Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wilczy zew']Waszka jestem ciemna ale co mają gruczoły do trzepania uszami :-o[/QUOTE]
Moje wetka twierdzi, że nic ;) A co do gruczołów, Liz ma regularnie czyszczone, co tydzień lub max dwa.

Kluska jest młoda, ale widać już, że nie jest gówniara.Zmądrzała :D I Na wiosnę skończy 7 lat.

Wracam dziś do domu i nie ma psa :( Szukam, latam - jakim cudem wyparował z mieszkania? Damian się śmiał później, że kto taki głupi by tylko Lizke ukradł? Kto wie, może ktoś się zapatrzył na nią w necie i ukradł mądralę :] A tu Damian, dziad jeden, wrócił wcześniej i zabrał ją na spacer ;) A miałam już zawał!

Posted

[quote name='WATACHA']Miłego długiego weekendu życzę ;)[/QUOTE]
Nawzajem :lol:

I wszystkim innym też życzę wsiego dobrego :)

Melduję, że Jagoda ożyła :multi: Dziś rano jak się przyssała do miski, to zjadła i swoje i Kici :lol:
Nie wiem czy Wam wspominałam o Kici coś, to był kot przez którego znienawidziłam koty :diabloti: Wredne, niedotykalskie, rzucające się z pazurami i zębami, nieprzewidywalne, lejące gdzie popadnie, grube, wybredne i rozdarte kocisko :mad: Na dodatek jest biała i zawsze się wściekałam jak wychodziłam od Damiana cała w kocie :eviltong: Kicia od półtorej tygodnie jest u nas, ma 7,5 roku, boi się kotów i psów, więc taka zmiana nie jest dla niej łatwa. Byłam przerażona co to się będzie działo.... i chyba mam dobre fluidy w domu :lol: Jest idealnie grzeczna, wprawdzie prawie cały dzień na szafce w kuchni, ale trafia bez problemu do łazienki, do miski, tuli się, wczoraj raz zamiauczała żeby ją wypuścić - olana odpuściła :crazyeye: Ideał kota. Pewnie się jeszcze rozkręci, ale jestem w szoku. Ja ją dobrze znam, nie raz widziałam jak obsikuje gościom kurtki, jak Damianowi po wakacjach zalał torbę z ciuchami, jak drze mordę przez godzinę w nocy, bo chce wyjść, no i jak się na mnie rzucała - jedną bliznę miałam przez 3 lata.

Posted

[quote name='malawaszka']ale aniołek :D brrrr
chcesz Dżordża na terapię fluidami????? :D[/QUOTE]
Obawiam się, że na podstarzałe sznupy to nie działa -> patrz Swiss ;) A może na miniaki działa, bo Mariutek był grzeczny... u mnie ;)

Posted

Jest kara, za profanację :D Wczoraj kupiłam dziewczynom po uchu świńskim, na prezenta. No i Sadie umierała: wymioty, drgawki, temperatura, piski, kwiki... O 23 to żaden dyźur nie odbierał :( Koszmar. Dziś juz czuje się lepiej, ale Liz goni. Co za badziew! Dawno takiego stresa nie miałam :(

Posted

[quote name='malawaszka']o rany drgawki? gorączka? ale dziadostwo! jakie to firmowe kupiłaś? pisz żebym ja nie kupowała przypadkiem takiego[/QUOTE]
Hiltony :angryy:

Najgorsze jest to, ze o tej porze w taki dzień uzyskanie pomocy dla psa jest bardzo trudne.

Posted

Będą zdjęcia za jakiś czas ;) Ostatnimi miesiącami moje życie straciło sens :lol: Ale właśnie zaczynam kombinować, więc kciukać ;)

Kończy się już ten okropny rok, myślałam, że nie doczekam :lol: Wszystkiego dobrego w nowym, szczęśliwych 365 dni :lol:

Posted

no to nie ja jedna czekam zmiany roku :), moje nie dostaja takich swinstewek a krowich nie chca jesc a podobno zdrowsze...... dobrze ze dziewczyny juz zdrowe....
tez [COLOR="purple"][SIZE="6"]Wszystkiego Najlepszego..[/SIZE][/COLOR]...

Posted

[quote name='wieso']no to nie ja jedna czekam zmiany roku :), moje nie dostaja takich swinstewek a krowich nie chca jesc a podobno zdrowsze...... dobrze ze dziewczyny juz zdrowe.....[/QUOTE]
Wczoraj byliśmy w sklepie kupować jakieś gryzaki dziewczynom na imprezę i miałam niezłą zagwozdkę. Wymyśliłam, ze odstaną kongi po prostu. Damian się śmieje, ze znów je zatruję.. nieczuła bestia.

Posted

ja w konga wciapam psztetowa, klei sie wszedzie ale za to jaki spokoj, nawet holendrzy nie przeszkadzaja a najlepszy na srach jest nieprzyjaciel zza plotu :>) wtedy obie sie nie boja :)