wilczy zew Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 nie dotykanie jest istotne u ssaków-węch ale najlepiej nie ingerować bo jeśli to są słabe osobniki to i tak zginą Quote
Saththa Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 [quote name='wilczy zew']nie dotykanie jest istotne u ssaków-węch ale najlepiej nie ingerować bo jeśli to są słabe osobniki to i tak zginą[/QUOTE] Ale to ptaki :) jesli o tym piszesz... Quote
zerduszko Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 One nie są słabe, tylko im się gniazdo robi małe, a z racji naruszenia jego konstrukcji przeze mnie, się rozłazi. Poza tym, niech giną gdzieś tam, nie u mnie na balkonie ;) Mój kot ma mega frajdę, jak rodzice przylatują - rzuca się na szybę. A z racji mega słońca po południu widzi ich cienie przez rolety... i też się rzuciła robiąc kilka ładnych dziurek w nowiutkich roletach... Zabiję mendę :/ Quote
WATACHA Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Dałabyś im coś jeść, a nie tylko podglądasz i podglądasz, a rodzicie latają i szukają pożywienia :). Quote
wilczy zew Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 [quote name='Saththa']Ale to ptaki :) jesli o tym piszesz...[/QUOTE] no ptaki,więc dotykanie nie ma wpływu na stosunek rodziców do maluchów Quote
zerduszko Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 [quote name='WATACHA']Dałabyś im coś jeść, a nie tylko podglądasz i podglądasz, a rodzicie latają i szukają pożywienia :).[/QUOTE] Nie wolno, rodzice niech robią, bo się z nich takie srające pasożyty zrobią jak z gołębi :P Quote
wilczy zew Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 wyjątkowo się z Tobą zgodzę :eviltong: ja dokarmiam zimą teraz już nie Quote
zerduszko Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 [B]Wilcza [/B]- po jakim czasie mogę zlikwidować gniazdo? <mam w planie zawiesić im budkę z tym gniazdem> Dziś wyleciał ostatni w czym czynny udział brała Jadzia :angryy: i nie wiem czy one jeszcze będą wracać czy już się usamodzielniły całkiem. Starsznie przezywałam jak mi sie pierwszy stracił, a dziś jak już były tylko 3 to az mnei ściskało czy one sobie radzą... :-( Stara i głupia :evil_lol: A tu jeszcze cała siódemka sprzed kliku dni. [IMG]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/B001.jpg[/IMG] [IMG]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/B002.jpg[/IMG] [IMG]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/B003.jpg[/IMG] Quote
wilczy zew Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Już nie wrócą do gniazda,ewentualne dokarmianie odbywa się już poza gniazdem. Nie widziałam takich maluchów. Quote
Saththa Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 [url]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/B001.jpg[/url] ale ładnie kolorystycznie :) Szkoda Rolet troche :) Quote
malawaszka Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 [quote name='zerduszko']Starsznie przezywałam jak mi sie pierwszy stracił, a dziś jak już były tylko 3 to az mnei ściskało czy one sobie radzą... :-( Stara i głupia :evil_lol: [/QUOTE] buuahahaha no... nie da się ukryć :roflt: Quote
zerduszko Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 [quote name='malawaszka']buuahahaha no... nie da się ukryć :roflt:[/QUOTE] Ale to nic... ostatnio rozkładałam pułapki na karaluchy, coby sprawdzić cyz są i jak mi się 3 niewinne ćmy złapały i nie umarły, tylko tak trzepotały skrzydełkami, to raz dwa skończyło się dochodzenie i pułapki wylądowały w koszu ;) A znalazłam kartę - mam kartę w aparacie, gdzie mała jest w dużej, mogę do tej dużej wsadzić tą z telefonu? Quote
malawaszka Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 [quote name='zerduszko'] A znalazłam kartę - mam kartę w aparacie, gdzie mała jest w dużej, mogę do tej dużej wsadzić tą z telefonu?[/QUOTE] spróbuj - może nie wybuchnie :errrr: Quote
wilczy zew Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 [quote name='zerduszko']A znalazłam kartę - mam kartę w aparacie, gdzie mała jest w dużej, mogę do tej dużej wsadzić tą z telefonu?[/QUOTE] na dużej ma być napisane: adapter microSD a na małej: microSD,to wtedy wsadzaj Quote
zerduszko Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Ja sie raczej boje, że znów wszystko mi się skasuje... Masakra teraz. Kiedyś była klisza do aparatu, gniazdko do telefonu i wsio było jasne ;) Quote
wilczy zew Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 [quote name='zerduszko']Ja sie raczej boje, że znów wszystko mi się skasuje... Masakra teraz. Kiedyś była klisza do aparatu, gniazdko do telefonu i wsio było jasne ;)[/QUOTE] cyknij foty obu to Ci powiem,samo z siebie to się nie kasuje Quote
zerduszko Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Przetestowane, jutro czytnik będzie na bazarku :lol: Quote
wilczy zew Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 tylko później nie mów,że kabelka nie możesz znaleźć i fot nie będzie Quote
zerduszko Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Zdradzę Ci pewną tajemnicę :P ale zakaz śmiania się ze mła :lol: Quote
Saththa Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 [quote name='zerduszko']Zdradzę Ci pewną tajemnicę :P ale zakaz śmiania się ze mła :lol:[/QUOTE] Co złobuzowałaś?:) Quote
wilczy zew Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 [quote name='zerduszko']Zdradzę Ci pewną tajemnicę :P ale zakaz śmiania się ze mła :lol:[/QUOTE] no zdradź tę tajemnicę :D Quote
*Monia* Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 No i co z tą tajemnicą? A tak w ogóle ogromne gratulacje dla zgranego duetu, zawodowe agilitowce :loveu::loveu: Quote
zerduszko Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Dzięki Monia :) A co do tajemnicy, to ja mam w lapku taką dziurkę na karty... tylko nie wiedziałam o tych adapterach :lol: Zapraszam an bazar! [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/227590-Ciuchy-dla-kobiet-akcesoria-dla-ps%C3%B3w-dla-dla-domu-na-STERYLKI-do-11-06-g22[/url] Quote
Recommended Posts