Saththa Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='zerduszko']Znaczy ona broni kociaków atakując nas. Uwiesiła mi się na nodze :D[/QUOTE] Przed swoimi broni? Nie dobrze... Quote
malawaszka Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 oooo ja pitole... masakra - ja się boję jak koty tak robią... kocica mojej siostry rzuciła się kiedyś na mnie bo porwałam na ręce Lunę, którą ona chciała zabić :evil_lol: Quote
zerduszko Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Ja tam się jej nie boję, ona się boi mnie :diabloti: Jedno moje słowo i już się oddala naprędce tam gdzie jej nie mogę dosięgnąć :diabloti: Jak widzę, że się sadzi na Jadźkę, to starczy "spróbuj" i już jej przechodzi :eviltong: Quote
malawaszka Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 no to twarda jesteś, przyjedź ustawić potwory mojej siostry :D chociaż na szczęście spuściły z tonu bo moja Joga im regularnie manto spuszcza :crazyeye: Quote
zerduszko Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Nie wiem jak to jest, ale te je... kochane koty się mnie bardziej słuchają niż psy. Pewnie dlatemu, ze mam umysł nieskażony głupotami z nowomodnych książeczek o kotach :eviltong: Quote
malawaszka Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 hahaha a pisałaś to na miau? :roflt: Quote
zerduszko Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Skąd mam wiedzieć jak ich nie czytam :lol: Ale wiem co piszą o psach i jakie to PIERDOŁY :D Quote
Fides79 Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 kurde, sodomia i gomoria u Ciebie z tymi kotami :crazyeye::evil_lol: Quote
Saththa Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='zerduszko']Skąd mam wiedzieć jak ich nie czytam :lol: Ale wiem co piszą o psach i jakie to PIERDOŁY :D[/QUOTE] ehhhhhhhhhhhhhhhhhhh bo ja bardzo ciekawam ejstem;) ale ja czytac nie bede bo ja sie nie znam i mi pewnie... namiesza w głowie;) Quote
zerduszko Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='Fides79']kurde, sodomia i gomoria u Ciebie z tymi kotami :crazyeye::evil_lol:[/QUOTE] To oczywista oczywistość jeszcza nie koniec zabawy :P To, że Adi jest zwarta i gotowa do fajterki da się wytłumaczyć. Ostatnio jej zginęły dzieci, dwójka, tu nowy, dziś kolejne "płaczące". No nic tylko ratować trzeba i życie narażać. Jadzia też - chce się z nowym bawić, jak z Felkiem, a mamuśka bęcki za to chce jej spuszczać. No obie głupieją i mają prawo. Ale, ale... najcięższe i najbardziej niezrozumiałe są relacje miedzy tym przyniesionym w czwartek, a tymi dziś. Otóż on je leje! Niecałe 3 dni się nie widziały. Adi nie chce przyjąć kolejnych, jak jej obecny synalek je przegania. Zachłanny, jak to chłop. A jeszcze jeden ma dojść... to już chyba go w szafie zamknę :D Quote
malawaszka Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 a propos chłopów - wysłałaś Damiana na księzyc czy jak, że tak szalejesz z kotami? :lol: Quote
wilczy zew Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='malawaszka']a propos chłopów - wysłałaś Damiana na księzyc czy jak, że tak szalejesz z kotami? :lol:[/QUOTE] siedzi w piwnicy :lol: Quote
zerduszko Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Nie wiem, ale korzystam :D Ale to jest nic, bo od 1 nadchodzącego miesiąca Damian będzie musiał się zająć wszystkimi przez kilka dni :lol: Quote
wilczy zew Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='zerduszko']Nie wiem, ale korzystam :D Ale to jest nic, bo od 1 nadchodzącego miesiąca Damian będzie musiał się zająć wszystkimi przez kilka dni :lol:[/QUOTE] ale będzie miał wesoło :D Quote
zerduszko Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Wie, wie. Już się zastanawiał co z Lizka zrobić i dalej pozwala na kociaki. Może sie łudzi, że znajda domy :lol: Quote
zerduszko Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 I rzekłam "kochajcie się" :diabloti: [IMG]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Jagoda/Rodzinka003.jpg[/IMG] [IMG]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Jagoda/Rodzinka004.jpg[/IMG] Quote
malawaszka Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 hahaha no nie mogę i cyca ciągną :mdleje: Quote
Margi Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Ja nie wiem jak Ty to robisz,że ona takie grzeczne,no i cyca zaraz sobie organizują.:lol: Quote
zerduszko Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Przy cycu wszystkie takie grzeczne ;) Jadźka to jest leń! Adi chodzi koło dzieci aż miło, a toto na 5 minut. Po pańci :lol: Nie umiemy złapać tego malucha ostatniego :( Nawet adi dziś była na wabika :( Quote
Saththa Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 A moze malucha na malucha? na zabwe? ja to sie nie znam... a Wy pewnie to wypróbowaliście/łyście eh Quote
Recommended Posts