Jump to content
Dogomania

BASENJI na Wystawach (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Savannah']GRATULACJE DLA ASIACZKA !!!! [SIZE=2]to oczywiście gratki za Chorzów :)
[SIZE=2]a ciasto będzie we Wrocławiu :))
Asiaczku odbierz meila- czekam na odp:razz:

Cały czas jestem na DGM, ale już przechodzę na pocztę.
Dzięki.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Cały czas jestem na DGM, ale już przechodzę na pocztę.
Dzięki.
Pzdr.

dzięki dostałam i już odpisałam. I znów czekam na odpowiedź:evil_lol:;)

Posted

dziękuję za link Asiaczku, już wcześniej go znalazłam :) co do płytki to będę wdzięczna ogromnie - przegram sobie a przy najbliższej wizycie Donia u mnie mu ją dam...

Posted

Ypsylon napisał(a):
dziękuję za link Asiaczku, już wcześniej go znalazłam :) co do płytki to będę wdzięczna ogromnie - przegram sobie a przy najbliższej wizycie Donia u mnie mu ją dam...

OK. Nie ma sprawy.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Wiecej nic nie wiem. a Wrocław katalogu nie daje...
Pzdr.

i nie da, ponoć jest to wbrew regulaminowi! :crazyeye: charciarze starali się dowiedzieć o stawki a oni odpowiedzieli w ten sposób...:-o

Posted

Asiaczek napisał(a):
Katalog ilościowy nie stoi w sprzeczności z jakimkolwiek regulaminem...
Pzdr.

Asiaczku ja to rozumiem, powiedz to Im a nie mi... były prośby od charciarzy chociaż by wyciągnąć stawki bez imion a odpowiedź była taka sama "NIE"...

Posted

Ypsylon, ja tylko tak sobie pogaduję, bo sama wiem, jakie trudnosci napotyka to w realu...
Tak samo jest wielka tajemnicą, gdy ktoś chce się dowiedziec, jaka ocenę dostał dany pies. Wiele razy słyszałam, że tych danych się nie ujawnia. A przecież są katalogi powystawowe, wielkie tablice z ocenami przy ringach... a więc, kto kłamie...?! Komu się nie chce...?!
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Ypsylon, ja tylko tak sobie pogaduję, bo sama wiem, jakie trudnosci napotyka to w realu...
Tak samo jest wielka tajemnicą, gdy ktoś chce się dowiedziec, jaka ocenę dostał dany pies. Wiele razy słyszałam, że tych danych się nie ujawnia. A przecież są katalogi powystawowe, wielkie tablice z ocenami przy ringach... a więc, kto kłamie...?! Komu się nie chce...?!
Pzdr.
kurcze o ile wiem to po każdej wystawie można zobaczyć karty oceny danego psa w oddziale który organizował wystawe:roll: może się myle:razz:

Posted

Ypsylon napisał(a):
Asiaczku ja to rozumiem, powiedz to Im a nie mi... były prośby od charciarzy chociaż by wyciągnąć stawki bez imion a odpowiedź była taka sama "NIE"...

to juz wiem kto odbieral telefon :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...