Jump to content
Dogomania

BASENJI na Wystawach (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='hanacek']:lol: Sedzia v Trencine- byla G.Ridarcikova SK :roll:
sedzia Olomouc byl Jančík
I ci viete,ze 1.výstava NVP Olomouc vygrala mlada suka basenji i uziskala BOB,BIG,BOD i BIS i vygrala za oba dni!!!!:multi::multi::multi:
Fedora z Ticha Bantu[/quote]

[SIZE=3][COLOR=blue][B]Miluse, ogromne gratulacje dla Eliah od Iriny i ode mnie![/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=3][COLOR=#0000ff][/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=3][COLOR=blue][B]Grazyna[/B][/COLOR][/SIZE]

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Blue]A ja spóźnione ale jak zawsze szczere gratulacje dla Ali[/COLOR][/FONT][/B]:multi::cool3:
[FONT=Comic Sans MS][B][COLOR=Blue]Życze samych dalszych sukcesów! I do zobaczenia już niedługo:cool3:
Pozdrawiam!![/COLOR][/B][/FONT]

Posted

[quote name='alanowak']hehe, thx :kiss: zobacz swoja ksiege gosci Savannah i pomysl nad tym:P:P:P[/quote]
Ala sprawilas mi wielka radosc swoim wpisem:multi: Dzięki :*
I oczywiście jesli chodzi o propozycje Twoją, ja się zgadzam - zresztą Dżeki również:cool3: Nie powinnas miec z nim problemów zwłaszcza że był już wystawiany na JH ;) przez dziewczynke w grupie młodszej, i było super:multi: Małpiszon wogóle się nie skapnął że ktoś inny go trzyma za ringówke:angryy::evil_lol::lol:
Teraz jeszcze tylko trzeba się umówic gdzie:cool3:
Pozdrawiam!!

Posted

[quote name='alanowak']No to to juz nie bedzie w temacie, wiec pisze na Priv:evil_lol:[/quote]
Wiem wiem że nie w temacie, choc jednak coś to tam z wystawami ma wspólnego:cool3: Zaraz ci wyśle odpowiedz;)
Pozdrawiam;)

Posted

[FONT=Verdana, sans-serif][SIZE=2][COLOR=blue][B]Krajowa Wystawa Psów Rasowych Bydgoszcz 11.02.2005.[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana, sans-serif][SIZE=2][COLOR=blue]Sędzina : Urbanowska – Polska[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=blue]
[/COLOR]
[FONT=Verdana, sans-serif][SIZE=2][COLOR=blue]Klasa szczeniąt :[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana, sans-serif][SIZE=2][COLOR=blue]psy: [B]BUMBALA BAHATI Loango [/B](czarno-biały)[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana, sans-serif][SIZE=2][COLOR=blue]suki : [B]ART OF NOICE Loango [/B](czarno-biała)[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=blue]
[/COLOR]
[FONT=Verdana, sans-serif][SIZE=2][COLOR=blue]Oba jak na szczeniaczki przystało obiecujace przy czym [COLOR=red]BALI [/COLOR]nieznacznie wyprzedził ARTI i zajął drugie miejsce w BIS-ie PYPPY[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=blue]
[/COLOR]
[FONT=Verdana, sans-serif][SIZE=2][COLOR=blue]Klasa Młodzieży :[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana, sans-serif][SIZE=2][COLOR=blue]psy : [B]GEORG GLAMUR Hanacek[/B] (czarno-biały): Zw. Mł. Najlepszy Junior w Rasie[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana, sans-serif][SIZE=2][COLOR=blue]suki : [B]PAKANYA Liwang[/B] (czarno-biała) : Zw. Mł.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=blue]
[/COLOR]
[FONT=Verdana, sans-serif][SIZE=2][COLOR=blue]Klasa Championów :[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana, sans-serif][SIZE=2][COLOR=blue]suki : [B]Marlen-Brao AMAZONKA[/B] (rudo-biała) . Zwycięstwo Rasy[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=blue]
[/COLOR]
[COLOR=blue]
[/COLOR]
[FONT=Verdana, sans-serif][SIZE=2][COLOR=blue]W konursie JH [B]Joasia Wietrzykowska[/B] wystawiała Amazonkę i zajęła 4 miejsce w starszej grupie wiekowej. Gratulacje !!! Joasia miała bardzo trudny orzech do zgryzienia i poradziła sobie doskonale.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=blue]
[/COLOR]
[COLOR=blue]
[/COLOR]
[FONT=Verdana, sans-serif][SIZE=2][COLOR=blue]Pozdrawiam[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana, sans-serif][SIZE=2][COLOR=blue]Grażyna[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[COLOR=blue]Dzięki![/COLOR]
[COLOR=blue]...Skoro doszły do BIS-A to chyba oczywiste!!! :lol:[/COLOR]
[COLOR=blue]Ale jak zwykle wkradla się nieścisłosc....[/COLOR]
[COLOR=blue]Mam nadzieję że teraz jest juz wszystko wiadomo!!![/COLOR]
[COLOR=blue][/COLOR]
[COLOR=blue]Pozdrawiam Serdecznie[/COLOR]
[COLOR=blue]Grazyna[/COLOR]

Posted

[COLOR=blue]Mogę jeszcze dodac że u tej samej sędziny w finale Grupy V Amazonka otarła się o pudło ...była w pierwszej piatce finalistów.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]A maluchy podobno mimo że była to ich pierwsza wystawa radziły sobie nieźle, Wystawiajacy byli doskonali .... Trochę na ringu honorowym przeszkadzały psom głośniki ale to jak zwykle na wystawach w halach....[/COLOR]
[COLOR=blue][/COLOR]
[COLOR=blue]Pozdrawiam[/COLOR]
[COLOR=blue][/COLOR]
[COLOR=blue]Grażyna[/COLOR]

Posted

dziękuję za wyjaśnienie, chciałam tylko się upewnić, poza tym różni ludzie mogą czytać forum, nawet ci co niekoniecznie znają regulamin nagradzania psów na wystawach, dlatego lepiej pisać wyraźnie oceny:)
Bibi to w końcu mój "wnuczek", więc tym bardziej się cieszynmy razem z Wami...

Posted

[quote name='Ypsylon']
Bibi to w końcu mój "wnuczek", więc tym bardziej się cieszynmy razem z Wami...[/quote]

Bibi tez Twoj, ale to był BALI:P:P:P:P:P:P:P Ale to taki malenki szczególik;)

gmk- już wysłalam gratulacje, ale tu na forum tez bardzo, bardzo chialam ogromnie pogratulowac tego II miejsca:) Czekam z niecierpliwoscia na fotki bracika mojego Bibcia.

Asiu- wielkie gratulacje, juz ci je skladalam ale....:P:P:P na forum publicznym nie zaszkodzi;)

PS.oczywiscie wszystkim innym równiez serdecznie gratuluje, Pakus, to juz chyba jest Ml.Championka, co??;> Pozdrawiam!!!

Posted

gmk- dziekuje za gratulacje i ja rowniez gratuluje, szczegolnie II miejsca na BIS szczeniat :) zdjecia juz wyslalam
Alu- dzieki:* wiesz, ze jakby nie twoje rady to pewnie by bylo gorzej ;)

Posted

[quote name='Ypsylon']dziękuję za wyjaśnienie, chciałam tylko się upewnić, poza tym różni ludzie mogą czytać forum, nawet ci co niekoniecznie znają regulamin nagradzania psów na wystawach, dlatego lepiej pisać wyraźnie oceny:)
Bibi to w końcu mój "wnuczek", więc tym bardziej się cieszynmy razem z Wami...[/quote]

Jasne .
masz racje.

Pozdrawiam Grażyna

Posted

Jeszcze raz dziękuję. Asiu Gratuluję,
Alu dzięki. Miluse Gratuluję Tobie !!! Basenji ! Amazonce się udało !
oto pierwsze zdjęcie :
[IMG]http://republika.pl/basenjifamily/images/balidgm.jpg[/IMG]

Dostałam je od Asi - dziękuję!

Alu co do Paki ...to jeszcze nie ta sama sędzini w Poznaniu dała jej ocenę bardzo dobrą ... Teraz Paka była DOSKONAŁA !!!
Cóż tak to jest z wystawami, sędziami, nami i tym całym zamieszaniem....

Pozdrawiam
Grażyna

Posted

Asiu- wbijaj do NDM na kubowke to dopiero sie czegos nauczysz:evil_lol:

gmk- juz sie doczekac porownania naszych maluchow na klubowce doczekac nei moge:diabloti:

Posted

[quote]Dostałam je od Asi - dziękuję![/quote]
prosze :) wyslalam nastepne zdjecia
Alu- postaram sie;D moze w koncu uda mi sie byc I na jakies wystawie (czyt: pewnie dopiero jak w starszej bede tylko ja).... :cool1:

Posted

[quote name='Ypsylon']Ala - napisałam Bibi, bo tak napisała GMK:)[/quote]

aha, to spoko:mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bibi to BI BAHATIKA<----czyli mój maly stworek;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...