Frotka Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 W okolicy Krakowa razem z domem w spadku został długowłosy, kremowy pies. Mieszka przy marnej, ale wystarczajacej w okresie wiosenno-letnim budzie, na długim łańcuchu. Nie ma potrzeby, żeby zabierać psa na przechowanie trzeba natomiast szukać mu domu na stałe. Spadkobiercy karmią go regularnie ale boją się do niego podejść. Mieli duże problemy z obcięciem mu futra. Podobno chciał ich pogryźć. Tak wyglądał po postrzyżynach: Pies przypomina pona ale jest wielkości owczarka niemieckiego. Doskakuje do ludzi ze szczekaniem, jak łańcuchowy pies. Nie wiem na ile jego agresja jest prawdziwa a na ile wynika ze strachu obecnych opiekunów, ktory mogą ją wyolbrzymiać. Pies ma mniej więcej 4 lata. Quote
Frotka Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Tak wyglądał pod koniec cięcia. Miał baaardzo długą i baaardzo posklejaną sierść. Quote
Frotka Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Nikt nie chce takiego ladnego psa z charakterem? Quote
Frotka Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 W końcu ktoś tu zaglądnął :multi:. Dziękuję! Quote
Camara Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 ten pies wygląda jak jużak no i pewnie ma typowy jużakowy charakter :roll: Quote
Frotka Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Camara napisał(a): no i pewnie ma typowy jużakowy charakter :roll: No tak.:razz: Quote
Camara Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 nie mogę sobie przypomnieć, ale ktoś zajmował sie adopcjami jużaków :cool1: chyba warto by było zmienić tytuł? Quote
wellington Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Camara napisał(a):nie mogę sobie przypomnieć, ale ktoś zajmował sie adopcjami jużaków :cool1: chyba warto by było zmienić tytuł? Camara, przypomnialo Ci sie ? Quote
Frotka Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Bez zmian. Siedzi na łancuchu, u dotychczasowych opiekunów, czeka na dom. Quote
mamanabank Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Tu jest watek kudłaczy z całej Polski, gdzie można go wrzucić i trzeba: http://www.dogomania.pl/forum/f28/kudlacze-w-potrzebie-146370/ a w moim podpisie jest wątek jużaków do adopcji Quote
Recommended Posts