Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No Miszka najpiękniejszy Mikołaj na świecie , muszę sobie wydrukować bo weselsze święta będą.Przez to latanie przy garach odechciewa się świetować ale buziaki dla tego z języczkiem (cudowny)

Posted

Tola napisał(a):
Misza w czapce Mikołaja - przesłodki:loveu:

zgadzam się:) te mikołajowe fotki mnie po prostu rozwalają...pozytywnie oczywiście:D

Posted

U Miszki ok- ładnie zarasta, jeszcze z 2 miesiące i bedzie jak nowy:)
Musiałam go odrobaczyć- koszt -15zł.
Na koncie Miszki jest + 276zł

Na sylwestra bedzie musiał dostac leki na uspokojenie...widziałam go w akcji po usłyszeniu wystrzału-szał , więc to dla jego bezpieczeństwa.

A i Misza super reaguje na swoje imię:)I chyba do niego pasuje- taki Rusek z niego hehe

Posted

no nie dosyć że Grzyb to jeszcze Rusek, coraz lepiej:diabloti: on strasznie bał się zawsze burzy, kierownik mówił że czasami po burzy zastawali go poza boksem i nikt nie wiedział jak się z niego wydostał, no boi się boi bidoczek, to jest okropne moje dwie już zrezygnowały z wychodzenia na dwór a jeszcze nie strzelaja mocno tylko sporadycznie, pieprzony sylwester, jakby to cos takiego waznego było............:shake:

Posted

TRZYMAMY!!!!!!!!!!!!!!U nas masakra, dziewczyny nie wychodzą na dwór, nawet wyniesione w panice wracaja do domu, mam nadzieję że w koncu się załatwią w domu bo jak nie to nie wiem..................

Posted

Biedne te zwierzaki, moja jest głucha i nawet jak walą kiedy jesteśmy na dworze to ona nic ... nie znam tego problemu (tylko ona nigdy traumy nie doznała to co sie dziwić) Misza jest coraz piękniejszy i weselszy , jak wiosenka nadejdzie to...ta trawka zielona on tak lubi pohasać ...

Posted

Oj na pewno bedzie szalał rozśmieszając mnie do łez:) Teraz tez bryka, podskakuje-i tak patrzy spode łba tymi oczkami smiesznie, ale nie lubi za długo byc na sniegu, w łapki zimno...a wiekowy juz jest to potem moga go bolec stawy.
Będę mu podawac witaminy z glukozaminą na stawy jak zakonczymy leczenie grzyba. Na razie dostaje sporo leków a trzeba watrobę oszczędzac.

Posted

kochany miś, jak sobie przypomnę jak on mnie rozbawił,kiedy pierwszy raz wypuściliśmy go z boksu taki duży, ładny inaczej miś, a jak wyleciał z boksu to brykał jak głuptak, on tak smiesznie podskakuje na sztywnych girkach, niech już ciepło bedzie ......

Posted

iwlajn napisał(a):
Buziaki dla Misiaczka i niech mu nowy rok w końcu domek przyniesie:)

Jak dojdzie do siebie i sierść na wiosne pachnąca urośnie to będzie kawaler na wydaniu ...

Posted

ojj bedzie:)
Sierść w 80% wymienił na nową- brunatną , mocną i błyszczącą:) Z tymi uszami krótkimi wyglada jak niedzwiedż brunatny:)
Jest wesoły i rozbawia mie na całego samym widokiem. Uwielbia swoją zabawkę - skunksa, którego miętoli, podrzuca i lata z nim wszędzie.
Podkrada mi łyzki przy karmieniu, szczotki do sprzatania:)

Robiłam eksperyment z jedzeniem przy innym psie...niestety tak jak myslałam - Misza nie toleruje nikogo przy misce, tak samo broni zabawek. Ale jak nic nie ma to biega z psami, bawi się i jest ok.

Przyszły paczki z niemiec- worek karmy, smakołyki i 30 puszek seniora!! Dla Miszki:)
A te puchy są rewelacyjne, prawdziwe miesko. Fotę wrzucę jak naprawie aparat...

Doszły wpłaty- jutro zrobie rozliczenie.

Posted

Super wieści , w schronie tez był przymiluśny ale tam wszystko szybko, szybko żeby wszystkie trochę pobiegały więc nie było jak sie zaprzyjaźnić a potem to ...nie ważne , fajnie, że jest niesamowitym rozbójnikiem i ma szanse na jakiś normalny domek bo wizje były (po przekazanych info), że nie nadaje się do współżycia z żywymi istotami, a tu surprise.

Posted

no prawie ładny już jest :eviltong:, no dobra nie prawie, słodki pycho, ślicznie mu wszystko odrasta, jak te brązy wypłowiałe z niego wylezą to będzie przepiękny niedźwiadek z niego:multi: