stonka1125 Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 sonikowa fajnie że mamy kolejną wielbicielkę niewątpliwej miszkowej urody:diabloti: Quote
GochaT Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 No Miszka najpiękniejszy Mikołaj na świecie , muszę sobie wydrukować bo weselsze święta będą.Przez to latanie przy garach odechciewa się świetować ale buziaki dla tego z języczkiem (cudowny) Quote
Tola Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Misza w czapce Mikołaja - przesłodki:loveu: Quote
bico Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Tola napisał(a):Misza w czapce Mikołaja - przesłodki:loveu: zgadzam się:) te mikołajowe fotki mnie po prostu rozwalają...pozytywnie oczywiście:D Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 U Miszki ok- ładnie zarasta, jeszcze z 2 miesiące i bedzie jak nowy:) Musiałam go odrobaczyć- koszt -15zł. Na koncie Miszki jest + 276zł Na sylwestra bedzie musiał dostac leki na uspokojenie...widziałam go w akcji po usłyszeniu wystrzału-szał , więc to dla jego bezpieczeństwa. A i Misza super reaguje na swoje imię:)I chyba do niego pasuje- taki Rusek z niego hehe Quote
stonka1125 Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 no nie dosyć że Grzyb to jeszcze Rusek, coraz lepiej:diabloti: on strasznie bał się zawsze burzy, kierownik mówił że czasami po burzy zastawali go poza boksem i nikt nie wiedział jak się z niego wydostał, no boi się boi bidoczek, to jest okropne moje dwie już zrezygnowały z wychodzenia na dwór a jeszcze nie strzelaja mocno tylko sporadycznie, pieprzony sylwester, jakby to cos takiego waznego było............:shake: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Wpłynęło + 20zł od paula i zbysio Razem jest +296zł. Koszty: - hotel grudzień -300zł -leki na sylwestra - 6zł Zostaje więc - 37zł Trzymajcie kciuki za Miszkę dziś!! Quote
stonka1125 Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 TRZYMAMY!!!!!!!!!!!!!!U nas masakra, dziewczyny nie wychodzą na dwór, nawet wyniesione w panice wracaja do domu, mam nadzieję że w koncu się załatwią w domu bo jak nie to nie wiem.................. Quote
Agnisia71 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 jak tam Misza po sylwestrowej strzelaninie?? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Teraz juz ok...panikował mocno, ale gdy leki zaczeły działąc to w końcu poszedł do budy i sie połozył. Po 12 nawet nie wystawił nosa. Bida taka z niego... Quote
GochaT Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Biedne te zwierzaki, moja jest głucha i nawet jak walą kiedy jesteśmy na dworze to ona nic ... nie znam tego problemu (tylko ona nigdy traumy nie doznała to co sie dziwić) Misza jest coraz piękniejszy i weselszy , jak wiosenka nadejdzie to...ta trawka zielona on tak lubi pohasać ... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Oj na pewno bedzie szalał rozśmieszając mnie do łez:) Teraz tez bryka, podskakuje-i tak patrzy spode łba tymi oczkami smiesznie, ale nie lubi za długo byc na sniegu, w łapki zimno...a wiekowy juz jest to potem moga go bolec stawy. Będę mu podawac witaminy z glukozaminą na stawy jak zakonczymy leczenie grzyba. Na razie dostaje sporo leków a trzeba watrobę oszczędzac. Quote
stonka1125 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 kochany miś, jak sobie przypomnę jak on mnie rozbawił,kiedy pierwszy raz wypuściliśmy go z boksu taki duży, ładny inaczej miś, a jak wyleciał z boksu to brykał jak głuptak, on tak smiesznie podskakuje na sztywnych girkach, niech już ciepło bedzie ...... Quote
Tola Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Zagladam do Miszki i zyczę domku w Nowym Roku:loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Wpłynęło +10zł od bico. Jest na koncie -27zł. Quote
GochaT Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 No to juz po strzelaninie - teraz czekamy na wiosnę ...jutro wysyłam pieniążki Quote
iwlajn Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Buziaki dla Misiaczka i niech mu nowy rok w końcu domek przyniesie:) Quote
GochaT Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 iwlajn napisał(a):Buziaki dla Misiaczka i niech mu nowy rok w końcu domek przyniesie:) Jak dojdzie do siebie i sierść na wiosne pachnąca urośnie to będzie kawaler na wydaniu ... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 ojj bedzie:) Sierść w 80% wymienił na nową- brunatną , mocną i błyszczącą:) Z tymi uszami krótkimi wyglada jak niedzwiedż brunatny:) Jest wesoły i rozbawia mie na całego samym widokiem. Uwielbia swoją zabawkę - skunksa, którego miętoli, podrzuca i lata z nim wszędzie. Podkrada mi łyzki przy karmieniu, szczotki do sprzatania:) Robiłam eksperyment z jedzeniem przy innym psie...niestety tak jak myslałam - Misza nie toleruje nikogo przy misce, tak samo broni zabawek. Ale jak nic nie ma to biega z psami, bawi się i jest ok. Przyszły paczki z niemiec- worek karmy, smakołyki i 30 puszek seniora!! Dla Miszki:) A te puchy są rewelacyjne, prawdziwe miesko. Fotę wrzucę jak naprawie aparat... Doszły wpłaty- jutro zrobie rozliczenie. Quote
GochaT Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Super wieści , w schronie tez był przymiluśny ale tam wszystko szybko, szybko żeby wszystkie trochę pobiegały więc nie było jak sie zaprzyjaźnić a potem to ...nie ważne , fajnie, że jest niesamowitym rozbójnikiem i ma szanse na jakiś normalny domek bo wizje były (po przekazanych info), że nie nadaje się do współżycia z żywymi istotami, a tu surprise. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Wpłynęło : +50zł gocha T +20zł Iwlajn +60zł Stonka 1125+reszta Jest : +103zł Tu Miszka z moją siostrą dziś-głupawka -aparat niewyraźny coś...:) Quote
GochaT Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Ogonek lata błyskawicznie , bo aparat nie zdążył go złapać w kadr Quote
Agnisia71 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 No to prosimy o wiecej zdjec ale wyraznych, na ktorych mozemy podziwiac radosnego Miszke w nowym futerku. :lol::lol::lol: I z gory dziekujemy!!!:lol::lol::lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Niedźwiedź spaceruje...:) A tu sierść- jeszcze z boku z jego prawej i z przodu jest stara ale do wiosny bedzie taka jak wszędzie- brunatna i gruba. Quote
stonka1125 Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 no prawie ładny już jest :eviltong:, no dobra nie prawie, słodki pycho, ślicznie mu wszystko odrasta, jak te brązy wypłowiałe z niego wylezą to będzie przepiękny niedźwiadek z niego:multi: Quote
Recommended Posts