Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zerduszko']Dupa się uda, mi się nic nie udaje ostatnio. Klęska za klęską. Powinnam się robieniem na drutach zająć co najwyżej.[/QUOTE]
Zima się kończy...:roll:

:megagrin:

Nie piernicz, nie piernicz ma być i będzie dobrze :glaszcze:

[quote name='zerduszko']Zobaczymy, na razie mam czarne myśli.[/QUOTE]
Z tego co wiadomo - lubisz kolor czarny :lol:

Posted

[quote name='zerduszko']No neistety, popiernicze ciut. Mam mega dół, tyle rzeczy się mi wali, mam niemoc i miała już plan nie wracać do domu, żeby się tym wszystkim nie musieć zajmować, najprościej :lol:[/QUOTE]
Pomijając temat psiowy... też mam gorszy okres... schody, schody, schody... i jeszcze raz brak kasy... ;/

Posted

[quote name='Agucha']Pomijając temat psiowy... też mam gorszy okres... schody, schody, schody... i jeszcze raz brak kasy... ;/[/QUOTE]

jezu u Was też tak? masakra jakaś... a jak słyszę w TV to zapewnianie pOsłów że jest przecież super w Polsce to aż mnie trzepie...

Posted

[quote name='malawaszka']jezu u Was też tak? masakra jakaś... a jak słyszę w TV to zapewnianie pOsłów że jest przecież super w Polsce to aż mnie trzepie...[/QUOTE]
W szczególności jest "fajnie" gdy Ci posłowie muszą coś dać od siebie... coś za czym chodzisz i kupę nerwów tracisz... i co Ci się należy w dodatku...

Posted

[quote name='Agucha']Pomijając temat psiowy... też mam gorszy okres... schody, schody, schody... i jeszcze raz brak kasy... ;/[/QUOTE]
Kasa jak zwykle, ale ja mam jeszcze zdrowotne problemy, jeszcze mi się coś z kolanem dzieje :/

Posted

Świerza sprawa :/ Jakiś miesiąc temu mnie zaczęło bolec jak mocniej stanęłam, przeszło. Dziś bez ściągacza zrobiłam zapoznanie z torem i jak się obróciłam... ała :/ Ale to pierdoła.

Posted

[quote name='zerduszko']Kasa jak zwykle, ale ja mam jeszcze zdrowotne problemy, jeszcze mi się coś z kolanem dzieje :/[/QUOTE]

[quote name='zerduszko']Świerza sprawa :/ Jakiś miesiąc temu mnie zaczęło bolec jak mocniej stanęłam, przeszło. Dziś bez ściągacza zrobiłam zapoznanie z torem i jak się obróciłam... ała :/ Ale to pierdoła.[/QUOTE]
Woda w kolanie? Może przeciążyłaś się na treningach?
Przerabiałam to 2 miesiące temu... do dziś mam problem z tym kolanem ;/
O innych przypadłościach nie wspominam...

Kochana, nie masz gorzej niż ja i tym się pocieszaj ;)

Posted

[quote name='Agucha']Woda w kolanie? Może przeciążyłaś się na treningach?
Przerabiałam to 2 miesiące temu... do dziś mam problem z tym kolanem ;/
O innych przypadłościach nie wspominam...

Kochana, nie masz gorzej niż ja i tym się pocieszaj ;)[/QUOTE]
Objawy nie pasują, nie boli mnie ciągle, wizualnie bez zmian.

Czy mam gorzej, to mogłabym ocenić wiedząc co Ci dolega ;)

[quote name='malawaszka']zacznijmy jak stare babcie w poczekalni do lekarza opowiadać sobie o dolegliwościach :D[/QUOTE]
To już ten wiek, dobiegamy do 70 przeca :lol:

Posted

[quote name='zerduszko']Ja mam doła, więc wiesz... :([/QUOTE]

Wiem, dlatego od razu napisałam, że to był żarcik.

Można się dołączyć ;)

Plecy mnie bolą , bark też, mam niedobór żelaza i również kasy brak :placz:

Posted

na przednowku zawsze wszytsko gorzej wyglada !!!
poczekajcie jak sie zacznie wiosna bedzie lepiej i z samopoczuciem i z reszta problemow mam nadzieje ze cudownym sposobem i kasa sie namnozy
czego wam i sobie zycze z calego serca

Posted

[quote name='Tekla64']na przednowku zawsze wszytsko gorzej wyglada !!!
poczekajcie jak sie zacznie wiosna bedzie lepiej i z samopoczuciem i z reszta problemow mam nadzieje ze cudownym sposobem i kasa sie namnozy
czego wam i sobie zycze z calego serca[/QUOTE]
Trzymam za słowo :)

Posted

[I]Zerducho coś dla Ciebie :P
Zerknij do bliźniaczki Lizaka
[URL=http://fotofotki.pl/][IMG]http://fotofotki.pl/images/jrelcqdhlgm1c98guyte.jpg[/IMG][/URL]
[url]http://www.dogomania.pl/threads/223872-Wystraszona-czarnulka-Izi-b%C5%82agamy-o-pomoc-w-og%C5%82aszaniu-szukaniu-dt-ds!?p=18740364#post18740364[/url]
[/I]

Posted

Ktoś ma dziś 6 rocznicę w domowzięcia :lol: I ktoś ma oberżniętą grzywę po samej głowie :lol: Mój brat się tak zabawił ;) Nie chce mi sie zrobić foty ;)

Macie Lizkę, 2 i 3 bieg byłysmy 9 na 24 psy, ostatnie które się nie zdisowały :lol: Byłyśmy tez raz 4 na 7 czy 9 psów, ale nie mam nagrania.

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=mgtZbqjwU4M&feature=youtu.be[/URL]

Dziś byłysmy w Czechach na treningu z Liz, głupi pies ;)