Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zerduszko']Rozmerdana, ale na ostatnim chciała uciec, pindzia ;) Jednak jak ja wk.. zdenerwowana, to pies też.[/QUOTE]
si......zerduszko.....spokojnie.....

Posted

Ty, przeszło Ci już? ;)

a z tym kolanem, to może łąkotka? zmiany nie widać, ale jak sie kręcisz to upierdliwie boli... podobno, ja nie wiem, ja sie moge wypowiadac tylko o wypadających rzepkach :grins:

• 2 weeks later...
Posted

Łakotka to podobno boli jak jest "zastana". A mnie nic boli tylko jak źle stanę, albo skręcę nogę z nieruchoma stopą. Juz mnie nei bolało i pobiegałam w spodku po twardym i już boli :/ Na szczęście ściągacz pomógł, musze pomysleć o jakim stabilizatorze czy czyms takim, kiedyś ;)

A co do wystawy, to mamy fajne zdjęcia do lansu by malawaszka :D

[img]https://lh4.googleusercontent.com/-Xfasrt4Vrz4/T2cgGLHA0fI/AAAAAAAAAYk/ep4dM-breKc/s640/DSC_0030.JPG[/img]

Posted

To tło zadaje szyku :lol: Jednak ile kundli ma szansę być na głównym ringu na wystawie międzynarodowej? Dodam, ze na wystawę nie wpuszczają psów nie zgłoszonych.

Liz biega w M, ma 39cm. Tu są tyczki ciut niżej ustawione, czasem na twardym biega niżej, a szczególnie tak jak tu jak jest jedyna M i nie chcemy tracić czasu na zmianę wysokości.

Posted

hihi fotka niezła, najpierw puchary, potem Lizka a na koniec Zerduszko :evil_lol::evil_lol:

a tak zapytam z ciekawosci, do Łodzi sie w maju nie wybieracie czasem?