Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzwoniłysmy wczoraj do tego pana,jest zainteresowany jak najbardziej,nie miaąłm dostepu do netu dlatego nie miałam jak dac znac,przeprasam.Nie olałam waszej propozycji i chęci pomocy.Jesrtem wam ogromnie wdzieczna i mam nadzieję ze dom wypali.Facet wydawał się całkiem rozsądny,zgodzil sie na wizytę przedadopcyjną dlatego teraz musze znalezc kogos z okolic Piły/Bydgoszczy.Dzis przeslę mu zdjecia benutka.Facet ma małego psiaka kundelka,3 koty i królika.Miał boksera ale padł ze starości.Był jakis czas w Szwajcarii i tam zakochał się w bernardynach.jesli znacie kogos z tamtych okolic kogo mozecie polecic do sprawdzenia domu bardzo prosze o namiary.Wysłalam namiary na faceta do ANETTA

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

napisałam do joanika,martika b, Estera z prośbą o sprawdzenie potencjalnego domu.Mam nadzieję,że którejś z nich uda się tam dotrzeć.Jeśli znacie jeszcze kogoś z okolic Piły lub Bydgoszczy,prosze piszcie.Namiary na faceta przesłalam Anettte.Z góry dziękuję za pomoc!!

Posted

napsiałam do Estety
Limonka
martik b
tossaa
daga10011
wobie
szczurosława
fliege36

sa to osoby z mapy dogo z Bydgoszczy

kochani licze na WASza pomoc ...............

Posted

potencjalny dom znajduje się w miejscowości
MIECZKOWO,gmina KCYNIA, powiat NAKŁO nad NOTECIĄ.
mój numer telefonu dla przypomnienia
509-285-517.
Chyba będziemy musiły wstrzymać sie do środy o ile propozycja joanika ze sprawdzeniem tego domu bedzie nadal aktualna.

Kontaktował się dziś ze mną ten pan,widac ze mu zależy,mam nadzieję ze uda się sprawdzic ten dom w następnym tygodniu

Posted

Dom sprawdzony!! monmar123 była na miejscu no i Basco vel Beny jedzie wkrótce do nowego domu!!!!!:multi::multi:
monmar123-wielkie ukłony w twoją stronę!!!bardzo serdecznie raz jeszcze dziękuję za wizytę przedadopcyjną
Fliege36-bardzo dziękuję.
Dziękuję wszystkim za pomoc w poszukiwaniu chętnych na wizytę przedadopcyjną

Posted

w piątek w nocy Basko vel Beny wyrusza do nowego domu.Wyprawka kupiona,jutro jedziemy na szczepienia.Oby to był dobry dom i oby pies był w nim szczęśliwy.Monmar123 obiecała zaglądac tam co jakiś czas i kontrolować warunki.Obawiam się zeby Basko nie wrąbał psa i kotów które tam są.Na wszelki wypadek kupiłysmy kaganiec.Mam dziwne przeczucia i jakiś taki niepokój mnie ogarnia.Obyśmy nie wracały z benkiem do Radomia...
Serducho mi się ściśnie przy rozstaniu z nim.Mimo iż nie jest u mnie w domu to zdąrzyłam już pokochać tego olbrzyma,zresztą znajoma też sie do niego przywiązała i gdyby miała mniej zwiarzaków to z pewnościa zostawiłaby bernardyna.Ja się nie nadaję na dt,jak narazie większosć z moich tymczasowiczów została u mnie na zawsze.Coby było gdybym miała domek wolnostojący?-wolę nie mysleć.
Dam znać

Posted

Halo! Halo! Tu wiadomości z Pomorza i Kujaw!

Baśko dotarł do domu... stop...
śliczna okolica...............stop...
spore podwórko.............stop...
ma dużą budę...............stop...
Ma małego kundelka za kompana, koty i królika.
Ludzie bardzo sympatyczni!

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Tu ja - Wasza telegrafistka
z upoważnienia monikib

Fliege36

Posted

[quote name='Fliege36']Halo! Halo! Tu wiadomości z Pomorza i Kujaw!

Baśko dotarł do domu... stop...
śliczna okolica...............stop...
spore podwórko.............stop...
ma dużą budę...............stop...
Ma małego kundelka za kompana, koty i królika.
Ludzie bardzo sympatyczni!

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Tu ja - Wasza telegrafistka
z upoważnienia monikib

Fliege36

Bardzo się cieszę, że Tobie Moniko spodobało się miejsce
a Baśko ma raj na ziemi...:laola:

Wczoraj sprawdzałam domek dla Arielka:Dog_run:
w Paterku koło Nakła :lol::lol::lol: i też mu się udało znaleść nowy domek
Pozdrawiam Wszystkich :hand: