Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 363
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karlaa, bardzo Cię przepraszam,ża opóżnienie ale zrozum i mnie - na nowe domy czeka masa psów i one maja pierwszeństwo. W dodatku całe lato byłam w zasadzie poza netem, straciłam jednego ze swoich psów i w ogóle zycie jakos mnie nie rozpieszcza ostatnio... Nie dziw sie,że bezpieczny i szczęśliwy Lucky nie był na mojej liscie priorytetów.

Chłopak mieszka z zakochanymi w nim właścicielami, którzy wołają na niego Luluś a czasami i Humprey Bogart ( bo taki sliczny). Jest radosnym i miłym psem. Tu masz jego najświeższe foty:

Kolejne wieści spróbuje dostarczyć w pażdzierniku ale też nie obiecuję, bo coraz mniej czasu mam na dogo...

Posted

Nutusia napisał(a):
Warto było Karlaaa, oj warto! Przepiękne psisko - szczęśliwe i bezpieczne :)

Tobie Nutusia również należą się wielkie podziękowania! Za pomoc i rozmowy!
Dzięki
Teraz mogę dumnie mówić że URATOWALIŚMY cudnego psa, wierzącego mimo wszystko w dobro ludzi!
Jak mu pięknie uszka staneły! Pamiętam jaki to był cudowny pies, pamiętam to jak dziś...

• 1 month later...
Posted

Nutusia napisał(a):
I niech tak zostanie - nikt już nie chce pamiętać tego, co było...

Oj nie! Teraz chce zapamiętać tylko te zdjęcia i szczęśliwego psa! Lucky całusy dla Ciebie!
Dziękuję Wam wszystkim z tego wątku za pomoc!

• 2 years later...
Posted

Jestem pod wrażeniem.... mimo próśb i błagań....mimo tel emir nigdy nie dał informacji o Lakusiu. Dzieki Bogu jest tam Gagata. Zawsze czułam ,że to dobry ludź. Dzięki Gagato.

Posted

[quote name='nescca'] Dzieki Bogu jest tam Gagata. Zawsze czułam ,że to dobry ludź. Dzięki Gagato.[/QUOTE]

Gagato, minęło już tyle czasu od uratowania pieska.
Może uda Ci się zdobyć informacje co u niego?
Będę wdzięczna!

Dziś miałam dzień wspomnień i aż się popłakałam!