Wind Posted February 4, 2005 Author Posted February 4, 2005 [b]Manu, orsini,[/b] To bardzo fajna dziewczyna i tez bardzo ladna :-) Jej rowniez robilam foty ;) Wiec bez obaw! Wie jakiego ma przystojniaka :-) [b]orsini,[/b] Nie robilam jeszcze aktow na lonie natury. Wynikalo to z tego, ze od ponad roku nie mialam wlasnego auta i jakos trudno bylo mi zabrac caly sprzet i modelke w jakies ustronne miejsce. Ale to sie zmieni. Wlasnie od mojego TZ dostalam nowiutkie autko i od wiosny bede uskuteczniac takie wypady :lol: Quote
orsini Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 o no to super!!!kiedys w plejboju byla sesja kasi skrzyneckiej wlasnie na dworze-super!w lesie,w jeziorze...i to tak,ze niby byla totalnie gola ale nic i tak ni ebylo widac-bardzo subtelne akty. Quote
jostra Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Wind debeściarskie foty - pogratulować talentu Też bym kiedyś chciała chociaż jedną taką fotę :D ale już zaczynam być za stara :evilbat: 15 lat temu miałam propozycję sesji, ale wtedy to byłam za młoda :cry: akty w plenerze są super, te zdjęcia kasi s. też mi się podobały Quote
Agga Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 [quote name='Wind']W odpowiedzi na pytania: fotografuje wszystko i [b]sluby[/b] i dzieci i psy i prawie wszystko ... nie robie tylko reportazu wojennego :lol: :lol: :lol:[/quote] No to juz wiem do kogo sie zgłosic w razie czego... :lol: 8) Quote
Asia_Focus Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Wind, na prawde zdjecia sliczne ... :wink: :wink: Widac,ze masz oko do fotek.. ja sama sie sopiero ucze :) Moze cos z tego kiedys wyjdzie :wink: A moge zapytac, jakim sprzetem robisz fotki ?? Quote
Wind Posted February 4, 2005 Author Posted February 4, 2005 Co do sprzetu to ostatni tydzien mam Canona 10D. Za pare dni zaczynam robic Canonem 20D. Jesli klient wymaga bardzo, bardzo duzego formatu (powyzej 70 na 100 cm), to robie Canonem 1Ds. Obiektywy tylko Canonowskie :-) Quote
Asia_Focus Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 oj, o takim sprzeciku to na razie moge tlyko marzyc :wink: ja na raziue rozgladam sie za zyms analogowym i nie wiem czy canon,pentax czy nikon... :cry: Szukam nizbyt drogiego aparaciku... ale z dobrymi parametrami... Quote
Wind Posted February 4, 2005 Author Posted February 4, 2005 [b]Asia,[/b] Ja tez mialam kiedys taki dylemat. W jaki system zainwestowac? Bralam pod uwage tylko lustrzanki cyfrowe i po analizie rynku wiedzialam, ze to z Canonem dojde do full frame a nie np. z Nikonem. ;) Zostalam wiec Canonierem :lol: Quote
Asia_Focus Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 no wlasnie poki co nie stac mnie na cyfrowa lustrzanke i muszse pomyslec o analogu..i tez mam problem ;) Quote
anetta Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 :klacz: :klacz: :klacz: Obejrzalam wszytskie foty i jestem pod wieeeelkim wrazeniem :angel: To czyj jest maz? 8) Quote
Evelina Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 [quote name='anetta']:klacz: :klacz: :klacz: Obejrzalam wszytskie foty i jestem pod wieeeelkim wrazeniem :angel: [b]To czyj jest maz?[/b] 8)[/quote]Sie tak nie napalaj, zawsze wlasny jest naj, naj i naj pod kazdym wzgledem 8) A jesli wlasnego nie masz za cudzymi sie nie ogladaj, co najwyzej bierz przyklad z innych zon jak dbac o swego przyszlego :wink: Quote
Wind Posted February 4, 2005 Author Posted February 4, 2005 No coz, zaspokoje ta ciekawosc. A tej Dogomaniaczki to maz [url=http://photos.heremy.com/Maja/107623732057.jpg]Monika[/url]. A tutaj sa [url=http://foto.onet.pl/upload/20/11/_417277_n.jpg]razem[/url] Quote
AgaCzips Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 :o Nie no-bajer :D Ale mamy ładne Dogomaniaczki na forum :wink: Quote
Evelina Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 [url]http://foto.onet.pl/upload/20/11/_417277_n.jpg[/url] No wlasnie, dopiero tutaj ten meski akt jest prawdziwy !!! 8) Quote
anetta Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 [quote name='Evelina'][quote name='anetta']:klacz: :klacz: :klacz: Obejrzalam wszytskie foty i jestem pod wieeeelkim wrazeniem :angel: [b]To czyj jest maz?[/b] 8)[/quote]Sie tak nie napalaj, zawsze wlasny jest naj, naj i naj pod kazdym wzgledem 8) A jesli wlasnego nie masz za cudzymi sie nie ogladaj, co najwyzej bierz przyklad z innych zon jak dbac o swego przyszlego :wink:[/quote] No cos Ty :o , ja sie tylko pytalam czyj jest maz :roll: :wink: Quote
Dalma&Maja Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Jestem pod ogromnym wrażeniem. :angel: :wink: :P [b]Wind[/b], nie żałuj i zasyp nas jeszcze fotkami... plosiiiimy. :angel: Quote
Evelina Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 [quote name='anetta']No cos Ty :o , ja sie tylko pytalam czyj jest maz :roll: :wink:[/quote]Powiedzmy :wink: Quote
dbsst Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 [quote name='Wind']orsini, [size=1]To maz jednej z Dogomaniaczek[/size] ;) A mnie glupio jest byc chwalona. Wiem, ze foty maja duzo mankamentow, ale bedzie lepiej ;) [size=1]Od ubieglego tygodnia asystuje przy sesjach dla Playboy'a i CKM[/size] ;)[/quote] GRATULUJE :D :angel: :drinking: Quote
Wind Posted February 8, 2005 Author Posted February 8, 2005 [b]dbsst - 10 lutego, godz. 19.00 i wszystko jasne [/b] :evilbat: :ghost_2: :evilbat: :D Quote
dbsst Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 cholercia az za jasne juz tak malo czasu zosalo :evilbat: 8) :D Quote
Manu Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Szykuj się, szykuj... :evilbat: :lol: :wink: Quote
dbsst Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 [quote name='Manu']Szykuj się, szykuj... :evilbat: :lol: :wink:[/quote] :evilbat: 8) :lol: to sie szykuje :drinking: Quote
Manu Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 [img]http://manu.dogomania.pl/emot/krzywy2.gif[/img] Quote
Recommended Posts