Alex78 Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 (edited) Wuniu, proszę zmień dane kontaktowe w tekstach Fibi. Nie będziemy zawalać jamorowi głowy telefonami od osób zainteresowanych sunią. Podaj proszę moje dane kontaktowe: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] dzięki Edited February 5, 2013 by Alex78 Quote
Wunia Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='Alex78']Wuniu, proszę zmień dane kontaktowe w tekstach Fibi. Nie będziemy zawalać jamorowi głowy telefonami od osób zainteresowanych sunią. Podaj proszę moje dane kontaktowe: tel. 607446668 [email][email protected][/email] dzięki[/QUOTE] Dobrze, ale Jamor się zgodził ;) pytałam ... Quote
Wunia Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Alex bardzo Cię proszę wstaw w poście #1 miejsce na rozliczenia. Deklarowała wpłatę jednorazową Ra_dunia? Doszło? Ja wysyłałam 12,50 na wyróżnienie allegro, też tam powinno to się znaleźć, poza tym link do allegro i późniejszych ogłoszeń, też w tym poście powinien być ... Quote
Wunia Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='Alex78']tel. 607446668 [email][email protected][/email]dzięki[/QUOTE] zrobione ;) Quote
Alex78 Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1048741390[/url] zrobiłam samodzielne allegro dla Fibi nie mam "psiego" szablonu, więc wykorzystałam ogólny z allegro Quote
Alex78 Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 [quote name='Wunia']Alex bardzo Cię proszę wstaw w poście #1 miejsce na rozliczenia. Deklarowała wpłatę jednorazową Ra_dunia? Doszło? Ja wysyłałam 12,50 na wyróżnienie allegro, też tam powinno to się znaleźć, poza tym link do allegro i późniejszych ogłoszeń, też w tym poście powinien być ...[/QUOTE] Tzn mam napisać "Rozliczenie wpłat" tak? No to juz wstawiam. Niestety nic nie doszło jeszcze na fibi. Ja dzisiaj zrobiłam allegro podświetlone. Quote
Wunia Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='Alex78'][url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1048741390[/url] zrobiłam samodzielne allegro dla Fibi nie mam "psiego" szablonu, więc wykorzystałam ogólny z allegro[/QUOTE] [quote name='Alex78']Tzn mam napisać "Rozliczenie wpłat" tak? No to juz wstawiam. Niestety nic nie doszło jeszcze na fibi. Ja dzisiaj zrobiłam allegro podświetlone.[/QUOTE] allegro fajne ;) zaraz się przypomnę Cioci Ra_duni w sprawie jednorazóweczki ;) Quote
Alex78 Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Fibi jest śliczna, a jej niszczycielskie zapedy na pewno ustałyby w odpowiednim, stałym domku i z dobrym, cierpliwym właścicielem :) Quote
Wunia Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 napisałam petycję o ogłoszenia do paulina_mickey i do mojej ukofanej niezastąpionej Cioci Piromanki ... Quote
Alex78 Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 dzięki Ja w 1-wszym poście wpisałam koszty. O ile dobrze policzyłam to prawie 3 tys wyniósł wł. lecznicy hotelik oraz szczepienie i sterylizacja. Nie liczyłam utrzymania u nas w lecznicy przez kilka m-cy jej pobytu, bo nawet nie wiedziałabym jak to policzyć, ale o juz nieistotne. Quote
Wunia Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 no i super, teraz wszystko jasne ;) a wysyłałaś PW z numerem konta do Ra_duni? Ja też poproszę ;) Quote
Alex78 Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Tak, wysłałam. Ale moze ma inne wydatki. Zrozumiałe. Juz tobie wysyłam. Quote
Wunia Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='Alex78']Juz tobie wysyłam.[/QUOTE] wiem ... zaginęło w akcji ... :oops::oops: Quote
Alex78 Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 My w ogóle mamy w lecznicy puszeczkę na Fibi wystawioną. Coś już do niej "grubszego" wpadło. Musimy sprawdzić i podliczyć. Napisze o tym na dogo. Klienci czasem wrzucają resztę wydawaną z wpłat za uslugi, albo dodatkowy indywidualny datek... Quote
Alex78 Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 [quote name='Wunia']poleciało ode mnie 50,oo ;)[/QUOTE] Thaaank youuuu :) Jak dojdzie, dam znać i wpiszę w 1. poście. następnie wypłace z bankomatu i zaniosę do lecznicy do "skarbca" :) Quote
Wunia Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='Alex78']My w ogóle mamy w lecznicy puszeczkę na Fibi wystawioną. Coś już do niej "grubszego" wpadło. Musimy sprawdzić i podliczyć. Napisze o tym na dogo. Klienci czasem wrzucają resztę wydawaną z wpłat za uslugi, albo dodatkowy indywidualny datek...[/QUOTE] no, to rewelacja ;) Jak widać, że jest pomoc to jest to bardzo motywujące ... dobre wiadomości niezbędne ;) [quote name='Alex78']Thaaank youuuu :) Jak dojdzie, dam znać i wpiszę w 1. poście. następnie wypłace z bankomatu i zaniosę do lecznicy do "skarbca" :)[/QUOTE] ok, ok ... Quote
kamilawa Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Zabieram się za ogłoszonka dla cudnej Fibi. Jak to możliwe, że takie cudo jeszcze jest bez domku? Quote
Wunia Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='kamilawa']Zabieram się za ogłoszonka dla cudnej Fibi. Jak to możliwe, że takie cudo jeszcze jest bez domku?[/QUOTE] Dziękuję Ci Kamiluś ;) Quote
kamilawa Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='Wunia']Dziękuję Ci Kamiluś ;)[/QUOTE] Nie ma za co, jak widze tak cudne asteczki to mi się ryczeć chce. Moja ukochana rasa, a tyle tych biedaków teraz... Mam nadzieję, że niunia śmignie szybko do dobrego domku. Jak na razie mała jest na /na obecną chwilę, ciągle pracuję/: * ale.gratka.pl * ojej.pl * pineska.pl * animalia.pl * gumtree.pl * eoferty.com.pl * cafeanimal.pl * giedlaogloszen.pl Później dorobię, obiecuję. Quote
Ra_dunia Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 ufff... jestem, jestem... konto mam ;) pamiętam. Na pewno coś wpadnie :) Ostatnio zalatana dosłownie byłam. Ale obietnicy na 200% dotrzymam. A czy allegro Fibi nie robiła Agaga?? Quote
Wunia Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 tak robiła i jest, ale zaraz nie będzie ... Do góry śliczna lecimy :D Quote
Alex78 Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Tak agaga robiła allegro dla Fibi, ale ja zrobiłam kolejne, bo dziewczyna ma tyle astów na głowie, że czas ja odciążyć. Dzieki za ogłoszenia kamilawa. Dotarły do mnie na e-mail linki do potwierdzeń, więc poklikałam dziś rano. Quote
Recommended Posts