mtf zalesie Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 ja pozyczam klatki lapki z przytuliska jak nie moge kotow zlapac/z konstancina kolo w-wy/ Quote
fibi:) Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 no będę musiała coś wymyśleć.....do Konstancina mam ok.110 km. ale niedługo do Wawki na zakupy się wybieram to może przy okazji Quote
mtf zalesie Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 szkoda kotow -koci swiat tez powinien miec te klatki lapki Quote
fibi:) Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 są na dogo jakieś cioteczki z Wyszkowa?????????? wczoraj byłam tam u rodzinki,i moja siostra mówiła ze kolo szpitala jest duuużo kotów bezdomnych,powiedziała ze chyba nikt tam nie dokarmia bo strasznie chude;-(. ona im zawsze coś tam daje jeśc,ale to malo bo kotów jest sporo.mówi że ludzi się nie boją,podchodzą bez problemu-zwłaszcza kociaki. ciocia z siostrą je dokrmiają-zresztą one dokarmiają chyba wszystko co się da heh*****,koty,gołebie i wszystki inne ptaki.przez parę miesięcy mieli w domu gołebia- Fredzio go nazwali,chodzili z nim do lekarza.potem mieli kawkę,i znowu gołębia...czy ktoś pomoże???? Quote
mtf zalesie Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 napisz na miau-na dogo z miau chyba jest slapcio poszukaj tez na mapie pomocy dogo spytaj w kocich organizacjac zadzwon do gminy bo ich obowiazkiem jest znalezc fundusze na sterylki/nie mow gdzie koty sa o ile nie wiesz co zrobia/ spytam w przytulisku w konstancinie kto tam ma blisko mam nadzieje ze nie zostawilas tych kotow w lesie bo zdziczeja w najlepszym razie Quote
fibi:) Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 kotków które były zostawione koło lasu,to już dawno nie ma;-(.las jest spory ladnie mówiąc,szukalam ich codzień,bezskutecznie.....poza tym nie mam doświadczenia w takich rzeczach,wydaje mi się że to co mogłam to zrobiłam.pozyczyłam te klatki-łapki czy jak to się zwie.....i nic. gmina hahahahahaah dobre,u nas gminy to leją za przeproszeniem na takie wezwania i sprawy,np.w Nasielsku żyje ok.20-30 bezdomnych psów,mimo wielu próśb od mieszkanców nic z tym nie robią.jedyne co mnie pociesza to to że nie chodzą głodne,ekipa ludzi dokarmiających musi być spora bo niektóre są naprawdę tłuściutkie. poza tym ja nawet w Nsk nie mieszkam to mam jezdzić do Urzędu Miasta do Wyszkowa żeby ich błagać o zajęcie się kotami?!! po to szukam kogoś z tamtych okolic. Quote
fibi:) Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 no kotki z Wyszkowa mam już z głowy,zanczy bede się dowiadywac co i jak ale coś ruszyło.moja siostra je dokarmia,a jeden znalazł domek już. tylo niestety w Świerczach jest kolejna bida.....jade jutro poszukać tego "nowego" psa. koleżanka dała mi znać że "błąka się jakiś nowy pies,raczej młody,chyba samiec,mały długowłosy"...... Quote
supergoga Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Szukaj, fotkuj, opisuj - będziemy działać.;) Quote
fibi:) Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 ehh byłam dziś w Świerczach,nie znalazłam pieska a zwiedziłam wszystkie możliwe "dziury" w tej miejscowości. ale bede szukać dalej Quote
supergoga Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Fibi, na bazarku od Ciebie obiecałam na wątku sunieczki rozliczenie. Jeśli możesz wstaw w pierwszym poście: MarteczkaWawa - 28 zł karusiap - 8 zł Ania+Milva i Ulver - 16 zł. Od kwot wpłaconych odjęłam orientacyjnie 4 zł za przesyłki. Dzięki!!! Quote
fibi:) Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 wstawiłam, o to Ci chodzilo? a odnośnie tego nowego pieska ze Świercz-karmiłam go już dwa razy.piesek jest ładny,taki śmieszny-trochę kręcony,trochę puchaty:-) i właśnie dziś się dowiedziałam że taki jeden straszy pan dał mu kilka razy jeść-i piesek go sobie upodobał-wszędzie za nim chodzi. i jest cień nadziei że może go weżmie bo parę miesięcy temu pod kołami samochodu zginęła jego sunia którą miał 10 lat.i wyglądem bardzo przypominała naszego "pluszaka".więc narazie się wstrzymam ze zdjęciami i ogłoszeniami-dajmy panu parę dni Quote
fibi:) Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/po...ielska-140947/ zajrzyjcie proszę.... Quote
fibi:) Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 piesek rudasek naszczęscie został odnalezoiny przez właścicieli:-) Supergoga,wiem że masz teraz urwanie głowy ale jak już będziesz trochę mniej zabiegana to proszę choć o jedno zdjęcie Suzi z noewgo domku :-) ślędze losy "Twojej" suni,jak coś to mogę dorzucić parę groszy jakby byłó trzeba Quote
supergoga Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Jutro po 19.00 mam spotkanie z Suzi. Fibi, mam nadzieję, że zobaczysz swoje wymarzone fotki Suzi. Już się na to cieszę. Quote
fibi:) Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 ojej super wiadomość ;-) ;-) ciekawe co u małej Quote
supergoga Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Mała zadbana, błyszcząca sierść - i oczywiście przyjechała w asyście całej rodziny. Wszyscy poszaleli, kochają sunię ogromnie. Wcale się nie dziwię. Jest kochana. Przytyła 1 kg od czasu jak ty trafiła. Dzisiaj została zaszczepiona - to już była ostatnia szczepionka i manicure przeszła. Była cierpliwa i grzeczna. Bardzo się cieszę że ma taki odpowiedzialny bardzo, przejmujący się wszystkim, wyrozumiały i kochający dom. Może kiedyś domek tu zajrzy i coś napisze. A teraz fotki - Fibi, specjalnie dla Ciebie: Quote
fibi:) Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 ale się cieszę :-) no rzeczywiście zadbana-sierść się ładnie błyszczy. aż się serce raduje :-) Quote
Recommended Posts