agabass Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Wystawa krajowa 12.05.2007 Płock miał nas sędziować P. K. Ściesiński, ale sędziowanie uległo zmianie i sędziowała Katarzyna Boryczko zgłoszonych - 3 basenji Klasa otwarta - psy Dream of Africa Double Vinny - dosk.1 CWC, BOB - ukończył CH.PL Był zgłoszony jeszcze jeden psiak w otwartej, ale się nie pojawił z Ypsylonu, nie pamiętam jaki, bo Krzysiek zakosił mi katalog. Klasa młodzieży - suki Nora Ekado - NJwR - ukończyła MŁ.CH.PL
stellanovaa Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='agabass']Wystawa krajowa 12.05.2007 Płock miał nas sędziować P. K. Ściesiński, ale sędziowanie uległo zmianie i sędziowała Katarzyna Boryczko zgłoszonych - 3 basenji Klasa otwarta - psy Dream of Africa Double Vinny - dosk.1 CWC, BOB - ukończył CH.PL Był zgłoszony jeszcze jeden psiak w otwartej, ale się nie pojawił z Ypsylonu, nie pamiętam jaki, bo Krzysiek zakosił mi katalog. Klasa młodzieży - suki Nora Ekado - NJwR - ukończyła MŁ.CH.PL Brawo !!!!!!!!
Agappe Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Krajowa Wystawa w Alytus (Litwa) - 12.05.2007 [SIZE="4"]JUMA MONGO Asiaczek - CAC, BOS, BOB, [SIZE="5"]BOG!!! [SIZE="4"]JAZZY BOY Asiaczek "Dżezik" - dosk, 2 Abotere's ADUNBI "Gusio" - dosk, 2 FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek "Farik" - CAC JELLY YOSHREEN Asiaczek "Żelka" - CAC, BOS FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek "Felka" - CAC [SIZE="4"]hodowla ASIACZEK - 2 miejsce w skali wystawy!!!! [SIZE="4"]Asiaczkowa Para Hodowlana (tylko nie wiem czt Dzezik+ Żelka czy Farik+Felka :roll:) - [SIZE="4"]4 miejsce w skali wystawy!!!! mam nadzieje, ze niczego nie pokręciłam :roll: :oops: :oops: [SIZE="5"]OGROMNE GRATULACJE :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Basenji Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Asiaczku, znowu gratulacje!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Ale masz już tego złota - możesz założyć bank! Zdrówko
AiMiN Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Gratki dla Waszych cudnych basków :loveu: Aga, czy może wpadły Wam w Płocku jakieś chowki w obiektyw? Jeśli tak, to czekam na fotki pod adresem: [email protected] Pozdrawiam i trzymam kciuki za dzisiaj ( my niestety dziś musieliśmy zostać w domu :-( i nie mamy powtórki z wczorajszych osiągnieć...)
agabass Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='AiMiN']Gratki dla Waszych cudnych basków :loveu: Aga, czy może wpadły Wam w Płocku jakieś chowki w obiektyw? Jeśli tak, to czekam na fotki pod adresem: [email protected] Pozdrawiam i trzymam kciuki za dzisiaj ( my niestety dziś musieliśmy zostać w domu :-( i nie mamy powtórki z wczorajszych osiągnieć...) niestety nie mamy fotek nasz "fotograf" niestety nie zrobił, a ja nie miałam głowy do robienia zdjęć My też niestety nie pojechaliśmy na niedziele nawet nie zgłaszaliśmy psów;)
Asiaczek Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Kilka malutkich poprawek do wyników w Alytus. Sędzia: Irina AZEN/Białoruś. PSY kl. o Abotere's ADUNBI - dosk.3 JAZZY BOY Asiaczek - dosk.2 JUMA MONGO Asiaczek - dosk.1, CAC, BOS, BOB, BOG! kl. ch FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - dosk1., CAC SUKI kl. o JELY JOSHREEN Asiaczek - dosk1., CAC, BOS kl. ch FELMERIA FOR CHRISTMA SEVE Asiaczek - dosk.1, CAC Para Hodowlana - 4 miejsce (Dżezik + Żelcia) Grupa Hodowlana - 2 miejsce (Farik, Felka, Jumcia, Dżezik i Żelka) Młody Prezenter - 4 miejsce; koleżanka z Litwy Goda Jurgilaite + FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek. Wystawa - jak widzicie - baaaardzo udana. Jedyny minus to ... pogoda. W czasie wystawy lało, padało, mżyło, kapało... Tylko raz czy dwa razy na bardzo krótki wyszło słońce. Pzdr.
Asiaczek Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='agabass']Wystawa krajowa 12.05.2007 Płock miał nas sędziować P. K. Ściesiński, ale sędziowanie uległo zmianie i sędziowała Katarzyna Boryczko zgłoszonych - 3 basenji Klasa otwarta - psy Dream of Africa Double Vinny - dosk.1 CWC, BOB - ukończył CH.PL Był zgłoszony jeszcze jeden psiak w otwartej, ale się nie pojawił z Ypsylonu, nie pamiętam jaki, bo Krzysiek zakosił mi katalog. Klasa młodzieży - suki Nora Ekado - NJwR - ukończyła MŁ.CH.PL Brawo Agabassku i brawo Krzysiek!!! Cudny wynik!!! Pzdr.
Nirse Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='Asiaczek']Brawo Agabassku i brawo Krzysiek!!! Cudny wynik!!! bardzo dziękuję:) i myślę, że będzie jeszcze lepiej :) oraz wzajemnie gratuluje:) w końcu to najlepsza hodowla tutaj:):loveu:
stellanovaa Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Dzisiaj byliśmy w Krośnie na wysatwie. Ice from Africa Stellanova zdobyła I miejsce, CWC, BOS, BOB :multi:
Asiaczek Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='stellanovaa'] Dzisiaj byliśmy w Krośnie na wysatwie. Ice from Africa Stellanova zdobyła I miejsce, CWC, BOS, BOB :multi: No, proszę, jak pięknie! BRAWO! Pzdr.
stellanovaa Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Dziękuję. Upal straszny :) Na szczęście basenji to nie przeszkadza :)
stellanovaa Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Szczera prawda :). Ja się "roztapiałam: - Stella biegała ;)
Asiaczek Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Racja! Niech Młoda się wykazuje.:lol: A co u Kevinka? Pzdr.
Ypsylon Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 widzę, że weekend pod znakiem basenji :diabloti: gratulacje dla Was wszystkich!!! :multi: :loveu:
hanacek Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Ja tiesz GRATULUJE dlja Was wszystkich -super wyniki !!!:multi::multi::multi::klacz::klacz::klacz::laola: tiesz my byli na wystawe- 12.5.MVP Bratislava Donner Hanacek- V1,CAC,CACIB,BOB kl.wet.Newyl Brosch Zlatna Dolina-V1, BIS 2. weteran kl.wet.Benguela Ekibondo- V1- obaja weterany uspolnili weteran champion SK:lol::lol::lol:
stellanovaa Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Asiaczek napisał(a):Racja! Niech Młoda się wykazuje.:lol: A co u Kevinka? Pzdr. Oto Kevin w wieku niespełna 2 miesięcy :) Pozdrawiam Ciebie Asiaczku bardzo serdecznie :)
Asiaczek Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Hanacek - gratulacje!!! Super wynik!!! Stellanova - Kevin to wykapany... no, właśnie, kto?:lol: Pzdr.
Recommended Posts