Nirse Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Asiaczek, Savannah, dziękuję :multi: ps.[SIZE=2]samo wystawienie wymagało sporo nerwów ale się udało;)
hanacek Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 GRATULACJE WSZYSTKIM BASKAM na wystawe:multi::multi::multi::laola:
Savannah Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='jenis']Witam wszystkich basko maniaków GRATKI DLA WSZYSTKICH BASKÓW O ONLY I AFREY. Witamy na forum znajome baski i włascicielke :))
jenis Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='hanacek']Witam jenis(M?):loveu: WITAJ HANACEK WIDZE ZE SIE DOMYSLIŁAŚ .tROCHE NIEUDOLNE TO MOJE WEJSCIE ALE MYSLE ZE Z CZASEM BEDZIE LEPIEJ
Asiaczek Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='jenis']Witam wszystkich basko maniaków GRATKI DLA WSZYSTKICH BASKÓW O ONLY I AFREY. Hejka, Jenis! Witaj!!! Cieszę się, że wreszcie zdecydowałaś się zalogować na DGM i brawo, że Ci się to udało!:lol: Pzdr.
jenis Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Asiaczek']Hejka, Jenis! Witaj!!! Cieszę się, że wreszcie zdecydowałaś się zalogować na DGM i brawo, że Ci się to udało!:lol: Pzdr. Udało udałao ,ale nie u miem jeszcze wstawic sobie obrazeczka pod logo i to troche tródne .Dzieki Asiaczku
Asiaczek Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 jenis napisał(a):Udało udałao ,ale nie u miem jeszcze wstawic sobie obrazeczka pod logo i to troche tródne .Dzieki Asiaczku No, tutaj to ja Ci nie pomogę, bo mnie to robił MKM... Ale popytaj się innych, na pewno ktoś pomoże! Pzdr.
Asiaczek Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 A tak prezentowała się Fionka na wystawie w W-wie. Dla przypomnienia: dosk.1, CWC. BRAWO!!! Basenjifiona - nie zabijaj mnie wzrokiem! Ja tylko robiłam fotki...:cool3: Reszta basków też jest obfocona, ale niech Ypsylon zdecyduje, które fotki wstawić. Jutro idę na pocztę i wysyłam CD. Ypsylonku - będziesz miała sporo roboty!:evil_lol: Pzdr.
Nirse Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Super fotki Asiaczek:multi: dziękuję [SIZE=3]ps.mina była dostosowana do atmosfery panującej na ringu haaa;)
Ypsylon Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 przede wszystkim witam jenis :) Asiaczku, już nie mogę się doczekać na fotki :evil_lol: :multi:
Asiaczek Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 CACIB-Minsk/BY, 14-15.07.2007 r. I dzień: sędzia Augustinus de WILDE/BEL JUMA MONGO Asiaczek - dosk.1, CAC, CACIB, BOB! II dzień: sędzia Ichiro ISIKAWA/jap JUMA MONGO Asiaczek - dosk.1, CAC, CACIB, BOB. [SIZE=2]Hoho! Ale Jumaszka zaszalał!!! Pzdr.
Ypsylon Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 gratulacje!!! :multi: a my prosimy o trzymjanie kciuków, wybieramy się z Angie na maraton bułgarski... :evil_lol: zameldujemy się po powrocie :razz:
hanacek Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 GRATULACJE dlja Juma M.Asiaczek- SUPER :multi::multi::multi: Ypsylonu tiezs trzymam ;););)
Savannah Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Asiaczek']CACIB-Minsk/BY, 14-15.07.2007 r. I dzień: sędzia Augustinus de WILDE/BEL JUMA MONGO Asiaczek - dosk.1, CAC, CACIB, BOB! II dzień: sędzia Ichiro ISIKAWA/jap JUMA MONGO Asiaczek - dosk.1, CAC, CACIB, BOB. [SIZE=2]Hoho! Ale Jumaszka zaszalał!!! Pzdr. Gratulacje !!!!!!!! Juz mi to wczoraj Piotr osobiscie mowil:cool3::loveu:
Asiaczek Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Hanacek - dzięki! Savannah - Ooooo, to gdzie Wy jesteście? Bo Piotr to z B-stoku, a Ty - Poznań.... Pzdr.
Savannah Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Asiaczek napisał(a):Oj, to chyba Piotr jest w P-niu... zgadłam? pzdr. Asiaczku PW:cool3::lol:
Recommended Posts