Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tusinka22 napisał(a):
Mam dwa zdjęcia Zosi z pierwszego dnia jak ją przywiozłam ale nie umiem wstawić. Może mogłabym komuś podesłać na e,mail??

wysłałam Ci pw:p

Posted

Słuchajcie - kiedyś z ogłoszenia Fibi pudelki napisała do mnie miła Pani z Tarnowa.

Jednak Fibi znalazła inny, bardzo fajny Dom koło Warszawy i tam od przedwczoraj zamieszkała.

Pani się dopytywała parę razy o Fibi i wysłałam Jej na wszelki wypadek Zosię

Napisała tak:

[FONT=Courier New]Witam.[/FONT]
[FONT=Courier New]Sunia jest bardzo ładna.Cieszylibyśmy się gdyby zamiaszkała z nami ,ale czy z dowozem ewentualnym nie byłoby problemu.[/FONT]

[FONT=Courier New]My jesteśmy z Tarnowa.[/FONT]
[FONT=Courier New]Proszę o odpowiedz.[/FONT]
[FONT=Courier New]Pozdrawiam [/FONT]
[FONT=Courier New]Małgorzata.[/FONT]
[FONT=Courier New][/FONT]

Posted

Czyli pojawiło się światełko w tunelu:-)

Może udałoby się jakoś znaleźć transport,ja mieszkam w zupelnie odwrotnym kierunku ale nie mozna zmarnowac takiej szansy.

Posted

Przyjechałam do miasta po leki dla taty i jadę do domu, jak Pani się odezwie i nie będę juz miała dziś dostępu do komp to pewnie do kogoś zadzwonię i powiem co i jak,

trzymamy mocno kciuki!!!!!

Posted

Wysłałam juz do Energy z prośbą o wstawienie na wątek ale bardzo dziękuję za chęć pomocy.

Wysłała bym jeszcze raz do Ciebie ale strasznie długo mi wysyła zdjęcia a muszę już zmykać do mojej kruszyny no i wyjść z Zosią na dworek.