Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bolcik tylko taki mały wyszedł na focie, wazy jakieś 6,5-7 kg i mam nadzieję, że urośnie jeszcze ze 3 :D

Kciuki za zawody się przydadzą, bo biegamy bardzo nierówno i nie wiem czego się spodziewać. Wygląda jakbysmy wychodzili z dołka, ale kto wie ;)

Posted

Tak, Bolcik lubi się tulić i całować, ew. odgryźć wargę ;) Można go nosić na rękach jak dziecko i cały szczęsliwy ;) Lizka to widać, że cała sztywna. Ogólnie to zaczyna sikać jak mężczyzna i głuchnąć, także wkraczamy w kolejny etap.

Zawody Katowice/Chorzów.

Posted

[quote name='malawaszka']no a ja się umawiałam na te zawody, że przyjadę a zapomniałam ze ta głupia komunia jest :placz: co prawda w sobotę, ale wątpię, że w niedzielę dam radę się ruszyć...[/QUOTE]
Jakżeby inaczej :diabloti:

Posted

Lizka biega :loveu: To gwiazda, musi mieć publiczność :D Egzamin A2 drugie miejsce z jedną odmowa na slalomie, więc bez łapki. Agility open 3 miejsce na czysto chyba, a jumping open dis... ale w sumie ładnie było :) Sędzina mi po biegach powiedziala, ze ona byłą zmeczona juz, ja tam sądzę, ze ja byłam zamęcozna i prota projekcja na psa :)

Posted

[quote name='zerduszko']Lizka biega :loveu: To gwiazda, musi mieć publiczność :D Egzamin A2 drugie miejsce z jedną odmowa na slalomie, więc bez łapki. Agility open 3 miejsce na czysto chyba, a jumping open dis... ale w sumie ładnie było :) Sędzina mi po biegach powiedziala, ze ona byłą zmeczona juz, ja tam sądzę, ze ja byłam zamęcozna i prota projekcja na psa :)[/QUOTE]

WOW SUPER!!!!! Niekoniecznie kumam to o czym piszesz, ale brzmi świetnie :laola:

Posted

[quote name='malawaszka']WOW SUPER!!!!! Niekoniecznie kumam to o czym piszesz, ale brzmi świetnie :laola:[/QUOTE]

Ja tez własnie :)
[quote name='malawaszka']pod tymi wszystkimi symbolami należałoby umieścić legendę i objaśnić :lol:[/QUOTE]

No to nie ejst zły pomysł :)

Posted

[quote name='malawaszka']WOW SUPER!!!!! Niekoniecznie kumam to o czym piszesz, ale brzmi świetnie :laola:[/QUOTE]

Mam to samo ha,ha,ha
Gratuluję

Posted

[quote name='malawaszka']pod tymi wszystkimi symbolami należałoby umieścić legendę i objaśnić :lol:[/QUOTE]
Za każdym razem? Już raz Wam objaśniałam ;) Dis wiecie co to? :cool1:

Dziś egzamin dis. Agility open 4, jumping open nie wiem, ale chyba dość wysoko (choć w kiepskim stylu), bo łączna z tych dwóch biegów 3 i mamy puchar. Ale grzało :) Sędzina nas pochwaliła, ale mam sobie zakleić usta :lol: Za dwa tygodnie kolejne zawody.

A Bolcik dziś został pierwszy raz sam bez Lizki na kilka godzin i był grzeczny :multi:

Posted

[quote name='zerduszko']Za każdym razem? Już raz Wam objaśniałam ;) Dis wiecie co to? :cool1:

Dziś egzamin dis. Agility open 4, jumping open nie wiem, ale chyba dość wysoko (choć w kiepskim stylu), bo łączna z tych dwóch biegów 3 i mamy puchar. Ale grzało :) Sędzina nas pochwaliła, ale mam sobie zakleić usta :lol: Za dwa tygodnie kolejne zawody.

A Bolcik dziś został pierwszy raz sam bez Lizki na kilka godzin i był grzeczny :multi:[/QUOTE]

Dis wiemy :lol:

a co do dzisiejszych wyników GRATULACJE!!!! WOW naprawdę czadowo! A za dwa tygodnie gdzie? że tak zapytam pro forma :D ale może kiedyś w końcu będą np w Siewierzu :evil_lol: albo na Brudzowickiej łące Wam poustawiam paliki :errrr:

Posted

[quote name='malawaszka']Dis wiemy :lol:

a co do dzisiejszych wyników GRATULACJE!!!! WOW naprawdę czadowo! A za dwa tygodnie gdzie? że tak zapytam pro forma :-D ale może kiedyś w końcu będą np w Siewierzu :evil_lol: albo na Brudzowickiej łące Wam poustawiam paliki :errrr:[/QUOTE]

W Kozienicach Puchar ras. Zgłoszone są 365 psy, więc impreza mega :) Jeszce za tydzień jedziemy do Niepołomic, to masz bliżej :lol: Chcesz prywatny pokaz? :lol:
[quote name='Saththa']A dlaczego zakleic usta?:)[/QUOTE]
Żebym tak mordy nie darła :megagrin: Mi się wydawało, ze ją zawołałam normalnie, ale Lizka prawie zawarowała :nerwy: Powinnam biegać z kaukazem :lol:

Posted

Nie wiem jak działa puchar ras :lol: To są 4 dni biegania i są różne konkurencje. Z tego co ja zdołałam zauważyć, to oprócz standardowych są biegi w parach psów tej samej rasy <kundle i nierodowodowce są osobną rasą>, drużynowe i narodów.