zerduszko Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Która? ;) Brakuje mi Was na miau... pisze sobie sama ze sobą :shake: Quote
Saththa Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 [quote name='zerduszko']Która? ;) Brakuje mi Was na miau... pisze sobie sama ze sobą :shake:[/QUOTE] Chyba ta o której pisałaś ze sie zle po steryl;ce czuje. Quote
zerduszko Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Pisz tu... nie chce mi się. Tam pisze, bo bazarki. Utonę inaczej w długach :/ Ta co miała sterylkę, to nie żyje. Druga chce wyjśc przez pręty z klatki. No dziki dzik i nie wiem co z nią będzie, czy uda nam się ją złapać. Quote
wilczy zew Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 [quote name='zerduszko']Pisz tu... nie chce mi się. Tam pisze, bo bazarki. Utonę inaczej w długach :/ Ta co miała sterylkę, to nie żyje. Druga chce wyjśc przez pręty z klatki. No dziki dzik i nie wiem co z nią będzie, czy uda nam się ją złapać.[/QUOTE] zgubiłam się,chce wyjść z klatki a chcecie ją łapać? Quote
WATACHA Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 [quote name='zerduszko']Chciałam dobrze, wyszło jak zwykle :( Chciałam wyłapać koty z mojego osiedla, posterylizować... Po 5 łapanki, bo koty o tej jedzą. Złapana kotka miała ropomacicze i wkrótce po zabiegu umarła :( [B]Druga też jest w ciężkim stanie, nie nadaje się do zabiegu na razie. Ciekawe czy przeżyje[/B]... Rodzić mają siły. Ech :([/QUOTE] ta................ Quote
zerduszko Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Ta druga chce wyjść z klatki, panikuje trochę. Kiepsko to wygląda, chyba się kacja posypie. Wilczy musimy ja złapać do transportera, bo w klatce, do auta nie wsadzimy. Quote
Saththa Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 [quote name='zerduszko']Pisz tu... nie chce mi się. Tam pisze, bo bazarki. Utonę inaczej w długach :/ Ta co miała sterylkę, to nie żyje. Druga chce wyjśc przez pręty z klatki. No dziki dzik i nie wiem co z nią będzie, czy uda nam się ją złapać.[/QUOTE] Nie toń!...... Quote
zerduszko Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Już utonęłam :/ Kotostwory jedne! Sadie była dziś u Aguchy i została obciachana zgodnie z życzeniem mojej mamy. Agucha ma zdjęcia :P Quote
wieso Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 a ona te zdjecia zatrzyma dla siebie ?[quote name='zerduszko']Już utonęłam :/ Kotostwory jedne! Sadie była dziś u Aguchy i została obciachana zgodnie z życzeniem mojej mamy. Agucha ma zdjęcia :P[/QUOTE] Quote
wieso Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 a kiedy, bo zaraz ide spac, juz lezymy....[quote name='zerduszko']Mam nadzieję, że cos pokaże :D[/QUOTE] Quote
Agucha Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='zerduszko']Już utonęłam :/ Kotostwory jedne! Sadie była dziś u Aguchy i została obciachana zgodnie z życzeniem mojej mamy. Agucha ma zdjęcia :P[/QUOTE] [quote name='wieso']a ona te zdjecia zatrzyma dla siebie ?[/QUOTE] [quote name='malawaszka']ciekawam jak wygląda[/QUOTE] [quote name='zerduszko']Mam nadzieję, że cos pokaże :D[/QUOTE] [quote name='wieso']a kiedy, bo zaraz ide spac, juz lezymy....[/QUOTE] I znów się będą nabijać z mojej (i mamy Kamilowej :diabloti: ) fantazji...? pffff Quote
zerduszko Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='Agucha']I znów się będą nabijać z mojej (i mamy Kamilowej :diabloti: ) fantazji...? pffff[/QUOTE] Cóż.... jak się nie znają, niech się nabijają :D Dawaj! Quote
Agucha Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='zerduszko']Cóż.... jak się nie znają, niech się nabijają :D Dawaj![/QUOTE] Przewalam właśnie. Zaraz zobaczę czy cokolwiek się nadaje :) Quote
WATACHA Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='Agucha']Przewalam właśnie. [COLOR=#ff0000]Zaraz zobaczę czy cokolwiek się nadaje[/COLOR] :)[/QUOTE] A to aż tak źle hi,hi,hi? Quote
Agucha Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 (edited) [IMG]http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/377240_460371373997373_1059241160_n.jpg[/IMG] [img]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/396138_460374777330366_1798099218_n.jpg[/img] Edited August 31, 2012 by Agucha Quote
zerduszko Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Boska jest :D Głowy nie widać, ale zrobię jej lepsze foto :D Kubuś puchatek ;) Quote
Agucha Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='zerduszko']Boska jest :D Głowy nie widać, ale zrobię jej lepsze foto :D Kubuś puchatek ;)[/QUOTE] Widziałaś jak to można jej było głowę zrobić :) Jakieś jedno wyszperałam i dokleiłam pod poprzednim zdjęciem :lol: Quote
zerduszko Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Na żywo wygląda lepiej głowa. Choc ja bym jej ogoliła brodę :lol: Sesese ;) Quote
Agucha Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='zerduszko']Na żywo wygląda lepiej głowa.[/QUOTE] I ja tak uważam :) [quote name='zerduszko']Choc ja bym jej ogoliła brodę :lol: Sesese ;)[/QUOTE] Prrr szalona! :lol: Następnym razem jak Mamę przekabacisz :eviltong: Quote
zerduszko Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='Agucha']Prrr szalona! :lol: Następnym razem jak Mamę przekabacisz :eviltong:[/QUOTE] Będzie trudno, ale sama pomyśl - fajnie by wyglądała :D Quote
Recommended Posts