malawaszka Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Agucha mówi, że się uda to się uda!!!! :kciuki: Quote
wieso Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 jestem do tylu z czytaniem postow, nie doluj sie nie warto.....nie ma zlego co by na dobre nie wyszlo...:glaszcze::calus: Quote
zerduszko Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Zobaczymy, na razie mam czarne myśli. Quote
malawaszka Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='zerduszko']A Ty nie mówisz? :p `[/QUOTE] mówię, tylko nie mam jak pomóc bo sama jestem w czarnej doopie :( nie spodziewałam się, że Klementyna aż tak źle wygląda... Quote
Agucha Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='zerduszko']Dupa się uda, mi się nic nie udaje ostatnio. Klęska za klęską. Powinnam się robieniem na drutach zająć co najwyżej.[/QUOTE] Zima się kończy...:roll: :megagrin: Nie piernicz, nie piernicz ma być i będzie dobrze :glaszcze: [quote name='zerduszko']Zobaczymy, na razie mam czarne myśli.[/QUOTE] Z tego co wiadomo - lubisz kolor czarny :lol: Quote
zerduszko Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 No neistety, popiernicze ciut. Mam mega dół, tyle rzeczy się mi wali, mam niemoc i miała już plan nie wracać do domu, żeby się tym wszystkim nie musieć zajmować, najprościej :lol: Quote
Agucha Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='zerduszko']No neistety, popiernicze ciut. Mam mega dół, tyle rzeczy się mi wali, mam niemoc i miała już plan nie wracać do domu, żeby się tym wszystkim nie musieć zajmować, najprościej :lol:[/QUOTE] Pomijając temat psiowy... też mam gorszy okres... schody, schody, schody... i jeszcze raz brak kasy... ;/ Quote
malawaszka Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='Agucha']Pomijając temat psiowy... też mam gorszy okres... schody, schody, schody... i jeszcze raz brak kasy... ;/[/QUOTE] jezu u Was też tak? masakra jakaś... a jak słyszę w TV to zapewnianie pOsłów że jest przecież super w Polsce to aż mnie trzepie... Quote
Agucha Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='malawaszka']jezu u Was też tak? masakra jakaś... a jak słyszę w TV to zapewnianie pOsłów że jest przecież super w Polsce to aż mnie trzepie...[/QUOTE] W szczególności jest "fajnie" gdy Ci posłowie muszą coś dać od siebie... coś za czym chodzisz i kupę nerwów tracisz... i co Ci się należy w dodatku... Quote
zerduszko Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='Agucha']Pomijając temat psiowy... też mam gorszy okres... schody, schody, schody... i jeszcze raz brak kasy... ;/[/QUOTE] Kasa jak zwykle, ale ja mam jeszcze zdrowotne problemy, jeszcze mi się coś z kolanem dzieje :/ Quote
malawaszka Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='zerduszko']Kasa jak zwykle, ale ja mam jeszcze zdrowotne problemy, jeszcze mi się coś z kolanem dzieje :/[/QUOTE] to Ty możesz biegać z Lizką??!! Quote
zerduszko Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Świerza sprawa :/ Jakiś miesiąc temu mnie zaczęło bolec jak mocniej stanęłam, przeszło. Dziś bez ściągacza zrobiłam zapoznanie z torem i jak się obróciłam... ała :/ Ale to pierdoła. Quote
Agucha Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='zerduszko']Kasa jak zwykle, ale ja mam jeszcze zdrowotne problemy, jeszcze mi się coś z kolanem dzieje :/[/QUOTE] [quote name='zerduszko']Świerza sprawa :/ Jakiś miesiąc temu mnie zaczęło bolec jak mocniej stanęłam, przeszło. Dziś bez ściągacza zrobiłam zapoznanie z torem i jak się obróciłam... ała :/ Ale to pierdoła.[/QUOTE] Woda w kolanie? Może przeciążyłaś się na treningach? Przerabiałam to 2 miesiące temu... do dziś mam problem z tym kolanem ;/ O innych przypadłościach nie wspominam... Kochana, nie masz gorzej niż ja i tym się pocieszaj ;) Quote
