Jump to content
Dogomania

BASENJI na Wystawach (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Basenji']...
Czy do szału nie doprowadzają Was te parszywe reklamy?
Może napiszecie do admina, aby coś z tymi śmieciami zrobił?
Zdrówko

Nie wiem o czym mówisz, u mnie nic takiego się nie pojawia. Nie mam nawet stałego banera nagłówkowego... :evil_lol:
[SIZE="1"]Poza tym...
Jak się dobrze rozejrzysz, to dostrzeżesz, że wszelkie reklamy są usuwane z Dogomanii... Z postów kasowane są zdjęcia z wystaw, na których widoczna jest jakaś reklama, choćby nawet ta na taśmach opasających ringi...
Teraz tylko czekam, aż zostanie usunięty „Kociokwik...”, bo w niektórych scenkach pozwoliłem sobie na reklamę Dogomanii... :roll:

A do Admina sam napisz, ja już mam 3 punkty karne... :angryy:

Pozdrawiam.
:cool1:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

INTERNATIONAL DOG SHOW PÄRNU 30.06.2007 [SIZE=3] stawka 13basków:multi:- German Spitzes- Linda Jürgens (Estonia)

JAZZY BOY Asiaczek - k
lasa pośrednia: 2dosk

Abotere's WAHZIRI - klasa otwarta : 1 dosk

JELLY JOSHREEN Asiaczek - klasa pośrednia: 1 dosk

zgłoszone dwie pary hodowlane: Asiaczki pierwsze miejsce

Asiaczki Znów prima:) :multi:

Posted

INTCH; MŁ. CH.PL; MŁ.CH.HUN; MŁ.CH.RUS; Ch.PL; CH.RUS; CH.RKF, CH.SK (w przygotowaniu); Zwyc. Klubu Węgier '07Abotere's ADUNBI nasz Gusio

Nowym championem Estonii BOB:multi: BOG4:laola:
Asiaczki BRAWO

Posted

YAHOOOO !!!!!
wchodze na dogomanie a tu takie MILE wiesci !!!!:multi:
GRATULACJE ASIACZKU !!!:loveu:
[SIZE=4]Ciesze sie, zwł. ze to mój ulubieniec pozgarniał wszystko:loveu:

Posted

[quote name='hanacek']1.7.-Bielsko-Biala
Donner Hanacek - CWC,najl.pies w rase , BOB
Newyl Brosch Z.D.-najl.weteran
Gilla - CWC-najl.suka w rase

Hanacek - GRATULACJE !! :multi:

Posted

A tutaj podaję oficjalne wyniki z wystawy CACIB-Parnu/Est., 30-06-2007 r., sędzia Helge LIE/Nor:

PSY
kl. p
BULLDOBAS NO REGRETS - dosk.1,
JAZZY BOY Asiaczek - dosk.2.

kl.o
Abotere's WAHZIRI - dosk.1

kl. ch
Abotere's ADUNBI - dosk.1, CAC, CACIB, BOB, BOG4. Nowy Champion Estonii!

SUKI
kl. p
FARAOLAND VIKING IDUN - dosk.2
JELLY JOSHREEN Asiaczek - dosk.1

RIBESSITA MY PUZZLE OF DREAMS - dosk.3

kl.o
CRYSTAL JEVELIN COUMACHY - dosk.1, SERT (chyba chodzi o wniosek na Ch.Est, ale nie jestem pewna)
STERNHIMMELS GRATA PERSONA - chyba bdb

kl. ch
AFRIKENJI HOT SUMABREESE - dosk.1, CACIB
STRONG STAEL DEA ANGELLA - dosk.2

Para Hodowlana:
1. AFRIKENJI HOT SUMABREESE + BULLDOBAS NO REGRETS - dosk2
2. JAZZY BOY Asiaczek + JELLY JOSHREEN Asiaczek - dosk1, III miejsce w finałach.

Dla ciekawości podam, że zgłoszone 2 pary basenji wstępnie były oceniane na ringu, zaraz po ocenie. Z tych dwóch par została wybrana jedna i ta jedna brała udział w końcowej prezentacji na ringu honorowym.

Pzdr.

Posted

I jeszcze wyniki z wystawy CAC-Olsztyn, 01-07-2007 r., sędzia: Elżbieta CHWALIBóG

PSY
kl. pośrednia
JUMA MONGO Asiaczek - dosk.1, CWC, NDPwR, BOB (zaczęty Championat Polski!)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']I jeszcze wyniki z wystawy CAC-Olsztyn, 01-07-2007 r., sędzia: Elżbieta CHWALIBóG

PSY
kl. pośrednia
JUMA MONGO Asiaczek - dosk.1, CWC, NDPwR, BOB (zaczęty Championat Polski!)

Pzdr.
:multi:GRATULACJE:multi:

Posted

Savannah napisał(a):
Asiaczku w Estonii jeden CAC-CACIB na klase?

