Wind Posted February 3, 2005 Author Posted February 3, 2005 [b]dbsst,[/b] Dobrze, ze nas Manu wykopala z Galerii Dogoamniakow ;) To jak? Widze, ze Twoj TZ jest po mojej stronie ;) Quote
Cola Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Ja też jestem za....dbstt nie bądź uparta :evilbat: Quote
dbsst Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 hahaha bardzo smieszne ;) czuje sie niesamowicie zaszczycona to fakt i postaram sie dac z siebiie wszystko ;) Quote
malawaszka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 :multi: jeeeeee to kiedy sesyjka aaa ja tesh zazdraszczam :oops: :lol: :lol: :lol: Quote
Patka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 No a ja kropka nad I! Wind masz oko dziewczyno doskonałe :D podziwiam! Co do Dbst również ... Ja juz jej parę razy tu komplementy prawiłam - pięka i ciekawa urodo Dbst :D :wink: Prześliczny rysunek ust i oczu oraz naturalność i wdzięk - to będzie napewno wybitnie udana sesja :D Masz za swoje :evilbat: Dbst i gazem do Wind! to bedzie dla Ciebie super doświadczenie, nie mówiąc już o rezultatach i zachwytach postronnej gawiedzi .... :wink: :D No !!!! dodałam swojeszczere do bólu trzy grosze!!!! :wink: :evilbat: Quote
Patka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 jakbys nie była pewna DBST :D :wink: pozdrowionka Quote
dbsst Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 :oops: :oops: :oops: o rany Patka dziekuje ale moze juz zmienimy temat plizzzzzzzzzzz bo wpadne w samozachwyt i bede miec nick super dbst ;) hihihi Quote
Wind Posted February 3, 2005 Author Posted February 3, 2005 Cos mi sie zdaje, ze po takich zapowiedziach to sie musimy z[b] dbsst[/b] niezle postarac ;) Sprawdze kiedy mam wolne studio i dam znac. W gre wchodzi albo przyszly tydzien, albo nastepny. dbsst, daj znac kiedy masz czas. Na sesje potrzebujemy ok. 4 - 5 godzin :) Quote
dbsst Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 ło matko normalnie mi sie slabo zrobilo tyle godzin ;) i to dgmniackie wyzwanie qrna zaczne trenowac usmiechy dzie\s przed lustrem hahahaha ;) u mnie z czasem roznie ale ne tragicznei do 13 praca a potem pacjeci dodatkowo tych mozna odmowic, a w pracy wziasc urlop ;) tylko dzien wczesniej rano musze wiedziec zeby wniosek wy[isac ;) Quote
Wind Posted February 3, 2005 Author Posted February 3, 2005 [b]dbsst,[/b] A w nocy? jesli chcesz mozemy sie umowic ok. 19.00 i focic do polnocy. Masz potem czym wrocic i w ogole gdzie mieszkasz (dzielnica). Z tym lustrem to z ust mi wyjelas. Od dzisiaj cwiczysz ok. 5 minut dziennie rozne pozy, usmiechy, okrzyki, zdziwienie, kokietowanie ;) Quote
dbsst Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 hahahaha ja zartowalam z tym lustremale jak mus to mus hahah dzielnica Żoliborz i moze byc wieczorowa pora ;) Quote
Wind Posted February 3, 2005 Author Posted February 3, 2005 Ok. To studio umawiac bede na wieczor. Sadze, ze juz jutro dam znac jaki mamy termin (najpozniej w poniedzialek ;)). Bedzie fajnie :D Quote
dbsst Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 hihi no pewnie ze bedzie fajnie [color=blue][size=1]tylko czemu ja sie tak denerwuje hmmmmm[/size][/color] nie spiesz sie bo ja wyjezdzam na piatek i sobote w sobote ok 17 juz powiennam byc w wawie wiec i tak odbiore wszystko w sobote ;) chyba ze przeslac Ci numer telefonu na pw Quote
Patka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Dbst Win d ale dacie popatrzec co ??? :wink: :D Super Dbst !!!! Ja uważam że trzeba miec świadomośc że się jest .... każdy jest cudny i wyjątkowy !!! trzeba się doceniać !!! :D pozdrowionka Udanej sesji dziewczyny :D Quote
mrowka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 debest szczesciaro!!! Juz Ci zazdroszcze.. :oops: :oops: :wink: Mam nadzieje, ze zobaczymy te zdjecia? 8) Wind sliczne zdjecia! Nie moge sie napatrzec... :D [size=2]Tez chce umiec takie ladne zdjecia robic :wink: [/size] Prosze o wiecej zdjec!! :) debest nei denerwuj sie!! Przeciez Ty jestes jak fotomodelka :angel: Juz sie nie moge doczekac tych zdjec :wink: Zapomnialam dodac.. WRESZCIE SIE DOCZEKALAM TAKIEGO TEMATU!! Czekalam i czekalam.. :angel: Quote
dbsst Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 mroweczko fotomodelka to Szpila jak do tej pory ;) a popatrzec zobaczymy jak klisza nie peknie to moza da sie cos zrobic ;) mam nadzieje ze bedziecie trzymac kciuki :D Quote
mrowka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Jaka Pani taki pies 8) wiec fotomodelki jestescie we dwie 8) A popatrzec to musimy! I nie ma, ze nie.. :lol: :kciuki: juz mocno trzymam.. :angel: :angel: :angel: Quote
Patka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 No wiesz ja Ci tu tak nakadziłam, a dla mnie całus :wink: :( Popatrzeć mus .... :D Quote
dbsst Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Patka dla Ciebie [img]http://img229.exs.cx/img229/6127/17hp.gif[/img] taki :D Quote
Wind Posted February 3, 2005 Author Posted February 3, 2005 Dziewczyny, Kazda kobieta jest piekna! To jest fakt niezaprzeczalny. Sa tylko mniej lub bardziej fotogeniczne. Ja natomiast chcialabym zawsze widziec okiem obiektywu kobiete taka, jaka chcialaby sie ona widziec :D [b]dbsst,[/b] Na priv wysli mi telefonik. Zawsze przeciez moze sie przydac ;) Quote
mrowka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 [quote name='Wind']Dziewczyny, Kazda kobieta jest piekna! To jest fakt niezaprzeczalny. Sa tylko mniej lub bardziej fotogeniczne. Ja natomiast chcialabym zawsze widziec okiem obiektywu kobiete taka, jaka chcialaby sie ona widziec :D [b]dbsst,[/b] Na priv wysli mi telefonik. Zawsze przeciez moze sie przydac ;)[/quote] Ja chyba naleze do tych pierwszych - mneij fotogeniczna ( tak ladnie ujelas :lol: ) :roll: :lol: :lol: debest :calus: Wind wiecej zdjec!!! :) Quote
AgaCzips Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 [quote name='mrowka'][quote name='Wind']Dziewczyny, Kazda kobieta jest piekna! To jest fakt niezaprzeczalny. Sa tylko mniej lub bardziej fotogeniczne. Ja natomiast chcialabym zawsze widziec okiem obiektywu kobiete taka, jaka chcialaby sie ona widziec :D [b]dbsst,[/b] Na priv wysli mi telefonik. Zawsze przeciez moze sie przydac ;)[/quote] [b]Ja chyba naleze do tych pierwszych - mneij fotogeniczna[/b] ( tak ladnie ujelas :lol: ) :roll: :lol: :lol: [/quote] No to nie jestem sama :roll: :lol: Quote
Recommended Posts