tusinka22 Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Mam dwa zdjęcia Zosi z pierwszego dnia jak ją przywiozłam ale nie umiem wstawić. Może mogłabym komuś podesłać na e,mail?? Quote
Energy Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 tusinka22 napisał(a):Mam dwa zdjęcia Zosi z pierwszego dnia jak ją przywiozłam ale nie umiem wstawić. Może mogłabym komuś podesłać na e,mail?? wysłałam Ci pw:p Quote
tusinka22 Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Strasznie wolno mi internet chodzi, cały czas wysyła zdjęcia:cool1: Quote
tusinka22 Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Podbijam Zośkę i bardzo proszę o pomoc. Quote
fizia Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Słuchajcie - kiedyś z ogłoszenia Fibi pudelki napisała do mnie miła Pani z Tarnowa. Jednak Fibi znalazła inny, bardzo fajny Dom koło Warszawy i tam od przedwczoraj zamieszkała. Pani się dopytywała parę razy o Fibi i wysłałam Jej na wszelki wypadek Zosię Napisała tak: [FONT=Courier New]Witam.[/FONT] [FONT=Courier New]Sunia jest bardzo ładna.Cieszylibyśmy się gdyby zamiaszkała z nami ,ale czy z dowozem ewentualnym nie byłoby problemu.[/FONT] [FONT=Courier New]My jesteśmy z Tarnowa.[/FONT] [FONT=Courier New]Proszę o odpowiedz.[/FONT] [FONT=Courier New]Pozdrawiam [/FONT] [FONT=Courier New]Małgorzata.[/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] Quote
Juleen Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Czyli pojawiło się światełko w tunelu:-) Może udałoby się jakoś znaleźć transport,ja mieszkam w zupelnie odwrotnym kierunku ale nie mozna zmarnowac takiej szansy. Quote
tusinka22 Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Tak światełko w tunelu, mam nadzieję że Pani się ze mną skontaktuje, jeszcze nie miałam żadnego telefonu, czekam...... Quote
tusinka22 Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Z transportem myślę że nie było by problemu aby tylko Pani się odezwała.... Quote
tusinka22 Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Przyjechałam do miasta po leki dla taty i jadę do domu, jak Pani się odezwie i nie będę juz miała dziś dostępu do komp to pewnie do kogoś zadzwonię i powiem co i jak, trzymamy mocno kciuki!!!!! Quote
karluta Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Też trzymamy kciuki i podnosimy przy okazji:cool3: Quote
tusinka22 Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Jeszcze nie było odzewu ale wierzę że się uda Porobiłam Zosi kilka fotek, czy mogła bym komuś wysłać na e,mail i prosić o pomoc w wstawieniu? Quote
tusinka22 Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Wysłałam juz do Energy z prośbą o wstawienie na wątek ale bardzo dziękuję za chęć pomocy. Wysłała bym jeszcze raz do Ciebie ale strasznie długo mi wysyła zdjęcia a muszę już zmykać do mojej kruszyny no i wyjść z Zosią na dworek. Quote
tusinka22 Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Coś z tymi postami nie tak, wysłałam odpowiedź na post Juleen a wiadomość ukazała się jako pierwsza pozdrawiam i zmykam Quote
Energy Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Nie wiem ile mi się uda wkleić zdjęć bo coś mi komputer nie chce działać:mad: Quote
Energy Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 I jeszcze Zosieńka:loveu: Dziewczynka jest śliczna i widać, że przytulaśna:loveu:oby znalazł się dobry dom:thumbs: Quote
Recommended Posts