Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj tak- Miszka juz nie smierdzi- można całowac bez oporów:)
Jest bardzo kochany, uwielbia się wtulać, jakby mógł to by na głowe wszedł. Wytarmosze go zawsze, wycałuje, to taki mój ulubieniec hotelowy:)
Jutro będę u weta, to wezmę hepatiale 60 tabletek na miesiąc. Do maja musi dostawac, potem zrobimy badanie krwi i zobaczymy.

Wpłynęło:
+80zł od Baldek2

[COLOR=SeaGreen][B]Jest razem +183zł

[/B][/COLOR]

Posted

Przepraszam za offa:

[B]Pomóżcie nie bądźcie obojętni!![/B]

[SIZE=4]W imieniu bezdomnych zwierząt zwracamy się do wszystkich ludzi o dobrych sercach o przekazanie 1% podatku na Schronisko dla Zwierząt w Radlinie. Otrzymane pieniądze zostaną odpowiednio wykorzystane m.in. na rozbudowe i remont boksów, oraz ogólną poprawę warunków w których przebywają psy i koty. Zwierząt stale przybywa, a pieniędzy brakuje.
Nie bądź obojętny. Pomóż!

Schronisko dla Zwierząt w Radlinie
Numer konta:
34 8427 0009 0020 0383 2000 0001
KRS: 0000154454 Oddział Jarocin
NIP: 617 20 44 707[/SIZE]

Posted

A co tam u tego usmięchniętego grzybka? Troszkę cieplej sie zrobiło to i starym gnatkom pewnie lepiej? Jeszcze troszeczkę i Miszka będzie całkiem zdrowiutki i będzie korzystał z kąpieli słonecznych!!

Posted

Nas zasypało na całego, non stop odsnieżanie. Miszak lata tylko po ścieżkach , bo sniegu po kolana i nawet psom ciężko.
Jego skunksik juz na wykończeniu niestety...dostał dzis sznur gryzak do zabawy:)

[B]Rozliczenie-hotel styczeń-300zł[/B]

[COLOR=DarkRed][B]Zostaje -137zł[/B][/COLOR]

Posted

ja pozwoliłam sobie zapłacić 20 zł za wylicytowane kocury z bazarku, doliczyłam do tego 7 zł kosztów wysyłki, oby dało radę za to i 10 zł za luty za hotel Miszki - razem 37 zł;)

Posted

Dzięki dziewczyny!!
Z bazarku bedzie 75zł jak wszystko powpływa:)
No i renifer dla Miszki od Gochy-na pewno się ucieszy-dziś dostał dynię-co on wyprawiał: podrzucał, tarzał się w tym , zakopywał w koc, to jest tak pocieszny pies ,że rozmiękczy każde serce:)
[IMG]http://images50.fotosik.pl/256/06c483fb2ffd8acemed.jpg[/IMG]

Posted

[B]Wpływy:[/B]
+20zł paula i zbysio
+10zł bico - wpływ bazarkowy będzie oddzielnie rozliczony, ale doszło:)
+50zł li1
+20zł laura1108
+80zł baldek2
+50zł gochaT - wpływ bazarkowy jest-rozliczony będzie oddzielnie:) fota tez będzie:)

Było -137zł

[COLOR=Green][B]Po wpłatach na dziś dzień jest +93zł[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']to jest tak pocieszny pies ,że rozmiękczy każde serce:)[/QUOTE]

Miszka jest absolutnie przekochany:) oby rozmiękczył serca w jakimś dobrym, odpowiedzialnym domku...oto moje marzenie....

Posted

[quote name='bico']Miszka jest absolutnie przekochany:) oby rozmiękczył serca w jakimś dobrym, odpowiedzialnym domku...oto moje marzenie....[/QUOTE]

I oryginalny!! Nie każdy może mieć taką czekoladę z prawdziwego zdarzenia:)

Posted

W czapce mikołajkowej i z dynią jest tak słodki,że aż żal ,że jest tak daleko i nie można go odwiedzić i polelkać
Aniu na wielkanoc co wymyślisz na sesję zdjęciową?

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']He he ..Misza za królika albo kurczaka:)
Najgorsze to,że nas znowu zasypuje...koszmar ta zima.Jutro od nowa odśnieżanie.[/QUOTE]
Przepraszam Aniu ale do końca marca tak zapowiadają ja wymiękam
Miszka jako królas poproszę

Posted

Do końca marca???:( Czyli na pewno będą nas czekały poważne roztopy jak się od razu ciepło zrobi...na prawdę masakra z tą zimą. Dziś znowu sypie.

Czyli co-farbowac na zółto?:) Ogonek skrócimy na króliczka , dodamy uszy i będzie króliko-kurczak Miszka:)

Wieczorem wrzucę wpłaty.