oris Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 a ja mam pytanie dlaczego ogłoszenie na stronie Niemieckiej fundacji, delikatnie mówiąc mija sie z prawda, ??? i żebym była dobrze zrozumiana chodzi mi o tekst o właścicielu i o pozostawieniu go w Niemczech przez Polaka Quote
giselle4 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 oris napisał(a):a ja mam pytanie dlaczego ogłoszenie na stronie Niemieckiej fundacji, delikatnie mówiąc mija sie z prawda, ??? i żebym była dobrze zrozumiana chodzi mi o tekst o właścicielu i o pozostawieniu go w Niemczech przez Polaka Witaj oris nie wiem:shake: ale jestem szczęsliwa ze ładnie wyglada i jest taki radosny:loveu: pamietasz naszego chlopaka-sliczny Quote
giselle4 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 oris napisał(a):giselle4 jestes na GG ?? nie mam nic ....jak mi sie spalił komp a nowego jeszcze nie załozyłam:-( Quote
giselle4 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Cioteczki zapomniały juz Vitusia a ja nie pozwole... moj Vito po adopcji ktorego stałam sie bardzo twarda osobą Vitus w domku .... Quote
zuzlikowa Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Nie pozwalaj giselko, nie pozwalaj!!!!...ja nie zapomniałam i zaraz jestem! I mogę się cieszyć pierwsza...tak bardzo się cieszę!!! A jakieś informacje o domeczku masz? ...niemędzę już ,nie mędzę...najważniejsze ,że Vituś ma domek i jest całkiem,całkiem potężnym kawałkiem chłopaka! Takim męskim i pięknym!!! ...nie gadam już dalej...lepiej sobie fotkę pooglądam i oczy nacieszę!!!! Wesołych świąt i szczęśliwego każdego dnia Vitusiu!!!!! Quote
giselle4 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Roma ,tylko Ty nikt nie chce zobaczyc moje slicznego noooo cioteczki:) Vitusiu ,Ty mnie nauczyłes adopcji Ty mnie nauczyłes tęsknoty i zalu..... Nigdy Ciebie nie zapomnę...nigdy:) Quote
zuzlikowa Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Nie zapomniałam ślicznego psiaka i nie zapomnę...wystraszył mnie,ale i dodał nadziei i wiary...mimo wszystko!!! Vituś...nic to,że nie wpadły ciotki jak oszalałe ucieszyć się Twoim widokiem i szczęściem...nic,to-najważniejsze,że masz dom i jesteś szczęśliwy!!! Giselko...razem wymiziamy chłopaka!!!! Quote
giselle4 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 tak,ja tez tak mowie... niech ma to szczescie jzu teraz do konca:) Quote
zuzlikowa Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 giselle4 napisał(a):tak,ja tez tak mowie... niech ma to szczescie jzu teraz do konca:) ...święte słowa...niech tak będzie!!! Quote
Recommended Posts