zpr Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='Asiaczek']ZPR - dzięki. A na Twojej stronie to co, gorsze?! Moje zdanie przecież znasz. Pzdr. Dzięki :loveu: Do zobaczenia we Wrocławiu, już nie mogę się doczekać :multi:
Asiaczek Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Może zdążę jakies ciasto upiec na Wrocław. I już się cieszę na spotkanie.Tyle znajomych i przyjaciół będzie... Pzdr.
zpr Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Asiaczek napisał(a):Może zdążę jakies ciasto upiec na Wrocław. I już się cieszę na spotkanie.Tyle znajomych i przyjaciół będzie... Pzdr. No to na Twoje jak zwykle pyszne ciasto ja się zapisuję!!! :loveu:
Asiaczek Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 No to na pewno upiekę, chćby w środku nocy! Pzdr.
zpr Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Asiaczek napisał(a):No to na pewno upiekę, chćby w środku nocy! Pzdr. To extra!!!! Na pewno wpadnę z samego rana do Was na pyszny poczęstunek!!! Jak ciasto będzie tak pyszne jak w Lesznie na championach :razz: .... już mi ślinka cieknie :multi:
Asiaczek Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 O, nie! Będzie inne i lepsze!!! Obiecuję.:lol: Pzdr.
zpr Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Asiaczek napisał(a):O, nie! Będzie inne i lepsze!!! Obiecuję.:lol: Pzdr. :happy1: :sabber: :kaffee_2:
orsini Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 aaaa ja tez kcem ciacho!!!!Asiaczek piecze przepyszne ciasta!!!a swoja droga masz bardzo, bardzo fajny pomysl z tym:))))mile to jest!!!BRAWO!!!
Asiaczek Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Orsini - a gdzie Ty bedziesz (mowa o najbliższych wystawach)? Może nasze pomysły zbiegną się i spotkamy się gdzieś...? Pzdr.
Iwona&Wiki Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='Asiaczek']Wstawię Wam kilka zdjęć z wystawy w B-stoku. Ot, taki skrót. Asiaczku, dopiero przed chwilą:oops: zobaczyłam. I CIESZĘ SIĘ OGROMNIE, OGROMNIE CZYLI PRZEOGROMNIE!:lol: No i niemozliwe stało sie mozliwe?!:razz::lol::lol::lol: Moje gratuacje!!!:multi::multi::multi:
Asiaczek Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Iwona&Wiki - ogromne czyli przeogromne dzięki!:lol: Pzdr.
orsini Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 ja na bank w sobote, a moze na 4 dni pojade jeszcze nie wiem:)))
Asiaczek Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Jak będziesz w czwartek - zajrzyj do nas, do basków. Miło będzie Cię widzieć i choć chwileńkę pogadać. Ciekawa jestem, ile będzie basków? Moja koleżanka z Holandii zgłasza 6 basków... Chcę porobić masę zdjęć, napatrzeć się i... wogóle... Pzdr.
Asiaczek Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Stawka na Wystawę w W-wie, 09-09-2006 r. PSY kl. mł. JAZZY BOY Asiaczek kl. o Abotere's WAHZIRI kl. ch Abotere's ADUNBI SUKI kl. sz NORA Ekado kl. ml. JELLY JOSHREEN Asiaczek kl. ch PEPSI COLA Ypsylon Pzdr.
Savannah Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Asiaczek napisał(a):a jaki dzień? Bo ja w czwartek... pzdr. Asiaczku wybierasz się?? super!!:loveu:
Asiaczek Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 O, Savannah - a gdzieś Ty, dziewczyno, była, co? Tak będe w czwartek. Już przepadło.:lol: Pzdr.
Savannah Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 [quote name='Asiaczek']O, Savannah - a gdzieś Ty, dziewczyno, była, co? Tak będe w czwartek. Już przepadło.:lol: Pzdr. jestem jestem...ucichlam bo jestem zalamana:placz: Bardzo się cieszę :) Rozumiem że Jeniffer (nie wiem czy dobrze napisalam) tez będzie?
Asiaczek Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Tak, Jennifer zgłosiła 6 basków. A co się dzieje, żeś załamana? pzdr.
Asiaczek Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Wyniki z Włocławka, 03.09.2006 r. Sędzia: Ewa Stolarska PSY kl. mł. JAZZY BOY Asiaczek - dosk., Zw. Mł., NJwR, NPwR, BOB, BOG2!!! (Jak pięknie rozpoczęty Młodziezowy Championat Polski!) kl. o Abotere's WAHZIRI - dosk., CWC kl. ch Abotere's ADUNBI - dosk., CWC SUKI kl. mł. JELLY JOSHREEN Asiaczek - dosk., Zw. Mł. (rozpoczęty Championat Polski) Pzdr.
hanacek Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 :lol: Asiaczek - SUPER!!!GRATULUJE :multi::multi::multi:
Agappe Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 wow!!!!!!! ale chłopiec zaszalał!!!!!!!!!!!!!!!!! [SIZE="7"]ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!
Asiaczek Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Hanacek - dzięki!:lol: Agappe - Dżezik nie zaszalał, on po prostu "oszalał"!;) Pzdr.
Savannah Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Asiaczek napisał(a):Tak, Jennifer zgłosiła 6 basków. A co się dzieje, żeś załamana? pzdr. Fajnie a szkoda gadać, miałam być dziś w Mlada Boleslav ale kierowcy corka zachorowala na zapelenie płuc i w stanie ciężkim leży w szpitalu:-(
Recommended Posts