monikab Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 dzwoniłysmy wczoraj do tego pana,jest zainteresowany jak najbardziej,nie miaąłm dostepu do netu dlatego nie miałam jak dac znac,przeprasam.Nie olałam waszej propozycji i chęci pomocy.Jesrtem wam ogromnie wdzieczna i mam nadzieję ze dom wypali.Facet wydawał się całkiem rozsądny,zgodzil sie na wizytę przedadopcyjną dlatego teraz musze znalezc kogos z okolic Piły/Bydgoszczy.Dzis przeslę mu zdjecia benutka.Facet ma małego psiaka kundelka,3 koty i królika.Miał boksera ale padł ze starości.Był jakis czas w Szwajcarii i tam zakochał się w bernardynach.jesli znacie kogos z tamtych okolic kogo mozecie polecic do sprawdzenia domu bardzo prosze o namiary.Wysłalam namiary na faceta do ANETTA Quote
monikab Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 napisałam do joanika,martika b, Estera z prośbą o sprawdzenie potencjalnego domu.Mam nadzieję,że którejś z nich uda się tam dotrzeć.Jeśli znacie jeszcze kogoś z okolic Piły lub Bydgoszczy,prosze piszcie.Namiary na faceta przesłalam Anettte.Z góry dziękuję za pomoc!! Quote
joanika Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 melduje się :-) teraz jestem strasznie zawalona robotą, postaram sie znaleźć czas na wizyte w środe. Quote
ANETTTA Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 do srody kupa czasu ...moze cos szybciej by sie udało ............ pan do mnei dzwonił kilka razy ............... Quote
ANETTTA Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 napsiałam do Estety Limonka martik b tossaa daga10011 wobie szczurosława fliege36 sa to osoby z mapy dogo z Bydgoszczy kochani licze na WASza pomoc ............... Quote
ANETTTA Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Monika skasowałam sobie tego pv z namiarami na dom ..daj wiecej inf na watek miejscowsoc bez nr tel i nazwiska plis bedde dopiero w niedziele póżno w nocy Quote
monikab Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 potencjalny dom znajduje się w miejscowości MIECZKOWO,gmina KCYNIA, powiat NAKŁO nad NOTECIĄ. mój numer telefonu dla przypomnienia 509-285-517. Chyba będziemy musiły wstrzymać sie do środy o ile propozycja joanika ze sprawdzeniem tego domu bedzie nadal aktualna. Kontaktował się dziś ze mną ten pan,widac ze mu zależy,mam nadzieję ze uda się sprawdzic ten dom w następnym tygodniu Quote
monikab Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Dom sprawdzony!! monmar123 była na miejscu no i Basco vel Beny jedzie wkrótce do nowego domu!!!!!:multi::multi: monmar123-wielkie ukłony w twoją stronę!!!bardzo serdecznie raz jeszcze dziękuję za wizytę przedadopcyjną Fliege36-bardzo dziękuję. Dziękuję wszystkim za pomoc w poszukiwaniu chętnych na wizytę przedadopcyjną Quote
Fliege36 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 :multi: monmar123 została bohaterem dnia! :loveu: Quote
ANETTTA Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 psiak jedzie nad morze tak .............czyli ja ten dom skreslam z listy chcacych benia ..... dobrze rozumie tak .... Quote
Paulina_mickey Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 uch jeden mniej :multi: szkoda, że na jego miejsce są kolejne :shake: Quote
monikab Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 w piątek w nocy Basko vel Beny wyrusza do nowego domu.Wyprawka kupiona,jutro jedziemy na szczepienia.Oby to był dobry dom i oby pies był w nim szczęśliwy.Monmar123 obiecała zaglądac tam co jakiś czas i kontrolować warunki.Obawiam się zeby Basko nie wrąbał psa i kotów które tam są.Na wszelki wypadek kupiłysmy kaganiec.Mam dziwne przeczucia i jakiś taki niepokój mnie ogarnia.Obyśmy nie wracały z benkiem do Radomia... Serducho mi się ściśnie przy rozstaniu z nim.Mimo iż nie jest u mnie w domu to zdąrzyłam już pokochać tego olbrzyma,zresztą znajoma też sie do niego przywiązała i gdyby miała mniej zwiarzaków to z pewnościa zostawiłaby bernardyna.Ja się nie nadaję na dt,jak narazie większosć z moich tymczasowiczów została u mnie na zawsze.Coby było gdybym miała domek wolnostojący?-wolę nie mysleć. Dam znać Quote
zuzlikowa Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Brawo! Szczęścia chłopie!:loveu::loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:...pilnuj domku... Quote
Fliege36 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Halo! Halo! Tu wiadomości z Pomorza i Kujaw! Baśko dotarł do domu... stop... śliczna okolica...............stop... spore podwórko.............stop... ma dużą budę...............stop... Ma małego kundelka za kompana, koty i królika. Ludzie bardzo sympatyczni! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Tu ja - Wasza telegrafistka z upoważnienia monikib Fliege36 Quote
tula Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Super:multi::multi::multi::multi::multi: Bądź szczęśliwy Baskuniu, bardzo szczęśliwy. Quote
ANETTTA Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 nie mozna bylo usłyszec lepzych wiesci brawo brawo psiku miej sie dobrze Quote
monmar123 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [quote name='Fliege36']Halo! Halo! Tu wiadomości z Pomorza i Kujaw! Baśko dotarł do domu... stop... śliczna okolica...............stop... spore podwórko.............stop... ma dużą budę...............stop... Ma małego kundelka za kompana, koty i królika. Ludzie bardzo sympatyczni! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Tu ja - Wasza telegrafistka z upoważnienia monikib Fliege36 Bardzo się cieszę, że Tobie Moniko spodobało się miejsce a Baśko ma raj na ziemi...:laola: Wczoraj sprawdzałam domek dla Arielka:Dog_run: w Paterku koło Nakła :lol::lol::lol: i też mu się udało znaleść nowy domek Pozdrawiam Wszystkich :hand: Quote
ANETTTA Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 a jak ja sie ciesze .......zawsze sie boje każdej adopcji benka ... Quote
ANETTTA Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Dino psiaku zdrwoiej nam ........ wiem że leczenie tego psa jest kosztowne .... gdyby ktos z WAs chciał mógł wspomóz psa .......byloby wspaniale ..... Quote
Recommended Posts