Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie piję jak mam dzieci pod opieką :eviltong:

Młody się wczoraj skapował, że nie chcę żeby lał w domu. On kucnął i jak tylko zaczęłam wstawać, to przestał i odszedł z miną "co ja tu...a zabawki szukałem" :lol: Taki był w tym śmieszny :lol: Zrobiłam im wczoraj jedno foto we trójkę w klatce, ale zabijcie. Brak czasu.
A Damian jak się zawziął - szok! Wczoraj pojechałam z siostrą na zakupy (nie jakieś babskie, tylko uszczelki, osłonki na kable itp.), to ćwiczył z nim i mi nawet nagrał filmik pt. jak pies zostaje sam cicho :D

Posted

Zmotywował :p A jak był Ryjec, to co ja się musiałam naprosić żeby wyszedł an kwadrans z domu... zimno było. A teraz jest ciepło? :eviltong: Teraz Pan mąż mi pokaże jak się psa wychowuje :lol:

Posted

Tylko go złapała na szczęście, ale kulał na łapę. Jest głupia i to bardzo! On jest taki malutki i dzieciuch, że wystarczy, jak na niego szczeknie żeby przestał do niej podchodzić. Sadie jakoś umie z nim pogadać, a ta franca się wyżywa :angryy:

Posted

Lizka jest fałszywa i tylko takiego miłego pies udaje :mad: Ona tylko taka do szczeniaków, to oczywiście musiał wziąć szczeniaka :mad: Chłopy durne!
W ogóle pierwszy raz ugryzła psa, zawsze tylko straszyła :angryy:

No już biegał, bawił się i już po wspólnym karmieniu z ręki jesteśmy. Ale chyba zostawię Sadie na przyszły tydzień, bo jak on z Lizką zostanie, to jakby sam był... albo gorzej. Bojam się trochę w takim razie zostawiać ich samych.

Posted

[quote name='zerduszko']Ona tylko taka do szczeniaków, to oczywiście musiał wziąć szczeniaka :mad: Chłopy durne!
[/QUOTE]

Ciiiii weź b przeczyta jeszcze! Sama mówiłas ze szczeniak tylko to nauczysz nie wycia;)