Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

No a ja kropka nad I! Wind masz oko dziewczyno doskonałe :D podziwiam!
Co do Dbst również ... Ja juz jej parę razy tu komplementy prawiłam - pięka i ciekawa urodo Dbst :D :wink: Prześliczny rysunek ust i oczu oraz naturalność i wdzięk - to będzie napewno wybitnie udana sesja :D
Masz za swoje :evilbat: Dbst i gazem do Wind! to bedzie dla Ciebie super doświadczenie, nie mówiąc już o rezultatach i zachwytach postronnej gawiedzi .... :wink: :D
No !!!! dodałam swojeszczere do bólu trzy grosze!!!! :wink: :evilbat:

Posted

:oops: :oops: :oops: o rany Patka dziekuje ale moze juz zmienimy temat plizzzzzzzzzzz bo wpadne w samozachwyt i bede miec nick super dbst ;) hihihi

Posted

Cos mi sie zdaje, ze po takich zapowiedziach to sie musimy z[b] dbsst[/b] niezle postarac ;)
Sprawdze kiedy mam wolne studio i dam znac. W gre wchodzi albo przyszly tydzien, albo nastepny.
dbsst, daj znac kiedy masz czas. Na sesje potrzebujemy ok. 4 - 5 godzin :)

Posted

ło matko normalnie mi sie slabo zrobilo tyle godzin ;)

i to dgmniackie wyzwanie qrna zaczne trenowac usmiechy dzie\s przed lustrem hahahaha ;)

u mnie z czasem roznie ale ne tragicznei do 13 praca a potem pacjeci dodatkowo tych mozna odmowic, a w pracy wziasc urlop ;) tylko dzien wczesniej rano musze wiedziec zeby wniosek wy[isac ;)

Posted

[b]dbsst,[/b]

A w nocy? jesli chcesz mozemy sie umowic ok. 19.00 i focic do polnocy. Masz potem czym wrocic i w ogole gdzie mieszkasz (dzielnica).
Z tym lustrem to z ust mi wyjelas. Od dzisiaj cwiczysz ok. 5 minut dziennie rozne pozy, usmiechy, okrzyki, zdziwienie, kokietowanie ;)

Posted

hihi no pewnie ze bedzie fajnie

[color=blue][size=1]tylko czemu ja sie tak denerwuje hmmmmm[/size][/color]

nie spiesz sie bo ja wyjezdzam na piatek i sobote w sobote ok 17 juz powiennam byc w wawie wiec i tak odbiore wszystko w sobote ;)

chyba ze przeslac Ci numer telefonu na pw

Posted

Dbst Win d ale dacie popatrzec co ??? :wink: :D
Super Dbst !!!! Ja uważam że trzeba miec świadomośc że się jest .... każdy jest cudny i wyjątkowy !!! trzeba się doceniać !!! :D
pozdrowionka Udanej sesji dziewczyny :D

Posted

debest szczesciaro!!! Juz Ci zazdroszcze.. :oops: :oops: :wink:
Mam nadzieje, ze zobaczymy te zdjecia? 8)

Wind sliczne zdjecia! Nie moge sie napatrzec... :D [size=2]Tez chce umiec takie ladne zdjecia robic :wink: [/size] Prosze o wiecej zdjec!! :)

debest nei denerwuj sie!! Przeciez Ty jestes jak fotomodelka :angel:

Juz sie nie moge doczekac tych zdjec :wink:

Zapomnialam dodac.. WRESZCIE SIE DOCZEKALAM TAKIEGO TEMATU!! Czekalam i czekalam.. :angel:

Posted

mroweczko fotomodelka to Szpila jak do tej pory ;)

a popatrzec zobaczymy jak klisza nie peknie to moza da sie cos zrobic ;)

mam nadzieje ze bedziecie trzymac kciuki :D

Posted

Jaka Pani taki pies 8) wiec fotomodelki jestescie we dwie 8)

A popatrzec to musimy! I nie ma, ze nie.. :lol:

:kciuki: juz mocno trzymam.. :angel: :angel: :angel:

Posted

Dziewczyny,

Kazda kobieta jest piekna! To jest fakt niezaprzeczalny. Sa tylko mniej lub bardziej fotogeniczne. Ja natomiast chcialabym zawsze widziec okiem obiektywu kobiete taka, jaka chcialaby sie ona widziec :D

[b]dbsst,[/b]

Na priv wysli mi telefonik. Zawsze przeciez moze sie przydac ;)

Posted

[quote name='Wind']Dziewczyny,

Kazda kobieta jest piekna! To jest fakt niezaprzeczalny. Sa tylko mniej lub bardziej fotogeniczne. Ja natomiast chcialabym zawsze widziec okiem obiektywu kobiete taka, jaka chcialaby sie ona widziec :D

[b]dbsst,[/b]

Na priv wysli mi telefonik. Zawsze przeciez moze sie przydac ;)[/quote]
Ja chyba naleze do tych pierwszych - mneij fotogeniczna ( tak ladnie ujelas :lol: ) :roll: :lol: :lol:

debest :calus:

Wind wiecej zdjec!!! :)

Posted

[quote name='mrowka'][quote name='Wind']Dziewczyny,

[b]dbsst,[/b]

Na priv wysli mi telefonik. Zawsze przeciez moze sie przydac ;)[/quote]
[b]Ja chyba naleze do tych pierwszych - mneij fotogeniczna[/b] ( tak ladnie ujelas :lol: ) :roll: :lol: :lol:
[/quote]

No to nie jestem sama :roll: :lol: