Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pisz tu... nie chce mi się. Tam pisze, bo bazarki. Utonę inaczej w długach :/

Ta co miała sterylkę, to nie żyje. Druga chce wyjśc przez pręty z klatki. No dziki dzik i nie wiem co z nią będzie, czy uda nam się ją złapać.

Posted

[quote name='zerduszko']Pisz tu... nie chce mi się. Tam pisze, bo bazarki. Utonę inaczej w długach :/

Ta co miała sterylkę, to nie żyje. Druga chce wyjśc przez pręty z klatki. No dziki dzik i nie wiem co z nią będzie, czy uda nam się ją złapać.[/QUOTE]

zgubiłam się,chce wyjść z klatki a chcecie ją łapać?

Posted

[quote name='zerduszko']Chciałam dobrze, wyszło jak zwykle :( Chciałam wyłapać koty z mojego osiedla, posterylizować... Po 5 łapanki, bo koty o tej jedzą. Złapana kotka miała ropomacicze i wkrótce po zabiegu umarła :(
[B]Druga też jest w ciężkim stanie, nie nadaje się do zabiegu na razie. Ciekawe czy przeżyje[/B]...
Rodzić mają siły. Ech :([/QUOTE]

ta................

Posted

[quote name='zerduszko']Pisz tu... nie chce mi się. Tam pisze, bo bazarki. Utonę inaczej w długach :/

Ta co miała sterylkę, to nie żyje. Druga chce wyjśc przez pręty z klatki. No dziki dzik i nie wiem co z nią będzie, czy uda nam się ją złapać.[/QUOTE]

Nie toń!......

Posted

a ona te zdjecia zatrzyma dla siebie ?[quote name='zerduszko']Już utonęłam :/ Kotostwory jedne!

Sadie była dziś u Aguchy i została obciachana zgodnie z życzeniem mojej mamy. Agucha ma zdjęcia :P[/QUOTE]

Posted

[quote name='zerduszko']Już utonęłam :/ Kotostwory jedne!

Sadie była dziś u Aguchy i została obciachana zgodnie z życzeniem mojej mamy. Agucha ma zdjęcia :P[/QUOTE]

[quote name='wieso']a ona te zdjecia zatrzyma dla siebie ?[/QUOTE]

[quote name='malawaszka']ciekawam jak wygląda[/QUOTE]

[quote name='zerduszko']Mam nadzieję, że cos pokaże :D[/QUOTE]

[quote name='wieso']a kiedy, bo zaraz ide spac, juz lezymy....[/QUOTE]

I znów się będą nabijać z mojej (i mamy Kamilowej :diabloti: ) fantazji...? pffff

Posted

[quote name='Agucha']Przewalam właśnie. [COLOR=#ff0000]Zaraz zobaczę czy cokolwiek się nadaje[/COLOR] :)[/QUOTE]

A to aż tak źle hi,hi,hi?

Posted (edited)

[IMG]http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/377240_460371373997373_1059241160_n.jpg[/IMG]

[img]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/396138_460374777330366_1798099218_n.jpg[/img]

Edited by Agucha
Posted

[quote name='zerduszko']Boska jest :D Głowy nie widać, ale zrobię jej lepsze foto :D Kubuś puchatek ;)[/QUOTE]

Widziałaś jak to można jej było głowę zrobić :)
Jakieś jedno wyszperałam i dokleiłam pod poprzednim zdjęciem :lol:

Posted

[quote name='zerduszko']Na żywo wygląda lepiej głowa.[/QUOTE]
I ja tak uważam :)

[quote name='zerduszko']Choc ja bym jej ogoliła brodę :lol: Sesese ;)[/QUOTE]
Prrr szalona! :lol:
Następnym razem jak Mamę przekabacisz :eviltong: