych pokazach :-) I beda zdjecia :-)[/quote]

nio to czeeeeeeeekamy :D

chce sie pozytywnie zdolowac ;)

Posted

a ja trochę nie w temacie, bo gratulacje z okazji otwarcia przepięknej stronki już Beatce przesłałam na maila...

Chciałam podziękować za wczorajsze instrukcje przez telefon :) Jest, jest jest aparat :)

Posted

[B]Wind[/B]
Wlasnie wpadlam na pomysl hasla pochwalnego dla Twoich fotek :evil_lol:

[CENTER][B][COLOR="Navy"]Windą do nieba ...[/COLOR][/B] :oops: :evil_lol: :lol:[/CENTER]

Posted

[quote name='tajdzi']a ja trochę nie w temacie, bo gratulacje z okazji otwarcia przepięknej stronki już Beatce przesłałam na maila...

Chciałam podziękować za wczorajsze instrukcje przez telefon :) Jest, jest jest aparat :)[/quote]

i tak malo sie chwalisz no wiesz huuuuuuuuura :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

EVELINA to jest to czego mi brakowalo WINDą DO NIEBA strzał w 10 :D

Posted

Przepraszam ze z takiego daleka cytuje i wracam do przeszlosci :) ale skoro bylas na tym meczu
[QUOTE]Mialy byc zdjecia zimowe, wiec beda :-)

Korzystajac z zaproszenia na mecz hokeja Zaglebie - Podhale zrobilam pare fotek w koncu facetom :D Jak wiecie, plci brzydszej jak na lekarstwo w moim portfolio, wiec skutecznie nadrobilam zaleglosci :-)[/QUOTE]

To ja zapraszam na mecz GKS TYCHY (obecnego mistrza Polski w hokeju :cool3: :)

super foteczki

Posted

[quote name='dbsst']Beatko a kim jest Kasia Winter ona jest PRZESLICZNa juz mialam sie kiedys spytac i zapomnialam

masz moze jeszcze wiecej jej fot :D[/QUOTE]

Kasia Winter to modelka :-) Bardzo sympatyczna i bardzo ladna :-) Rowniez Dogomaniaczka, ma cudnego Dogue de Bordeaux :-)
Stronka wkrotce powiekszy sie o czesc outdoor'owa ;) i wtedy bedzie mozna obejrzec Ja w innych odslonach, jak rowniez inne Dogomaniaczki :loveu:

Posted

[quote name='Evelina'][B]Wind[/B]
Wlasnie wpadlam na pomysl hasla pochwalnego dla Twoich fotek :evil_lol:

[CENTER][B][COLOR="Navy"]Windą do nieba ...[/COLOR][/B] :oops: :evil_lol: :lol:[/CENTER][/QUOTE]

:loveu: :loveu: :loveu:

Pooba mi sie :-) Ale jeszcze musze popracowac, nad tym "do nieba" :cool3:
Wiosna juz wkrotce, wiec strzezcie sie nieobfotografowane Dogomaniaczki :evil_lol:

Posted

[quote name='basiulka22tychy']Przepraszam ze z takiego daleka cytuje i wracam do przeszlosci :) ale skoro bylas na tym meczu

To ja zapraszam na mecz GKS TYCHY (obecnego mistrza Polski w hokeju :cool3: :)

super foteczki[/QUOTE]

Skoro Mistrz, to niezla musi byc klasa na meczach :-) Pozyjemy zobaczymy :-) Wszystko moze sie zdarzyc :cool1:

Posted

[quote name='tajdzi']a ja trochę nie w temacie, bo gratulacje z okazji otwarcia przepięknej stronki już Beatce przesłałam na maila...

Chciałam podziękować za wczorajsze instrukcje przez telefon :) Jest, jest jest aparat :)[/QUOTE]

:multi: :multi: :multi:

ALEZ SIE CIESZE! Czekam na pierwsze fotki! :-) Co ja mowie, doczekac sie ich nie moge :cool3:

Posted

[quote name='Wind']Kasia Winter to modelka :-) Bardzo sympatyczna i bardzo ladna :-) Rowniez Dogomaniaczka, ma cudnego Dogue de Bordeaux :-)
Stronka wkrotce powiekszy sie o czesc outdoor'owa ;) i wtedy bedzie mozna obejrzec Ja w innych odslonach, jak rowniez inne Dogomaniaczki :loveu:[/quote]

siem doczekac nie moge

a co do Kasi Winter to nie dosc ze sliczna to jeszcze dogomaniaczka IDEAL :cool1:

Posted

nareszcie doczekałam się Twojej stronki :multi:

oczywiście-jakże mogłoby byc inaczej-piekna i bardzo klimatyczna ;)

a w wolnej chwili mam nadzieję, iż wstawisz fotki z zeszłoweekendowych targów. chodzić nie ma po co, żeby nie popaść w zimową depresję ;) ale na stroje i klimat zawsze można popatrzec na fotkach :razz:

[SIZE=1]P.S. jak będziesz kiedys robić wiosenna sesję jakiejś dogomaniaczki, to daj znać, podrzucę Ci Prestonka na 3 fotki na krzyż :cool3: (bo mi razem z kompem ukradli wszystkie zdjęcia Maleństwa, tj. jakieś 250-300.... :placz: ) a z niego jest wielece przystojny i łamiący nie wieście serca model :razz: [/SIZE]

Posted

A moze by tak ktos cos skrytykowal heee [IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/chytry.gif[/IMG]

W glowie sie [B]Wind [/B]od tych pochwal przewroci i dopiero bedzie problem :evil_lol:

Posted

[quote name='Evelina']A moze by tak ktos cos skrytykowal heee [IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/chytry.gif[/IMG]

W glowie sie [B]Wind [/B]od tych pochwal przewroci i dopiero bedzie problem :evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Oj, oj, oj ... krytykowac to bedziecie jak zaczne frisbee fotografowac, co wcale nie jest takie proste :p

A poki co popracuje jutro nad nowa galeria "Obedience" :-)

[B]Magda,[/B]

Nie skarzyc sie na Wind! :) :evil_lol: Tez moze miec nerwa na postronkach :evil_lol:

:bigcool:

Posted

[quote name='Wind']
Oj, oj, oj ... krytykowac to bedziecie jak zaczne frisbee fotografowac, co wcale nie jest takie proste :p
[/quote]

No to juz sie szykujemy, ale znajac ciebie to i tak wybierzesz i pokazesz nam najlepsze fotki:evil_lol:

Posted

[quote name='Magda_Miki']No to juz sie szykujemy, ale znajac ciebie to i tak wybierzesz i pokazesz nam najlepsze fotki:evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Gorzej jak nie bedzie z czego wybrac :cool1:

Posted

[quote name='Wind']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Gorzej jak nie bedzie z czego wybrac :cool1:[/quote]

My tzn. dogomaniacy i tak nie znamy sie na profesjonalnych zdjeciach:lol: Oczywiscie nie wszyscy, wiec kazde zdjecie robione przez ciebie jest dla nas piekne. No dobra koniec tych komplementow trzeba sie brac do pracy:roll: