Alex78 Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Witamy, witamy :) Widać profesjonalizm. Właściciel nie czekał na maila z linkiem, tylko sam znalazł wątek :) :) :) Fibi jest łagodnym psiakiem, ale od momentu, kiedy na wiosnę poszła do kojca, przestała lubić inne psy. W kojcu miała kolegę, ale chyba nie miało to znaczenia przy tym, że przestała lubić naszych pozostałych rezydentów.... Czekamy na fotki :) Quote
jamor Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [IMG]http://img88.imageshack.us/img88/2980/dsc0461.jpg[/IMG] Quote
Alex78 Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Kurde, jak ładnie wygląda na tej fotce :) Quote
Alex78 Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Tak, oglądałam cały album wczoraj przed północą :) Super :) Quote
jamor Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 na dzien dzisiejszy Fibi biega z składzie : Pele, szarik, PKS, Wyłupek, Atros, Spartakus, Redka i Nokia. Oczywiscie jak stoi w boksie to szpanuje zębami i szczeka, jak sie ją wypuści to powietrze z niej schodzi i zachowuje sie jakby miała 6 miesięcy. Zadnej agresji tylko zabawa. Zaznaczam, że Nokia to stara dupa i nie pozwala sobie na poufałości. Warczy na kazdego psa czy suke ktora chce sie z nią bawic. Fibi to szanuje i nie zaczepia. Quote
Alex78 Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Lux, zatem więcej było stresu z podróży i zmiany miejsca chyba niz w jej osobowości, na szczęście :) Quote
jamor Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Witam.Fibi zakolegowała sie juz ze wszystkimi naszymi psami. ZAdrowa jak kon. czeka na dom. Quote
Szarotka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Fibi ty koniu jeden :):) ale masz dobrze :):) Quote
Alex78 Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 jak dobrze, ze dogaduje się ze wszystkimi psiakami u nas nie każdego tolerowała mam nadzieję, że uda się szybko znaleźć dom Jamor, czy mogę wykorzystać zdjecia z twojej galerii Fibi do ogłaszania jej? Quote
agaga21 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 alex, proponuje poprosić Jenny19 o ogłoszenia. sunia na dogo raczej domku nie znajdzie Quote
Szarotka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Sorry zrobie malego offa :cool3::cool3: Grand w grudniu ma wrocic do ogolnych boksow, a to dla niego wyrok smierci, bo jest stary, bezzebny i ma problemy skorne. Brakuje 60 zl. Miejsce w hotelu juz czeka na Grandzika. [SIZE=4][B]Kazde 5 zl. robi roznice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [SIZE=2][URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/ratunku-malenki-staruszek-umiera-w-schronisku-brakuje-1-3-deklaracji-pomocy-146415/index37.html?posted=1#post13513524"]RATUNKU!!! malenki staruszek umiera w Schronisku.Brakuje 1/3 Deklaracji. POMOCY !!! - Strona 37 - Dogomania Forum[/URL][/SIZE][/B][/SIZE] Quote
Szarotka Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Zgadzam sie, nie wyglada, zeby sie ktos Fibi interesowal, a gdzie sa ciotki co Fibi maja pod opieka ????????????????:roll::roll::roll::roll::roll: Quote
agaga21 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 mało informacji, zdjęć, to i zainteresowania nie ma...szkoda suni. jednak uważam, że na dogomanii i tak domku nie znajdzie, bo tu wszyscy zapsieni. ogłoszenia by się przydały w dużej ilości. Quote
Szarotka Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 No tak, ale jak sie ciotki interesuja to i ogloszenia sie znajduja :):) Quote
Alex78 Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Wybaczcie, ale takie "ciotki się nie interesują" jest jakby trochę bolące... Mamy w lecznicy teraz 1 lekarkę na macierzyńskim, drugi kolega jest na długim, zaległym urlopie, szefowa krąży między lecznicą a domem na okrągło robiąc jakieś zabiegi a druga koleżanka jest na dyżurach, a nie od adopcji. Ja zajmuję się adopcją, ale też nie mam za wiele czasu. Pracuję na etacie w takim miejscu, że mam urwanie głowy co kilka dni i nie mam czasu nawet zajrzeć na dogo. W lecznicy jestem popołudniami na 3 godz. Jednka nie mogę w lecznicy siąść do kompa, bo od 2 tyg mamy padnięty monitor i działa tylko sprzęt w gabinecie internistycznym, ale nie mogę pisać na dogo, jak akurat lekarz wypełnia kartę klienta, prawda? Staram się umieszczać ogłoszenia o Fibi w prasie lokalnej, w necie itd. Niestety do tej pory dzwonili ludzie, którzy po usłyszeniu, że jest wykastrowana, nie ciagnęli rozmowy. Albo dzwonili panowie lekko wstawieni (tak po głosie mi sie wydawało), bo w ogłoszeniu napisaliśmy, ze sunia w typie asta, no i chcieli na łańcuch do stróżowania. To, ze Fibi jest w hotelu, nie oznacza, że sie nia nie interesujemy. Oznacza to tyle, że nie trafiliśmy na osobę, której mozemy ja dać. Już raz nam ją oddano, bo obgryzła nogi od stołu w salonie i dolne partie innych mebli. A rodzina majętna, schludna itd. Kto by pomyślał, ze tak zareagują? Niestety nie jestem jasnowidzem i nie przewidzę reakcji każdego człowieka w 100%. Udało nam sie wiele adopcji, a schronem nie jesteśmy, tylko lecznicą, która uratuje czasem jakąś bidę. Więc nie jesteśmy przeszkoleni w metodach prowadzenia rozmów przedadopcyujnych itp. Na szczęście wszystkie psy i koty, które od nas poszły do nowych domów mają sie dobrze, bo mamy kontakt z właścicielami, a niektóre zwierzaki nadal są naszymi "klientami" :) Quote
Szarotka Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Nie czuj sie dotknieta, bo to dotyczylo wszystkich innych ciotek, ktore kiedys bywaly na watku. Ta rasa sie niektorym kojarzy nie z tym z czym powinna. A z adopcjami roznie bywa od czasu do czasu psy wracaja. Pewnie lepiej, ze nie zostaly, skoro ludzie nie sa przygotowani na psa i mysla, ze to stautuetka. Quote
jamor Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 alex, nikt Ci nic nie zarzuca. przypominam tylko kolezanką o podnoszeniu wątku, za cicho tu. \i widac skutecznie . Agaga21,a kiedy zagladałas na album fibi ? jest tam ich 72 i co, zadne sie nie nadaje ? Quote
doddy Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Tu: [url]http://jamor.fotosik.pl/albumy/698793.html[/url] Quote
agaga21 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 ale urosła! czy ktoś napisze tekst do allegro? Quote
Recommended Posts