zerduszko Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Może Sandra coś poradzi i powie jak się pączków pozbyć :lol: Quote
malawaszka Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 zerduszko napisał(a):Może Sandra coś poradzi i powie jak się pączków pozbyć :lol: o weź... lepiej nie... Sandra obdarła matkę pączkującą ze skóry :mdleje: Quote
malawaszka Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 zerduszko napisał(a):i zasypała ziemia :lol: nooo masakra.... ja mam zbyt obrazową wyobraźnię :shock: Quote
zerduszko Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Powiem Wam, że już nie wyrabiam i jestem zdolna do wszystkiego :lol: sandra dawaj! Jutro rano idę łapać Adolfa na kastrację, trzymcie kciuki żebym wyszła z tego cało :diabloti: Imię ma nie bez kozery :evil_lol: Fajfusy już 2 dni wysyłają do mnie klatkę łapkę i wysłać nie mogą, a zabiegi mamy poumawiane. Wrrrr :angryy: Quote
wilczy zew Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Zerduszko,bądź dzielna i miej dobry refleks! Quote
malawaszka Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 zerduszko napisał(a):A po co mi refleks? ;) musisz być szybsza od kota jak Ci klatki łapki na czas nie dowiezą :roflt: Quote
wilczy zew Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 zerduszko napisał(a):A po co mi refleks? ;) aby ujść z życiem :) Quote
Saththa Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Nie jestem przekonana czy moja wersja pozbycia się babli w przypadku kotów ma sens... tj w sumie... wiecie co mówią? Uspić wsyztsko niech to będzie towar deficytowy... Dla elity... i to mój sposób "na kaktusa" może wywołać ;roll: a raczej nie o to nam chodzi... nie po trupach do celu... Quote
wilczy zew Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 elita też ma w głowie pokopane... Quote
zerduszko Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 wilczy zew napisał(a):aby ujść z życiem :) No to raczej siły, żeby tego dupka wpakować do transportera ;) Jadzia lata po domu z piłką w zębach i miauczy. Wszyscy tęsknimy za Felkiem :( Quote
zerduszko Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Adi go powąchała pod ogonem i odrzuciła :/ A on się tak do niej garnie. Quote
wilczy zew Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 ciekawe dlaczego Felka przyjęła a tego nie chce? Quote
zerduszko Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Była po sterylce aborcyjnej, pewni hormony grały. Melduję, że bez uszczerbku na zdrowiu - Adolf złapany :lol: Wstałam w tym celu o 5.30 :crazyeye: Watro było, bo załapały się jeszcze dwa kocury :razz: Kochany kot z niego, ale głupi. Wzięłam go na ręce i tak próbowałam wsadzić do transportera, ale się wyrwał. Mimo to dał się obłaskawić drugi raz, ale tym razem chwyciłam lepiej :evil_lol: Przyszła klatka łapka - drzyjcie koty rybnickie :diabloti: Quote
zerduszko Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Gdyby ktoś chciał wiedzieć czemu mi tak Adolf leży, daję foto :D Jest to kot oswojony, który lat temu z 5 został wywalony pod blok, w którym mieszkał. Jego ludzie pewnie go widują czasem, bo on się nie boi i chadza jak król po chodnikach. Jak mogą z tym żyć? Podłość po prostu. Chciałabym go zabrać na zimę do domu, ale .... Adi się trza pozbyć. Quote
malawaszka Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 ach co tam... w końcu to tylko kot... kolejny i kolejny i będą następne... Quote
zerduszko Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 malawaszka napisał(a):ach co tam... w końcu to tylko kot... kolejny i kolejny i będą następne... Ano, to tylko kot. Fajny był, ale się znudził i zaczął śmierdzieć. Quote
WATACHA Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Powodzenia,wtrwałości i siły w tym wszystkim życzę Quote
wilczy zew Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 właśnie zaglądnęłam aby wiedzieć czy żyjesz, brawo :buzi: o byłych właścicielach się nie wypowiem...:angryy: Quote
zerduszko Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Klatkę łapkę chyba mogę sobie w dupę wsadzić :mad: Biednemu zawsze wiatr w oczy, wrrr. No i Adi się ogarnęła, bawi dziecko ;) Quote
Recommended Posts