Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wilczy zew napisał(a):
nie dotykanie jest istotne u ssaków-węch ale najlepiej nie ingerować bo jeśli to są słabe osobniki to i tak zginą

Ale to ptaki :) jesli o tym piszesz...

Posted

One nie są słabe, tylko im się gniazdo robi małe, a z racji naruszenia jego konstrukcji przeze mnie, się rozłazi. Poza tym, niech giną gdzieś tam, nie u mnie na balkonie ;)

Mój kot ma mega frajdę, jak rodzice przylatują - rzuca się na szybę. A z racji mega słońca po południu widzi ich cienie przez rolety... i też się rzuciła robiąc kilka ładnych dziurek w nowiutkich roletach... Zabiję mendę :/

Posted

WATACHA napisał(a):
Dałabyś im coś jeść, a nie tylko podglądasz i podglądasz, a rodzicie latają i szukają pożywienia :).

Nie wolno, rodzice niech robią, bo się z nich takie srające pasożyty zrobią jak z gołębi :P

Posted

Wilcza - po jakim czasie mogę zlikwidować gniazdo? <mam w planie zawiesić im budkę z tym gniazdem> Dziś wyleciał ostatni w czym czynny udział brała Jadzia :angryy: i nie wiem czy one jeszcze będą wracać czy już się usamodzielniły całkiem.

Starsznie przezywałam jak mi sie pierwszy stracił, a dziś jak już były tylko 3 to az mnei ściskało czy one sobie radzą... :-( Stara i głupia :evil_lol:

A tu jeszcze cała siódemka sprzed kliku dni.

Posted

zerduszko napisał(a):
Starsznie przezywałam jak mi sie pierwszy stracił, a dziś jak już były tylko 3 to az mnei ściskało czy one sobie radzą... :-( Stara i głupia :evil_lol:

buuahahaha no... nie da się ukryć :roflt:

Posted

malawaszka napisał(a):
buuahahaha no... nie da się ukryć :roflt:

Ale to nic... ostatnio rozkładałam pułapki na karaluchy, coby sprawdzić cyz są i jak mi się 3 niewinne ćmy złapały i nie umarły, tylko tak trzepotały skrzydełkami, to raz dwa skończyło się dochodzenie i pułapki wylądowały w koszu ;)

A znalazłam kartę - mam kartę w aparacie, gdzie mała jest w dużej, mogę do tej dużej wsadzić tą z telefonu?

Posted

zerduszko napisał(a):
A znalazłam kartę - mam kartę w aparacie, gdzie mała jest w dużej, mogę do tej dużej wsadzić tą z telefonu?

na dużej ma być napisane: adapter microSD a na małej: microSD,to wtedy wsadzaj

Posted

zerduszko napisał(a):
Ja sie raczej boje, że znów wszystko mi się skasuje... Masakra teraz. Kiedyś była klisza do aparatu, gniazdko do telefonu i wsio było jasne ;)

cyknij foty obu to Ci powiem,samo z siebie to się nie kasuje