Tak, jeden CAC na płeć i ten CAC/CACIB "robi" Championat Estonii. W ub.r. w tensposób Farik i Felka otrzymali ten tytuł, a w tym - Gusio.
A, i jeszcze jedno. Gdy jesteś "za" Championem Estonii, to ten tytuł "przechodzi" tak, jak np. CACIB i r.CACIB.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Tak, jeden CAC na płeć i ten CAC/CACIB "robi" Championat Estonii. W ub.r. w tensposób Farik i Felka otrzymali ten tytuł, a w tym - Gusio.
A, i jeszcze jedno. Gdy jesteś "za" Championem Estonii, to ten tytuł "przechodzi" tak, jak np. CACIB i r.CACIB.
Pzdr.

dziekuje za wyjasnienie :)

Posted

Składam serdeczne GRATULACJE dla Asiaczka i Hanacka :)

Ja byłam na wystawie w Ustroniu.

Sędziowała p. Musiał.
Ice From Africa Stellanova "Ajsi" zaprezentowąła sie super .
Otrzymała CWC i w ten sposób dokończyła championat.

[SIZE="4"]Więc Ajsi jest już CHAMPIONEM POLSKI :multi: ..

Mialyśmy pecha w walce o najlepsza sukę gdyż sędzina zupełnie nagle schyliła sie aby dotknąć z góry psa...
Ajsi zupełnie się tego nei spodziewała i kłąpnęłą zębami w powietrze na szczęście ale jednak. No i już po "ptokach".
Tylko usłyszałyśmy, ze gdyby nie to spoko by wygrałą z Czeszką ale z drugiej strony dobrze , ze tak wcześniej sie nie zachowała bo by nie było CWC.
Kiedyś ... jakies ok. 8 lat temu tez miałysmy taki przypdek z tą sędziną, ze pies nam sie wystaraszył na ringu...
Dokłądnei nie pamiętam ale cos w tym stylu jak teraz.
No... jakbym sie spodziewała , ze cos takiego Ajsi strzeli do głowy to może jakos bym zdazyła powstrzymać ją. Ale w życiu czegoś takiego ona nie zrobila do nikogo. Jest potulna jak baranek albo obojętna jak posąg ;)

:)

Posted

Asiaczek napisał(a):
To co? W przyszłym roku jedziemy do Estonii?:lol:
Pzdr.

No jesli bedziesz miala miejsce dla mnie z uroczym :lol: sympatycznym Dzekim, to ja chetnie skorzystam :)

Posted

[quote name='stellanovaa']Składam serdeczne GRATULACJE dla Asiaczka i Hanacka :)

Ja byłam na wystawie w Ustroniu.

Sędziowała p. Musiał.
Ice From Africa Stellanova "Ajsi" zaprezentowąła sie super .
Otrzymała CWC i w ten sposób dokończyła championat.

Więc Ajsi jest już CHAMPIONEM POLSKI :multi: ..

Mialyśmy pecha w walce o najlepsza sukę gdyż sędzina zupełnie nagle schyliła sie aby dotknąć z góry psa...
Ajsi zupełnie się tego nei spodziewała i kłąpnęłą zębami w powietrze na szczęście ale jednak. No i już po "ptokach".
Tylko usłyszałyśmy, ze gdyby nie to spoko by wygrałą z Czeszką ale z drugiej strony dobrze , ze tak wcześniej sie nie zachowała bo by nie było CWC.
Kiedyś ... jakies ok. 8 lat temu tez miałysmy taki przypdek z tą sędziną, ze pies nam sie wystaraszył na ringu...
Dokłądnei nie pamiętam ale cos w tym stylu jak teraz.
No... jakbym sie spodziewała , ze cos takiego Ajsi strzeli do głowy to może jakos bym zdazyła powstrzymać ją. Ale w życiu czegoś takiego ona nie zrobila do nikogo. Jest potulna jak baranek albo obojętna jak posąg ;)

:)

Gratulacje dla Ajsi!!! Witamy Nowego Championa Polski!!!
A co do zachowania Ajsi, to w innych rasach tez tak bywa, jak sędzia zrobi jakiś gwałtowny ruch...
Pzdr.

Posted

[quote name='stellanovaa']Ja też, ja też :lol:
Z mopsikiem chciałabym...
Mam takiego pieknotę ;)

[quote name='Savannah']No jesli bedziesz miala miejsce dla mnie z uroczym :lol: sympatycznym Dzekim, to ja chetnie skorzystam :)
Będę o Was pamiętała. Weźmiemy busika i ... jazda do Estonii! Ale bedzie wesoło, co?:lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Będę o Was pamiętała. Weźmiemy busika i ... jazda do Estonii! Ale bedzie wesoło, co?:lol:
Pzdr.
Bedzie sie dzialo:lol:

Gratulacje dla STELLANOVA !!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...