malawaszka Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 no to kolejnych 100 lat razem :loveu: i powodzenia na zawodach :kciuki: Quote
zerduszko Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Bolcik tylko taki mały wyszedł na focie, wazy jakieś 6,5-7 kg i mam nadzieję, że urośnie jeszcze ze 3 :D Kciuki za zawody się przydadzą, bo biegamy bardzo nierówno i nie wiem czego się spodziewać. Wygląda jakbysmy wychodzili z dołka, ale kto wie ;) Quote
Margi Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Bolcik to chyba jest pieszczoch.Urocza przytulanka.:lol: A gdzie macie te zawody ? Quote
zerduszko Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Tak, Bolcik lubi się tulić i całować, ew. odgryźć wargę ;) Można go nosić na rękach jak dziecko i cały szczęsliwy ;) Lizka to widać, że cała sztywna. Ogólnie to zaczyna sikać jak mężczyzna i głuchnąć, także wkraczamy w kolejny etap. Zawody Katowice/Chorzów. Quote
malawaszka Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 no a ja się umawiałam na te zawody, że przyjadę a zapomniałam ze ta głupia komunia jest :placz: co prawda w sobotę, ale wątpię, że w niedzielę dam radę się ruszyć... Quote
zerduszko Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 [quote name='malawaszka']no a ja się umawiałam na te zawody, że przyjadę a zapomniałam ze ta głupia komunia jest :placz: co prawda w sobotę, ale wątpię, że w niedzielę dam radę się ruszyć...[/QUOTE] Jakżeby inaczej :diabloti: Quote
ania0112 Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 [quote name='zerduszko']Jakżeby inaczej :diabloti:[/QUOTE] :roflt::roflt: Wszystkiego naj! Bolcik malusi:loveu: Quote
zerduszko Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Lizka biega :loveu: To gwiazda, musi mieć publiczność :D Egzamin A2 drugie miejsce z jedną odmowa na slalomie, więc bez łapki. Agility open 3 miejsce na czysto chyba, a jumping open dis... ale w sumie ładnie było :) Sędzina mi po biegach powiedziala, ze ona byłą zmeczona juz, ja tam sądzę, ze ja byłam zamęcozna i prota projekcja na psa :) Quote
malawaszka Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 [quote name='zerduszko']Lizka biega :loveu: To gwiazda, musi mieć publiczność :D Egzamin A2 drugie miejsce z jedną odmowa na slalomie, więc bez łapki. Agility open 3 miejsce na czysto chyba, a jumping open dis... ale w sumie ładnie było :) Sędzina mi po biegach powiedziala, ze ona byłą zmeczona juz, ja tam sądzę, ze ja byłam zamęcozna i prota projekcja na psa :)[/QUOTE] WOW SUPER!!!!! Niekoniecznie kumam to o czym piszesz, ale brzmi świetnie :laola: Quote
zerduszko Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 No tez tak myślałam, ale zawsze mam zagwozdkę co pisać :lol: Quote
malawaszka Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 [quote name='zerduszko']No tez tak myślałam, ale zawsze mam zagwozdkę co pisać :lol:[/QUOTE] pod tymi wszystkimi symbolami należałoby umieścić legendę i objaśnić :lol: Quote
Saththa Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 [quote name='malawaszka']WOW SUPER!!!!! Niekoniecznie kumam to o czym piszesz, ale brzmi świetnie :laola:[/QUOTE] Ja tez własnie :) [quote name='malawaszka']pod tymi wszystkimi symbolami należałoby umieścić legendę i objaśnić :lol:[/QUOTE] No to nie ejst zły pomysł :) Quote
ania0112 Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Ja jak maławaszka... nie wszystko zrozumiałam :) ale i tak gratulację! popieram legendę ! Quote
WATACHA Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 [quote name='malawaszka']WOW SUPER!!!!! Niekoniecznie kumam to o czym piszesz, ale brzmi świetnie :laola:[/QUOTE] Mam to samo ha,ha,ha Gratuluję Quote
zerduszko Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 [quote name='malawaszka']pod tymi wszystkimi symbolami należałoby umieścić legendę i objaśnić :lol:[/QUOTE] Za każdym razem? Już raz Wam objaśniałam ;) Dis wiecie co to? :cool1: Dziś egzamin dis. Agility open 4, jumping open nie wiem, ale chyba dość wysoko (choć w kiepskim stylu), bo łączna z tych dwóch biegów 3 i mamy puchar. Ale grzało :) Sędzina nas pochwaliła, ale mam sobie zakleić usta :lol: Za dwa tygodnie kolejne zawody. A Bolcik dziś został pierwszy raz sam bez Lizki na kilka godzin i był grzeczny :multi: Quote
malawaszka Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 [quote name='zerduszko']Za każdym razem? Już raz Wam objaśniałam ;) Dis wiecie co to? :cool1: Dziś egzamin dis. Agility open 4, jumping open nie wiem, ale chyba dość wysoko (choć w kiepskim stylu), bo łączna z tych dwóch biegów 3 i mamy puchar. Ale grzało :) Sędzina nas pochwaliła, ale mam sobie zakleić usta :lol: Za dwa tygodnie kolejne zawody. A Bolcik dziś został pierwszy raz sam bez Lizki na kilka godzin i był grzeczny :multi:[/QUOTE] Dis wiemy :lol: a co do dzisiejszych wyników GRATULACJE!!!! WOW naprawdę czadowo! A za dwa tygodnie gdzie? że tak zapytam pro forma :D ale może kiedyś w końcu będą np w Siewierzu :evil_lol: albo na Brudzowickiej łące Wam poustawiam paliki :errrr: Quote
Saththa Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 No 3 super;) A dlaczego zakleic usta?:) Gratulujemy :) Dzielny Bolt;) Quote
zerduszko Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 [quote name='malawaszka']Dis wiemy :lol: a co do dzisiejszych wyników GRATULACJE!!!! WOW naprawdę czadowo! A za dwa tygodnie gdzie? że tak zapytam pro forma :-D ale może kiedyś w końcu będą np w Siewierzu :evil_lol: albo na Brudzowickiej łące Wam poustawiam paliki :errrr:[/QUOTE] W Kozienicach Puchar ras. Zgłoszone są 365 psy, więc impreza mega :) Jeszce za tydzień jedziemy do Niepołomic, to masz bliżej :lol: Chcesz prywatny pokaz? :lol: [quote name='Saththa']A dlaczego zakleic usta?:)[/QUOTE] Żebym tak mordy nie darła :megagrin: Mi się wydawało, ze ją zawołałam normalnie, ale Lizka prawie zawarowała :nerwy: Powinnam biegać z kaukazem :lol: Quote
malawaszka Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Pewnie, że chcę prywatny pokaz haha a Puchar ras to jak działa? Quote
zerduszko Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Nie wiem jak działa puchar ras :lol: To są 4 dni biegania i są różne konkurencje. Z tego co ja zdołałam zauważyć, to oprócz standardowych są biegi w parach psów tej samej rasy <kundle i nierodowodowce są osobną rasą>, drużynowe i narodów. Quote
Recommended Posts