malawaszka Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 zacznijmy jak stare babcie w poczekalni do lekarza opowiadać sobie o dolegliwościach :D Quote
zerduszko Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='Agucha']Woda w kolanie? Może przeciążyłaś się na treningach? Przerabiałam to 2 miesiące temu... do dziś mam problem z tym kolanem ;/ O innych przypadłościach nie wspominam... Kochana, nie masz gorzej niż ja i tym się pocieszaj ;)[/QUOTE] Objawy nie pasują, nie boli mnie ciągle, wizualnie bez zmian. Czy mam gorzej, to mogłabym ocenić wiedząc co Ci dolega ;) [quote name='malawaszka']zacznijmy jak stare babcie w poczekalni do lekarza opowiadać sobie o dolegliwościach :D[/QUOTE] To już ten wiek, dobiegamy do 70 przeca :lol: Quote
Agucha Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='zerduszko'] To już ten wiek, dobiegamy do 70 przeca :lol:[/QUOTE] Razem wzięte? :lol: Quote
WATACHA Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='zerduszko']Ja mam doła, więc wiesz... :([/QUOTE] Wiem, dlatego od razu napisałam, że to był żarcik. Można się dołączyć ;) Plecy mnie bolą , bark też, mam niedobór żelaza i również kasy brak :placz: Quote
Tekla64 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 na przednowku zawsze wszytsko gorzej wyglada !!! poczekajcie jak sie zacznie wiosna bedzie lepiej i z samopoczuciem i z reszta problemow mam nadzieje ze cudownym sposobem i kasa sie namnozy czego wam i sobie zycze z calego serca Quote
Agucha Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='Tekla64']na przednowku zawsze wszytsko gorzej wyglada !!! poczekajcie jak sie zacznie wiosna bedzie lepiej i z samopoczuciem i z reszta problemow mam nadzieje ze cudownym sposobem i kasa sie namnozy czego wam i sobie zycze z calego serca[/QUOTE] Trzymam za słowo :) Quote
zerduszko Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='Agucha']Razem wzięte? :lol:[/QUOTE] We trzy to niestety mamy chyba więcej :/ Quote
wilczy zew Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Dobrze,że wróciłaś :) Zdrowia współczuję. O swoich dolegliwościach to nie napiszę. Kasy to potrzebuję jak powietrza. Quote
Klaudus__ Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 [I]Zerducho coś dla Ciebie :P Zerknij do bliźniaczki Lizaka [URL=http://fotofotki.pl/][IMG]http://fotofotki.pl/images/jrelcqdhlgm1c98guyte.jpg[/IMG][/URL] [url]http://www.dogomania.pl/threads/223872-Wystraszona-czarnulka-Izi-b%C5%82agamy-o-pomoc-w-og%C5%82aszaniu-szukaniu-dt-ds!?p=18740364#post18740364[/url] [/I] Quote
zerduszko Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Ktoś ma dziś 6 rocznicę w domowzięcia :lol: I ktoś ma oberżniętą grzywę po samej głowie :lol: Mój brat się tak zabawił ;) Nie chce mi sie zrobić foty ;) Macie Lizkę, 2 i 3 bieg byłysmy 9 na 24 psy, ostatnie które się nie zdisowały :lol: Byłyśmy tez raz 4 na 7 czy 9 psów, ale nie mam nagrania. [URL]http://www.youtube.com/watch?v=mgtZbqjwU4M&feature=youtu.be[/URL] Dziś byłysmy w Czechach na treningu z Liz, głupi pies ;) Quote
WATACHA Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Nie wiem czemu byłyście dopiero 9-te, całkiem nieźle Wam idzie ;) A kto to tam tak brzydko mówił ? Quote
Recommended Posts