zerduszko Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='WATACHA']A kto to tam tak brzydko mówił ?[/QUOTE] Dobrze mówił, dobrze :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 hahaha świetna jest Lizka - cały czas rozmerdana i rozszczekana - nie wiem co ktoś brzydkiego mówił bo muszę bez dźwięku oglądać :cry: za duża reakcja mogłaby być u nas :D Quote
zerduszko Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Rozmerdana, ale na ostatnim chciała uciec, pindzia ;) Jednak jak ja wk.. zdenerwowana, to pies też. Quote
Agucha Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='zerduszko'] [URL]http://www.youtube.com/watch?v=mgtZbqjwU4M&feature=youtu.be[/URL][/QUOTE] I co się drzesz, guupia :lol: Quote
wieso Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='zerduszko']Rozmerdana, ale na ostatnim chciała uciec, pindzia ;) Jednak jak ja wk.. zdenerwowana, to pies też.[/QUOTE] si......zerduszko.....spokojnie..... Quote
jambi Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Ty, przeszło Ci już? ;) a z tym kolanem, to może łąkotka? zmiany nie widać, ale jak sie kręcisz to upierdliwie boli... podobno, ja nie wiem, ja sie moge wypowiadac tylko o wypadających rzepkach :grins: Quote
zerduszko Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Łakotka to podobno boli jak jest "zastana". A mnie nic boli tylko jak źle stanę, albo skręcę nogę z nieruchoma stopą. Juz mnie nei bolało i pobiegałam w spodku po twardym i już boli :/ Na szczęście ściągacz pomógł, musze pomysleć o jakim stabilizatorze czy czyms takim, kiedyś ;) A co do wystawy, to mamy fajne zdjęcia do lansu by malawaszka :D [img]https://lh4.googleusercontent.com/-Xfasrt4Vrz4/T2cgGLHA0fI/AAAAAAAAAYk/ep4dM-breKc/s640/DSC_0030.JPG[/img] Quote
jambi Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 ładnie puchary wyszły :grins: żartuje ;) ale gdyby nie ręcę to bym Cie wogóle nie zauważyła tak się wkomponowałaś :lol: Quote
zerduszko Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 I to jest najpiękniejsze w tej focie, ze jestem, a jakoby mnie nie było :lol: Quote
wieso Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 jej ....a te puchary to wszystkie wasze ?????? zdobyczne ???? Quote
zerduszko Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Niestety, nie nasze. Fota z wystawy w Katowicach, a tam ras szlachetnych nie doceniają ;) Quote
wieso Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 no tp klapa :) ze nie doceniaja a zdjatko fajnie wyglada z tym tlem, a ona wystepuje w kategorii mini ? ile ma w klebie ? Quote
zerduszko Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 To tło zadaje szyku :lol: Jednak ile kundli ma szansę być na głównym ringu na wystawie międzynarodowej? Dodam, ze na wystawę nie wpuszczają psów nie zgłoszonych. Liz biega w M, ma 39cm. Tu są tyczki ciut niżej ustawione, czasem na twardym biega niżej, a szczególnie tak jak tu jak jest jedyna M i nie chcemy tracić czasu na zmianę wysokości. Quote
jambi Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 no i proszę, to jest kariera! z ulicy, wprost na wystawe by w blasku fleszy i przed tłumem gapiów pokazac swą klase :) Quote
Saththa Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Iiiiii ale jakoś weszłas mimo, ze Lizka szlachetna i nie zgłoszona ;) Quote
malawaszka Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 [quote name='Saththa']Iiiiii ale jakoś weszłas mimo, ze Lizka szlachetna i nie zgłoszona ;)[/QUOTE] hahah nooo nawet ja weszłam mimo, żem szlachetna i niezgłoszona byłam :D Quote
zerduszko Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Ale mam znajomości, nie dość, że Liz udało się wprowadzić, to jeszcze maląwaszkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 [quote name='jambi']no ale Liz jakby lepiej poszło :scared:[/QUOTE] a skąd wiesz???? :errrr: Quote
jambi Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 [quote name='malawaszka']a skąd wiesz???? :errrr:[/QUOTE] a jesteś choćby na jednym zdjęciu? :eviltong: Quote
jambi Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 jakby dokonała czegoś błyskotliwego, jak Liz, to by była :grins: Quote
malawaszka Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 [quote name='jambi']a jesteś choćby na jednym zdjęciu? :eviltong:[/QUOTE] pędziłam przez te przeszkody z prędkością światła i żadna migawka nie miała szans :roflt: Quote
Tekla64 Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 alez mialyscie oprawe!!! brawo szlachetne damy!!! a wiecej fotkow nie bedzie? Quote
Fides79 Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 hihi fotka niezła, najpierw puchary, potem Lizka a na koniec Zerduszko :evil_lol::evil_lol: a tak zapytam z ciekawosci, do Łodzi sie w maju nie wybieracie czasem? Quote
Recommended Posts