Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pani zamilkla na dobre; wysle jej jeszcze jednego maila, ale raczej nie licze na odpowiedz; w ogloszeniach mozna podawac moj numer telefonu i adres mailowy; mirka jest na stronie eli z palucha wiec moze tez numer eli na wszelki wypadek: 503 069 502; ela planuje mala wysterylizowac, zaszczepic i zachipowac, ale na to trzeba pieniedzy, a nie ma skad wziac; zrobilabym jakis bazarek moze, ale mam problemy z wstawianiem zdjec bo lacze mam slabiutkie :cool1:; poza tym czas mam tylko w weekendy a wtedy z kolei kaja555 ktora zawsze mi pomaga nie ma dostepu do netu; trudno by bylo skoordynowac zalozenie watku bazarkowego i wklejenie zdjec w mozliwie tym samym czasie; jeszcze cos pomysle; dziekuje wam za podrzucanie mireczki :loveu:

Posted

kaja czy doszly nowe zdjecia mireczki? jesli mozesz to wrzuc je do pierwszego postu, zeby byly od razu widoczne;
rano jak sprawdzalam poczte z pracy to nic nie bylo od tej pani, teraz nie moge sie polaczyc ze skrzynka - cholery mozna dostac :mad: