zerduszko Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Która? ;) Brakuje mi Was na miau... pisze sobie sama ze sobą :shake: Quote
Saththa Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 zerduszko napisał(a):Która? ;) Brakuje mi Was na miau... pisze sobie sama ze sobą :shake: Chyba ta o której pisałaś ze sie zle po steryl;ce czuje. Quote
zerduszko Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Pisz tu... nie chce mi się. Tam pisze, bo bazarki. Utonę inaczej w długach :/ Ta co miała sterylkę, to nie żyje. Druga chce wyjśc przez pręty z klatki. No dziki dzik i nie wiem co z nią będzie, czy uda nam się ją złapać. Quote
wilczy zew Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 zerduszko napisał(a):Pisz tu... nie chce mi się. Tam pisze, bo bazarki. Utonę inaczej w długach :/ Ta co miała sterylkę, to nie żyje. Druga chce wyjśc przez pręty z klatki. No dziki dzik i nie wiem co z nią będzie, czy uda nam się ją złapać. zgubiłam się,chce wyjść z klatki a chcecie ją łapać? Quote
WATACHA Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 [quote name='zerduszko']Chciałam dobrze, wyszło jak zwykle :( Chciałam wyłapać koty z mojego osiedla, posterylizować... Po 5 łapanki, bo koty o tej jedzą. Złapana kotka miała ropomacicze i wkrótce po zabiegu umarła :( Druga też jest w ciężkim stanie, nie nadaje się do zabiegu na razie. Ciekawe czy przeżyje... Rodzić mają siły. Ech :( ta................ Quote
zerduszko Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Ta druga chce wyjść z klatki, panikuje trochę. Kiepsko to wygląda, chyba się kacja posypie. Wilczy musimy ja złapać do transportera, bo w klatce, do auta nie wsadzimy. Quote
Saththa Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 zerduszko napisał(a):Pisz tu... nie chce mi się. Tam pisze, bo bazarki. Utonę inaczej w długach :/ Ta co miała sterylkę, to nie żyje. Druga chce wyjśc przez pręty z klatki. No dziki dzik i nie wiem co z nią będzie, czy uda nam się ją złapać. Nie toń!...... Quote
zerduszko Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Już utonęłam :/ Kotostwory jedne! Sadie była dziś u Aguchy i została obciachana zgodnie z życzeniem mojej mamy. Agucha ma zdjęcia :P Quote
wieso Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 a ona te zdjecia zatrzyma dla siebie ?zerduszko napisał(a):Już utonęłam :/ Kotostwory jedne! Sadie była dziś u Aguchy i została obciachana zgodnie z życzeniem mojej mamy. Agucha ma zdjęcia :P Quote
wieso Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 a kiedy, bo zaraz ide spac, juz lezymy....zerduszko napisał(a):Mam nadzieję, że cos pokaże :D Quote
Agucha Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 zerduszko napisał(a):Już utonęłam :/ Kotostwory jedne! Sadie była dziś u Aguchy i została obciachana zgodnie z życzeniem mojej mamy. Agucha ma zdjęcia :P wieso napisał(a):a ona te zdjecia zatrzyma dla siebie ? malawaszka napisał(a):ciekawam jak wygląda zerduszko napisał(a):Mam nadzieję, że cos pokaże :D wieso napisał(a):a kiedy, bo zaraz ide spac, juz lezymy.... I znów się będą nabijać z mojej (i mamy Kamilowej :diabloti: ) fantazji...? pffff Quote
zerduszko Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Agucha napisał(a):I znów się będą nabijać z mojej (i mamy Kamilowej :diabloti: ) fantazji...? pffff Cóż.... jak się nie znają, niech się nabijają :D Dawaj! Quote
Agucha Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 zerduszko napisał(a):Cóż.... jak się nie znają, niech się nabijają :D Dawaj! Przewalam właśnie. Zaraz zobaczę czy cokolwiek się nadaje :) Quote
WATACHA Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='Agucha']Przewalam właśnie. Zaraz zobaczę czy cokolwiek się nadaje :) A to aż tak źle hi,hi,hi? Quote
zerduszko Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Boska jest :D Głowy nie widać, ale zrobię jej lepsze foto :D Kubuś puchatek ;) Quote
Agucha Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 zerduszko napisał(a):Boska jest :D Głowy nie widać, ale zrobię jej lepsze foto :D Kubuś puchatek ;) Widziałaś jak to można jej było głowę zrobić :) Jakieś jedno wyszperałam i dokleiłam pod poprzednim zdjęciem :lol: Quote
zerduszko Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Na żywo wygląda lepiej głowa. Choc ja bym jej ogoliła brodę :lol: Sesese ;) Quote
Agucha Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 zerduszko napisał(a):Na żywo wygląda lepiej głowa. I ja tak uważam :) zerduszko napisał(a):Choc ja bym jej ogoliła brodę :lol: Sesese ;) Prrr szalona! :lol: Następnym razem jak Mamę przekabacisz :eviltong: Quote
zerduszko Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Agucha napisał(a):Prrr szalona! :lol: Następnym razem jak Mamę przekabacisz :eviltong: Będzie trudno, ale sama pomyśl - fajnie by wyglądała :D Quote
Recommended Posts