Jump to content
Dogomania

BASENJI na Wystawach (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='alanowak']No to wyniki z Zabrza (15.10.06r)

pies, klasa młodziezy:
BI BAHATIKA Loango- Zw.Mł, BOB, [COLOR=red][SIZE=3]BOG Junior, II BIS Junior, II BOG[/SIZE]:loveu: [/COLOR][/quote]

[B][COLOR=DarkRed]:multi::multi::multi: Ala -SUPER -GRATULACJE dlja Bibi :lol:;):lol:[/COLOR][/B]

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Wyniki z NDM.
Sędzia Andrzej SZUTKIEWICZ (sędzia główny) + E. Chwalibóg (zdająca egzamin na gr. V) + E. Stolarska.

PEPSI COLA Ypsylon - dosk., CWC, BOS, BOB (jezeli jeszcze Pepsi "coś" ugrała, to ja o tym nic nie wiem; nie zostalismy do BIS-ów).

.[/quote]
[COLOR=Purple][SIZE=3][B]Gratulacje dla Ypsylon!![/B][/SIZE][/COLOR]
[quote name='alanowak']No to wyniki z Zabrza (15.10.06r)

pies, klasa młodziezy:
BI BAHATIKA Loango- Zw.Mł, BOB, [COLOR=red][SIZE=3]BOG Junior, II BIS Junior, II BOG[/SIZE]:loveu: [/COLOR][/quote]
alanowak:[COLOR=Purple][B]Gratulacje !![/B][/COLOR]

Posted

Hola, hola! Ten anorektyk to piękny pies mojej koleżanki Agnieszki. Ma ona hodowlę - bardzo znaną - whippetów i na pewno zasłużenie zajęła I miejsce!
Pzdr.

Posted

[quote name='Basenji']No dali pierwsze miejsce jakiemuś anorektykowi!
Fuj.
Zdrówko[/quote]
Zgadzam się z Asiaczkiem, to nie byle jaki anorektyk tylko naprawde niezły (sądząc po zdjęciu) chart angielski whipett!! Asiaczku on z Meridith??:loveu:

Posted

[quote name='Savannah']Zgadzam się z Asiaczkiem, to nie byle jaki anorektyk tylko naprawde niezły (sądząc po zdjęciu) chart angielski whipett!! Asiaczku on z Meridith??:loveu:[/quote]
Nie ważne czy byle jaki czy nie.
Ważne że kościej i tyle.
Zdrówko:diabloti:

Posted

[quote name='Asiaczek']Tak. Agnieszka ma przydomek hodowlany MERADITH.:lol:
Pzdr.[/quote]
dobrze mi naszło!! z tą nazwą tylko trochę przekręciłam:lol: w sumie to i tak dobrze bo główna hodowla chartów whipettów którą znam jest Lazarus, a Meradith mniej, oj znacznie mnie. ale może to dlatego że w ASKO był kiedys wywiad z Lazarusikami.

Posted

[quote name='Asiaczek']Taka jego uroda. I innych chartów też...:lol: Dlatego mam baski, a nie charty!
Pzdr.[/quote]

oj mimo że baski to nie charty, ale jak na paru wystawach do tej pory widziałam niestety tak chude szkielety basków ze to pod charta by podeszło:roll:

Posted

[quote name='Asiaczek']Aha, Lazarusy były chyba numer lub dwa przede mna w ASKO.
Jakoś tak.
Pzdr.[/quote]
dokładnie 2 :) a ja własnie chce wyslac do redakcji ASKO zapytanie o kupienie wszystkich numerów do 2003 w których były sh ( w artyk.Moniki głównie) oj bedzie tego sporo mam nadzieje!!

Posted

[quote name='Asiaczek']Serio?!:crazyeye:
Pzdr.[/quote]
tak :roll: nie dość że żebra można było liczyć z dużej odległości to jeszcze ten kręgosłup był hmm bardzo zaznaczony..ujme to tak:roll:

Posted

[quote name='Savannah']dokładnie 2 :) a ja własnie chce wyslac do redakcji ASKO zapytanie o kupienie wszystkich numerów do 2003 w których były sh ( w artyk.Moniki głównie) oj bedzie tego sporo mam nadzieje!![/quote]
Myślę, że cena za swoistego rodzaju "hurt" powinna być obniżona...
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Myślę, że cena za swoistego rodzaju "hurt" powinna być obniżona...
Pzdr.[/quote]
Tak, myśle ,że będzie obniżona :) jak coś bede wiedzieć to napiszę tutaj :razz:

Posted

[B]Sav[/B], to ja bym się pisała na te, w których były chowy :lol:
Byłby większy hurt, a i do przesyłki się dokładam :D

Asia

Posted

[quote name='AiMiN'][B]Sav[/B], to ja bym się pisała na te, w których były chowy :lol:
Byłby większy hurt, a i do przesyłki się dokładam :D

Asia[/quote]
wszystkie? w których jest jakikolwiek artykuł o chow-chow (nawet wywiad z jakąś hodowlą chow-chowów)??:cool3:

Posted

[quote name='Savannah']wszystkie? w których jest jakikolwiek artykuł o chow-chow (nawet wywiad z jakąś hodowlą chow-chowów)??:cool3:[/quote]
Był w ASKO :placz:

Posted

[B]Savcia[/B], biorę i takie :evil_lol: Artykułów o chowach w PL jest tyle co kot napłakał :p

Niech Baski nam wybaczą to odbicie od tematu ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...