Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[b]Manu, orsini,[/b]

To bardzo fajna dziewczyna i tez bardzo ladna :-) Jej rowniez robilam foty ;) Wiec bez obaw! Wie jakiego ma przystojniaka :-)

[b]orsini,[/b]

Nie robilam jeszcze aktow na lonie natury. Wynikalo to z tego, ze od ponad roku nie mialam wlasnego auta i jakos trudno bylo mi zabrac caly sprzet i modelke w jakies ustronne miejsce. Ale to sie zmieni. Wlasnie od mojego TZ dostalam nowiutkie autko i od wiosny bede uskuteczniac takie wypady :lol:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

o no to super!!!kiedys w plejboju byla sesja kasi skrzyneckiej wlasnie na dworze-super!w lesie,w jeziorze...i to tak,ze niby byla totalnie gola ale nic i tak ni ebylo widac-bardzo subtelne akty.

Posted

Wind debeściarskie foty - pogratulować talentu
Też bym kiedyś chciała chociaż jedną taką fotę :D ale już zaczynam być za stara :evilbat:
15 lat temu miałam propozycję sesji, ale wtedy to byłam za młoda :cry:
akty w plenerze są super, te zdjęcia kasi s. też mi się podobały

Posted

[quote name='Wind']W odpowiedzi na pytania: fotografuje wszystko i [b]sluby[/b] i dzieci i psy i prawie wszystko ... nie robie tylko reportazu wojennego :lol: :lol: :lol:[/quote]

No to juz wiem do kogo sie zgłosic w razie czego... :lol: 8)

Posted

Wind, na prawde zdjecia sliczne ... :wink: :wink:

Widac,ze masz oko do fotek.. ja sama sie sopiero ucze :) Moze cos z tego kiedys wyjdzie :wink:

A moge zapytac, jakim sprzetem robisz fotki ??

Posted

Co do sprzetu to ostatni tydzien mam Canona 10D. Za pare dni zaczynam robic Canonem 20D. Jesli klient wymaga bardzo, bardzo duzego formatu (powyzej 70 na 100 cm), to robie Canonem 1Ds. Obiektywy tylko Canonowskie :-)

Posted

oj, o takim sprzeciku to na razie moge tlyko marzyc :wink: ja na raziue rozgladam sie za zyms analogowym i nie wiem czy canon,pentax czy nikon... :cry: Szukam nizbyt drogiego aparaciku... ale z dobrymi parametrami...

Posted

[b]Asia,[/b]

Ja tez mialam kiedys taki dylemat. W jaki system zainwestowac? Bralam pod uwage tylko lustrzanki cyfrowe i po analizie rynku wiedzialam, ze to z Canonem dojde do full frame a nie np. z Nikonem. ;) Zostalam wiec Canonierem :lol:

Posted

[quote name='anetta']:klacz: :klacz: :klacz: Obejrzalam wszytskie foty i jestem pod wieeeelkim wrazeniem :angel:
[b]To czyj jest maz?[/b] 8)[/quote]Sie tak nie napalaj, zawsze wlasny jest naj, naj i naj pod kazdym wzgledem 8)
A jesli wlasnego nie masz za cudzymi sie nie ogladaj, co najwyzej bierz przyklad z innych zon jak dbac o swego przyszlego :wink:

Posted

No coz, zaspokoje ta ciekawosc. A tej Dogomaniaczki to maz [url=http://photos.heremy.com/Maja/107623732057.jpg]Monika[/url].

A tutaj sa [url=http://foto.onet.pl/upload/20/11/_417277_n.jpg]razem[/url]

Posted

[quote name='Evelina'][quote name='anetta']:klacz: :klacz: :klacz: Obejrzalam wszytskie foty i jestem pod wieeeelkim wrazeniem :angel:
[b]To czyj jest maz?[/b] 8)[/quote]Sie tak nie napalaj, zawsze wlasny jest naj, naj i naj pod kazdym wzgledem 8)
A jesli wlasnego nie masz za cudzymi sie nie ogladaj, co najwyzej bierz przyklad z innych zon jak dbac o swego przyszlego :wink:[/quote]
No cos Ty :o , ja sie tylko pytalam czyj jest maz :roll: :wink:

Posted

[quote name='Wind']orsini,

[size=1]To maz jednej z Dogomaniaczek[/size] ;)

A mnie glupio jest byc chwalona. Wiem, ze foty maja duzo mankamentow, ale bedzie lepiej ;)
[size=1]Od ubieglego tygodnia asystuje przy sesjach dla Playboy'a i CKM[/size] ;)[/quote]

GRATULUJE :D :angel: :drinking: