hanacek Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 [quote name='alanowak']No to wyniki z Zabrza (15.10.06r) pies, klasa młodziezy: BI BAHATIKA Loango- Zw.Mł, BOB, [COLOR=red][SIZE=3]BOG Junior, II BIS Junior, II BOG[/SIZE]:loveu: [/COLOR][/quote] [B][COLOR=DarkRed]:multi::multi::multi: Ala -SUPER -GRATULACJE dlja Bibi :lol:;):lol:[/COLOR][/B]
Savannah Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 [quote name='Asiaczek']Wyniki z NDM. Sędzia Andrzej SZUTKIEWICZ (sędzia główny) + E. Chwalibóg (zdająca egzamin na gr. V) + E. Stolarska. PEPSI COLA Ypsylon - dosk., CWC, BOS, BOB (jezeli jeszcze Pepsi "coś" ugrała, to ja o tym nic nie wiem; nie zostalismy do BIS-ów). .[/quote] [COLOR=Purple][SIZE=3][B]Gratulacje dla Ypsylon!![/B][/SIZE][/COLOR] [quote name='alanowak']No to wyniki z Zabrza (15.10.06r) pies, klasa młodziezy: BI BAHATIKA Loango- Zw.Mł, BOB, [COLOR=red][SIZE=3]BOG Junior, II BIS Junior, II BOG[/SIZE]:loveu: [/COLOR][/quote] alanowak:[COLOR=Purple][B]Gratulacje !![/B][/COLOR]
AlaNowak Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Bardzo dziękujemy:) Na razie fotka z Bisów Juniorów:) [IMG]http://upload.miau.pl/2/6068.jpg[/IMG]
Savannah Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Alu zmniejsz zdjęcie bo Cię mod...oskubie:diabloti::evil_lol:
Basenji Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 No dali pierwsze miejsce jakiemuś anorektykowi! Fuj. Zdrówko
Asiaczek Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Hola, hola! Ten anorektyk to piękny pies mojej koleżanki Agnieszki. Ma ona hodowlę - bardzo znaną - whippetów i na pewno zasłużenie zajęła I miejsce! Pzdr.
Savannah Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 [quote name='Basenji']No dali pierwsze miejsce jakiemuś anorektykowi! Fuj. Zdrówko[/quote] Zgadzam się z Asiaczkiem, to nie byle jaki anorektyk tylko naprawde niezły (sądząc po zdjęciu) chart angielski whipett!! Asiaczku on z Meridith??:loveu:
Asiaczek Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Tak. Agnieszka ma przydomek hodowlany MERADITH.:lol: Pzdr.
Basenji Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 [quote name='Savannah']Zgadzam się z Asiaczkiem, to nie byle jaki anorektyk tylko naprawde niezły (sądząc po zdjęciu) chart angielski whipett!! Asiaczku on z Meridith??:loveu:[/quote] Nie ważne czy byle jaki czy nie. Ważne że kościej i tyle. Zdrówko:diabloti:
Asiaczek Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Taka jego uroda. I innych chartów też...:lol: Dlatego mam baski, a nie charty! Pzdr.
Savannah Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 [quote name='Asiaczek']Tak. Agnieszka ma przydomek hodowlany MERADITH.:lol: Pzdr.[/quote] dobrze mi naszło!! z tą nazwą tylko trochę przekręciłam:lol: w sumie to i tak dobrze bo główna hodowla chartów whipettów którą znam jest Lazarus, a Meradith mniej, oj znacznie mnie. ale może to dlatego że w ASKO był kiedys wywiad z Lazarusikami.
Asiaczek Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Aha, Lazarusy były chyba numer lub dwa przede mna w ASKO. Jakoś tak. Pzdr.
Savannah Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 [quote name='Asiaczek']Taka jego uroda. I innych chartów też...:lol: Dlatego mam baski, a nie charty! Pzdr.[/quote] oj mimo że baski to nie charty, ale jak na paru wystawach do tej pory widziałam niestety tak chude szkielety basków ze to pod charta by podeszło:roll:
Savannah Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 [quote name='Asiaczek']Aha, Lazarusy były chyba numer lub dwa przede mna w ASKO. Jakoś tak. Pzdr.[/quote] dokładnie 2 :) a ja własnie chce wyslac do redakcji ASKO zapytanie o kupienie wszystkich numerów do 2003 w których były sh ( w artyk.Moniki głównie) oj bedzie tego sporo mam nadzieje!!
Savannah Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 [quote name='Asiaczek']Serio?!:crazyeye: Pzdr.[/quote] tak :roll: nie dość że żebra można było liczyć z dużej odległości to jeszcze ten kręgosłup był hmm bardzo zaznaczony..ujme to tak:roll:
Asiaczek Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 [quote name='Savannah']dokładnie 2 :) a ja własnie chce wyslac do redakcji ASKO zapytanie o kupienie wszystkich numerów do 2003 w których były sh ( w artyk.Moniki głównie) oj bedzie tego sporo mam nadzieje!![/quote] Myślę, że cena za swoistego rodzaju "hurt" powinna być obniżona... Pzdr.
Savannah Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 [quote name='Asiaczek']Myślę, że cena za swoistego rodzaju "hurt" powinna być obniżona... Pzdr.[/quote] Tak, myśle ,że będzie obniżona :) jak coś bede wiedzieć to napiszę tutaj :razz:
AiMiN Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 [B]Sav[/B], to ja bym się pisała na te, w których były chowy :lol: Byłby większy hurt, a i do przesyłki się dokładam :D Asia
Savannah Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 [quote name='AiMiN'][B]Sav[/B], to ja bym się pisała na te, w których były chowy :lol: Byłby większy hurt, a i do przesyłki się dokładam :D Asia[/quote] wszystkie? w których jest jakikolwiek artykuł o chow-chow (nawet wywiad z jakąś hodowlą chow-chowów)??:cool3:
zpr Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 [quote name='Savannah']wszystkie? w których jest jakikolwiek artykuł o chow-chow (nawet wywiad z jakąś hodowlą chow-chowów)??:cool3:[/quote] Był w ASKO :placz:
Savannah Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 [quote name='zpr']Był w ASKO :placz:[/quote] a widzisz AiMiN:cool3:
AiMiN Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [B]Savcia[/B], biorę i takie :evil_lol: Artykułów o chowach w PL jest tyle co kot napłakał :p Niech Baski nam wybaczą to odbicie od tematu ;)
Recommended Posts