Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja tam się jej nie boję, ona się boi mnie :diabloti: Jedno moje słowo i już się oddala naprędce tam gdzie jej nie mogę dosięgnąć :diabloti: Jak widzę, że się sadzi na Jadźkę, to starczy "spróbuj" i już jej przechodzi :eviltong:

Posted

[quote name='zerduszko']Skąd mam wiedzieć jak ich nie czytam :lol: Ale wiem co piszą o psach i jakie to PIERDOŁY :D[/QUOTE]

ehhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bo ja bardzo ciekawam ejstem;) ale ja czytac nie bede bo ja sie nie znam i mi pewnie... namiesza w głowie;)

Posted

[quote name='Fides79']kurde, sodomia i gomoria u Ciebie z tymi kotami :crazyeye::evil_lol:[/QUOTE]
To oczywista oczywistość jeszcza nie koniec zabawy :P

To, że Adi jest zwarta i gotowa do fajterki da się wytłumaczyć. Ostatnio jej zginęły dzieci, dwójka, tu nowy, dziś kolejne "płaczące". No nic tylko ratować trzeba i życie narażać. Jadzia też - chce się z nowym bawić, jak z Felkiem, a mamuśka bęcki za to chce jej spuszczać. No obie głupieją i mają prawo. Ale, ale... najcięższe i najbardziej niezrozumiałe są relacje miedzy tym przyniesionym w czwartek, a tymi dziś. Otóż on je leje! Niecałe 3 dni się nie widziały. Adi nie chce przyjąć kolejnych, jak jej obecny synalek je przegania. Zachłanny, jak to chłop. A jeszcze jeden ma dojść... to już chyba go w szafie zamknę :D

Posted

[quote name='zerduszko']Nie wiem, ale korzystam :D Ale to jest nic, bo od 1 nadchodzącego miesiąca Damian będzie musiał się zająć wszystkimi przez kilka dni :lol:[/QUOTE]

ale będzie miał wesoło :D

Posted

I rzekłam "kochajcie się" :diabloti:

[IMG]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Jagoda/Rodzinka003.jpg[/IMG]

[IMG]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Jagoda/Rodzinka004.jpg[/IMG]

Posted

Przy cycu wszystkie takie grzeczne ;)

Jadźka to jest leń! Adi chodzi koło dzieci aż miło, a toto na 5 minut. Po pańci :lol:

Nie umiemy złapać tego malucha ostatniego :( Nawet adi dziś była na wabika :(