Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alex78']Wuniu, proszę zmień dane kontaktowe w tekstach Fibi. Nie będziemy zawalać jamorowi głowy telefonami od osób zainteresowanych sunią.
Podaj proszę moje dane kontaktowe:

tel. 607446668
[email][email protected][/email]

dzięki[/QUOTE]
Dobrze, ale Jamor się zgodził ;) pytałam ...

Posted

Alex bardzo Cię proszę wstaw w poście #1 miejsce na rozliczenia. Deklarowała wpłatę jednorazową Ra_dunia? Doszło? Ja wysyłałam 12,50 na wyróżnienie allegro, też tam powinno to się znaleźć, poza tym link do allegro i późniejszych ogłoszeń, też w tym poście powinien być ...

Posted

[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1048741390[/url]

zrobiłam samodzielne allegro dla Fibi
nie mam "psiego" szablonu, więc wykorzystałam ogólny z allegro

Posted

[quote name='Wunia']Alex bardzo Cię proszę wstaw w poście #1 miejsce na rozliczenia. Deklarowała wpłatę jednorazową Ra_dunia? Doszło? Ja wysyłałam 12,50 na wyróżnienie allegro, też tam powinno to się znaleźć, poza tym link do allegro i późniejszych ogłoszeń, też w tym poście powinien być ...[/QUOTE]

Tzn mam napisać "Rozliczenie wpłat" tak?
No to juz wstawiam.

Niestety nic nie doszło jeszcze na fibi. Ja dzisiaj zrobiłam allegro podświetlone.

Posted

[quote name='Alex78'][url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1048741390[/url]
zrobiłam samodzielne allegro dla Fibi
nie mam "psiego" szablonu, więc wykorzystałam ogólny z allegro[/QUOTE]
[quote name='Alex78']Tzn mam napisać "Rozliczenie wpłat" tak?
No to juz wstawiam.
Niestety nic nie doszło jeszcze na fibi. Ja dzisiaj zrobiłam allegro podświetlone.[/QUOTE]
allegro fajne ;)
zaraz się przypomnę Cioci Ra_duni w sprawie jednorazóweczki ;)

Posted

dzięki

Ja w 1-wszym poście wpisałam koszty. O ile dobrze policzyłam to prawie 3 tys wyniósł wł. lecznicy hotelik oraz szczepienie i sterylizacja. Nie liczyłam utrzymania u nas w lecznicy przez kilka m-cy jej pobytu, bo nawet nie wiedziałabym jak to policzyć, ale o juz nieistotne.

Posted

My w ogóle mamy w lecznicy puszeczkę na Fibi wystawioną. Coś już do niej "grubszego" wpadło. Musimy sprawdzić i podliczyć. Napisze o tym na dogo.
Klienci czasem wrzucają resztę wydawaną z wpłat za uslugi, albo dodatkowy indywidualny datek...

Posted

[quote name='Wunia']poleciało ode mnie 50,oo ;)[/QUOTE]

Thaaank youuuu :)
Jak dojdzie, dam znać i wpiszę w 1. poście. następnie wypłace z bankomatu i zaniosę do lecznicy do "skarbca" :)

Posted

[quote name='Alex78']My w ogóle mamy w lecznicy puszeczkę na Fibi wystawioną. Coś już do niej "grubszego" wpadło. Musimy sprawdzić i podliczyć. Napisze o tym na dogo.
Klienci czasem wrzucają resztę wydawaną z wpłat za uslugi, albo dodatkowy indywidualny datek...[/QUOTE]
no, to rewelacja ;) Jak widać, że jest pomoc to jest to bardzo motywujące ... dobre wiadomości niezbędne ;)
[quote name='Alex78']Thaaank youuuu :)
Jak dojdzie, dam znać i wpiszę w 1. poście. następnie wypłace z bankomatu i zaniosę do lecznicy do "skarbca" :)[/QUOTE]
ok, ok ...

Posted

[quote name='kamilawa']Zabieram się za ogłoszonka dla cudnej Fibi.
Jak to możliwe, że takie cudo jeszcze jest bez domku?[/QUOTE]
Dziękuję Ci Kamiluś ;)

Posted

[quote name='Wunia']Dziękuję Ci Kamiluś ;)[/QUOTE]
Nie ma za co, jak widze tak cudne asteczki to mi się ryczeć chce. Moja ukochana rasa, a tyle tych biedaków teraz... Mam nadzieję, że niunia śmignie szybko do dobrego domku.

Jak na razie mała jest na /na obecną chwilę, ciągle pracuję/:
* ale.gratka.pl
* ojej.pl
* pineska.pl
* animalia.pl
* gumtree.pl
* eoferty.com.pl
* cafeanimal.pl
* giedlaogloszen.pl

Później dorobię, obiecuję.

Posted

ufff...
jestem, jestem...
konto mam ;) pamiętam. Na pewno coś wpadnie :) Ostatnio zalatana dosłownie byłam. Ale obietnicy na 200% dotrzymam.
A czy allegro Fibi nie robiła Agaga??

Posted

Tak agaga robiła allegro dla Fibi, ale ja zrobiłam kolejne, bo dziewczyna ma tyle astów na głowie, że czas ja odciążyć.
Dzieki za ogłoszenia kamilawa. Dotarły do mnie na e-mail linki do potwierdzeń, więc poklikałam dziś rano.